ZeyMurEl Hamdım, pişiyorum, yanmaya daha çok var... Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2015 4.638 14.562 208 7 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi belinay24 #21 avakado9341 .!.: Stalker mi o ne oluyor ne demek ? Genişletmek için tıkla... İngilizce kelime, tacizci demek de, arkadaş kullanmış o kelimeyi ben değil. Türkçesi varken ohh mis gibi tacizci diyoruz biz. Kıza tacizci demiş
avakado9341 .!.: Stalker mi o ne oluyor ne demek ? Genişletmek için tıkla... İngilizce kelime, tacizci demek de, arkadaş kullanmış o kelimeyi ben değil. Türkçesi varken ohh mis gibi tacizci diyoruz biz. Kıza tacizci demiş
belinay24 sen varsan heryer huzur tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2015 365 163 23 7 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi belinay24 #22 ZeyMurEl .!.: İngilizce kelime, tacizci demek de, arkadaş kullanmış o kelimeyi ben değil. Türkçesi varken ohh mis gibi tacizci diyoruz biz. Kıza tacizci demiş Genişletmek için tıkla... konuyla ne alakası varsa bende anlamadım
ZeyMurEl .!.: İngilizce kelime, tacizci demek de, arkadaş kullanmış o kelimeyi ben değil. Türkçesi varken ohh mis gibi tacizci diyoruz biz. Kıza tacizci demiş Genişletmek için tıkla... konuyla ne alakası varsa bende anlamadım
avakado9341 Belki bir gün olurr. . Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2015 334 245 23 31 7 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi belinay24 #23 ZeyMurEl .!.: İngilizce kelime, tacizci demek de, arkadaş kullanmış o kelimeyi ben değil. Türkçesi varken ohh mis gibi tacizci diyoruz biz. Kıza tacizci demiş Genişletmek için tıkla... Aaaa o nasıl bi kelime yahu daha neler duyucaz bakalım yorumsuz kaldım şuan
ZeyMurEl .!.: İngilizce kelime, tacizci demek de, arkadaş kullanmış o kelimeyi ben değil. Türkçesi varken ohh mis gibi tacizci diyoruz biz. Kıza tacizci demiş Genişletmek için tıkla... Aaaa o nasıl bi kelime yahu daha neler duyucaz bakalım yorumsuz kaldım şuan
Eses07 Ne mutlu Türküm diyene! Kayıtlı Üye 24 Kasım 2013 70.441 53.835 698 7 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi belinay24 #24 Çocuğun haberi bile yok .. belki sevgilisi var .. Bu nasıl iş
neyiseda En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum Kayıtlı Üye 26 Şubat 2015 3.526 2.975 333 7 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi belinay24 #25 Yaptığın hata şu ki onun eklemesi gerekiyordu senin değil. Lütfen bir bayan olarak bi agirligimiz olsun bu ozelligimizi koruyalım
Yaptığın hata şu ki onun eklemesi gerekiyordu senin değil. Lütfen bir bayan olarak bi agirligimiz olsun bu ozelligimizi koruyalım