Ne yapmalıyım acaba..

lawengineer

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
414
190
333
Merhaba kızlar..öncelikle telden yazıyorum bu yüzden yazım hatası olabilir kusura bakmayın:). Nerden başlasam bilemedim ama öncelikle çalışan ve abimle kalan biriyim. Eve de abimin arkadaiları gelir çok kez. Neyse bunların içinden biri ki neredeyse üniversiteden beri tanıyorum nasıl desem farklı şeyler hissettim. Daha öncesinde bu elektriği ya da tepkiyi hiç hissetmemiştim ama son zamanlarda hissetmeye başlamıştım ve bunu da yakın arkadaşlarıma söylemiştim. Neyse konu öyle unutuldu gitti..birgün abimle yemek yerken konu açıldı işte,çocuğun adı x olsun dedim kuzenimi tanıyor kendisi onunla olmazmı dedim abim direk ben zaten seninle düşünüyordum dedi ben şok:)şaşırdım baya ve hemen atladım. Neddn olmasın dedim ki zaten hayatımda öyle biri yokki ve tanıdık biri dedim. Abim aracı bulur konuşurum ben dedi meyse herşey iyi hoşta,ben bu çocuğun geçmişini biliyorum nasıl desem eski sevgilisini falan tanıyorum ve ayrılmalarında ki üzüntüsünü falan. Herşey iyi güzel olur diyorum da bu durumu nasıl halledecem ya da halledecez bilmiyorum. Birde belki de ben yanlış hissetmiş olabilir miyiö? Düşünceleriniz nedir alabilir miyim?

Birde bu insan beni herhalimle gördü. Ama samimiyetimiz yok öyle nasıl desem merhaba,merhaba şeklinde. Hiçbir sosyal ortamımda falan ekli değil yani. Şöyle söyleyim geçenlerde selam vermiştim öyle,bna tepkisin de olmadık birşey hissetmiştim.

Tamam abin aracı bulsun konuşsun oda okeyse bi konuşursunuz.
Her halimi gördü derken e olsun daha iyi işte şu makyajdan önce ve sonra değişenler gibi midir acaba diye düşünmez bu kadar takma

Tamam abin aracı bulsun konuşsun oda okeyse bi konuşursunuz.
Her halimi gördü derken e olsun daha iyi işte şu makyajdan önce ve sonra değişenler gibi midir acaba diye düşünmez bu kadar takma
:) zaten normalde de makyaj yapan biri değilimdir bu problem dedğil.problem bunun eski sevgilisini tanıyor olmam.hatta üni yıllarında aynı ünide okuduk işte sevgilisiyle falan bizde kalması.abimin arkadaşı olunca.yani olursa ne yaparım düşüncesindeyim.birde bu insan hakkında son bir aydır olumlu düşünmeye başladım açıkcası.öncesin de bırak o ğözle bakmayı birilerini falan da bulmaya çalıştım düşünün.ama olumlu düşünmeye başlamamın nedeni onun bana karşı tavrı,nasıl desem sadece birine özel davranırsın ya öyle işte.bunu hissettim açıkcası.

Bakalım kabul edicek mi..
büyük ihtimalle edecek gibi geliyor.zaten ederse ciddi olunur hani öyle bir iki ay çıkmalık değil umarım anlatabildim.sorun ise benim nasıl davranmam gerektiği.aslnda çok mantıklı tanıdık biri sonuçta.ama şöyle bir durumda var tabi çokta umutlanmamak lazım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…