- Konu Sahibi onlymyhusband
-
Katılıyorum. Allah korusun bir yerde çocuğu görüp fırça atmaya, tartaklamaya falan çalışırlar; işin rengi değişir.Ne saçma davranış biçimi bu ya ! Çocuktur onlar olur öyle şeyler... Kendileri hiç çocuk olmamış herhalde.! Allah korusun sizden önce çocugunuzu bulmuş olsalardı neler olurdu kim bilir !
Desinler hocam çok mu önemli ? Ben duysam böyle bişeyi " onlar çocuk siz onlardan daha çocuk akıllısınız" derim. Kendileri komik duruma düşer.Farkındayım ama herkese onlymyhusband öğretmenin oğlu böyle yaptı diye söyleneceklerdir.kimse yoğurdum ekşi demez.buralarda veliler zaten öğretmenelere sataşmak için bahane arıyorlar.
Kesinlikle ! Böyle bir durumda kapıya dayanan cemkiren insandan herşeyi beklerim ben. Çocuk bunlar , düşe Kalka büyüyecek. Olmuş bir yanlışlık, bitmiş gitmiş. Nedir bu kapıya dayanma cirkefligi. En fazla gidersin " çocuğunuz bunu bunu yaptı, oğlunuz özür dilesin barışsnlar" denilir... Kadının ordu ile üstüne gelmişler şaka gibi...Katılıyorum. Allah korusun bir yerde çocuğu görüp fırça atmaya, tartaklamaya falan çalışırlar; işin rengi değişir.
Çocuğunuza bu şekilde ceza vermeyin. Çocuk onlar , olabilir böyle şeyler. Siz küçükken hiç kavga etmediniz mı ? Yapmayın lütfen... Güzelce tembih edin, sakıncalı oyunları oynamaması gerektiğini söyleyn olsun bitsin...Çocuğa bşy yapmazlar.yapsalar eve gelmez h yaparlardı.zaten ben oğluma okullar açılana kadar dışarı çıkmak yok dedim
Ben küçükken kavga etmedim:)Babasına çekmişÇocuğunuza bu şekilde ceza vermeyin. Çocuk onlar , olabilir böyle şeyler. Siz küçükken hiç kavga etmediniz mı ? Yapmayın lütfen... Güzelce tembih edin, sakıncalı oyunları oynamaması gerektiğini söyleyn olsun bitsin...
Ayni olay değil ama velimin biri okulun son günü satasmisti bana. Ilk donem tesekkur almista ikinci donem niye almamismis vs. (5. Sinif kendisi) ve bir yil boyunca bir kere gelmedi kizini sormaya ve toplanti günü icin mesaj attığım halde. Tartışmamizda kadını susturamadigim için git ne derdin varsa idare ile konus demiştim. Bu olayı idare ile paylasirsaniz belki ilerde cikabilecek sorunda arkanızda dururlar. Başkalarının ne dediğini de önemsemeyin. Kendinizi uzersiniz sadece.
Ortada kendi oğlum olmasa veliyi takamayacğım zaten ama sonuçta oğlum suçlu çocuk zarar görmüş.ama davranışlarınıda hazmedemiyorum
Hayır kendini savKapiya gelenlerin terbiyesizligi ortada ama kusura bakmayin brn sizi elestirecegim
Bi kere ogretnensiniz ve cocugunuzu haksiz yere ozur diletiyorsunuz ve ustune okullar ailana kadar yani yaklasik 20 gun boyunca sokaga cikmama cezasi veriyorsunuz
Kusura bakmayin kapiniza gelenler ne kadar haksiz ise benim gozumde sizde o kadar haksizsiniz
Cocuk psikolojisinden anlamayan ogretmen nasil olur yahu brnim aklim almiyor gercekten
Lutfen bana yanlis anlamissiniz ben boyle seyler yapmadim deyin lutfen
Kapiya gelenlerin terbiyesizligi ortada ama kusura bakmayin brn sizi elestirecegim
Bi kere ogretnensiniz ve cocugunuzu haksiz yere ozur diletiyorsunuz ve ustune okullar ailana kadar yani yaklasik 20 gun boyunca sokaga cikmama cezasi veriyorsunuz
Kusura bakmayin kapiniza gelenler ne kadar haksiz ise benim gozumde sizde o kadar haksizsiniz
Cocuk psikolojisinden anlamayan ogretmen nasil olur yahu brnim aklim almiyor gercekten
Lutfen bana yanlis anlamissiniz ben boyle seyler yapmadim deyin lutfen[/QUOT
Hayır kendini savunmayacağım ama oğlum suçlu o çocuğun hali ortada özür dilememk olurmu hiç.ceza konusunda ise zaten izne çıkıcaz o kadar evde oturmayacak ama gözü korksun biraz istedim çünkü davranışlarının sonucunu düşünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?