Ne Yapmalıydım...

Valla o da anne haklıdır demem böyle bir tipe. İnsan olsun önce doğru düzgün anlatsın derdini bi zahmet. Ayrıca çocuğuna onlar da dilettirmediyse özür dileterek hata etmişsin bence
Onlar durduk yere oğlun taş atmış modunda geldikleri için 100 de 100 hakkı olarak özür falan yok tabi.olay açığa çıktıktan sonrada dönüp ben gittim.inşallah eve gittiklerinde büyük oğullarına küçük çocuklara taş savaşı yaptırmanın açıklamasını sormuşlardır yaptıklarından utanmalarını istiyorum sadece

Sıkmayın canınızı.
Çok çirkin bir üslupla söylenmesi kırmış sizi doğal olarak.
Okul açılınca,veli ile aranıza mesafe koyun.
Veli toplantısında da özellikle çocukların arasında gelişen olaylara velilerin karışmamasını söyleyin.

Bende hep anneniz gibi davranırım ama eşim sen hep bizim çocukları ezdiriyorsun.herkesin çocuğu kıymetli bizimki değilmi der.iyi bir şey yapıp yapmadığımı ileride görücez bakalım.Hayırlısı olsun

Hakaret ettiler mi? Şahit başka çocuk da varsa bir şikayetçi olun bakalım ne oluyor. Tam kenar mahalle tipleri belli ki.

O kadar büyütemem ama eşim tutturdu adamın önüne çıkayım bakalım yolda bayanın kapısına dayanmak nasıl oluyormuş diye.sinirina hakim olamazsa bidaha suçlu oluruz diyede istemiyorum.

O kadar büyütemem ama eşim tutturdu adamın önüne çıkayım bakalım yolda bayanın kapısına dayanmak nasıl oluyormuş diye.sinirina hakim olamazsa bidaha suçlu oluruz diyede istemiyorum.
Aman hocam eşiniz onlarla bir olmasın. Olay büyümesin, zaten çirkef insanlar. Kışkırtmasınlar eşinizi.

Çocuğun kaşı yarıldığı için aile panik yapıp biraz yanlış uslupla konuşmuş. ya gözüne gelseydi çocuğun ailenin tepkisini çok haksız bulmuyorum. Ayrıca kadın hanfendi şeklinde hitap etmiş, okul tatil okul sınırları içinde değilsiniz o yüzden öğretmenliği bir kenara bırakın. Kadın küfür etmemiş bişey yapmamış. Evet uslubunun hatalı olduğunu dile getiriyorum tekrar. Sizin çocuğunuzun ayağına gelmiş geçmiş olsun. Sonuçta eğitimcisiniz ufak tefek yasaklar konulabilir ama 20 gün çok acımasız geldi bana. Diğer çocuklara da bu davranışlarının yanlış olduğunu söylemeniz lazımdı. Maalesef özürdilemesi birşeyi çözmüyor

ama sizin çocugunuz tek basına kontrolsüz dısarda durmak için çok küçük çıkarmayın neler neler okuyoruz haberlerde daha anne çocuğu o görgüsüzleride takmayın anlamazlar görgü kurallarından

saçmalamışlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…