ne yapmalıyım ? (aldatmak)

Firidev

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
460
128
123
Kızlar 2 yıl önce dersaneden sınıf arkadaşım vardı.Güzel bir ilişkisi vardı hala da var.Şu an nerdeyse 5 yıldır çıkıyorlar.Ben ise dün başka bir arkadaşımla konuşurken arkadaşımın kız arkadaşını dersane zamanı yani 2 yıl önce aldattığını öğrendim.Kızın haline çok üzüldüm çünkü çok ağır düzgün bir kız gördüğüm kadarıyla.Bir samimiyetim yok ama kızla.Resmen kızı elinin altında tutuyor evlenmek için o öküz..Çok kötü hissettim öğrendiğimde ve kızın bunu bilmeye hakkı olduğunu düşünüyorum.Danıştığım insanlar ise bunun beni ilgilendirmediğini , karışmamam gerektiğini söylüyor.Sizce doğru olan ne , ne yapmalıyım bu durumda ? Sessiz kalmak da bana karışmayan yılan bin yaşasın demek olmaz mı? Olayın üstünden 2 yıl geçmiş bir de o var..

bence söyle bunu bilmeye hakkı var. bu aldatan erkeklerden nefret ediyorum insan olamaz öyleleri kadınların gururuyla oynamak ne kadar günah. bi kadın neyine yetmemiş o kızın bilmeye hakkı var. senin susman o kişinin bu hatayı tekrarlamasına neden olur.

Samimi olmadığınız birini aldatıldığına nasıl inandıracaksınız?Aradan kaç sene geçmiş... :50::50::50:

Bilmeye hakkı olduğunu düşünmüştüm ben de ilk öğrendiğimde.Ama herkesin karışma demesi kafamı karıştırdı.Nefret ettim ben de o öküzden.Kötü olmayı filan da önemsemiyorum.O çocukla aram bozulmuş filan umrumda değil şu an.Bir sefer de toplu buluşmada sizce ben aldatır mıyım deyip sırıtmıştı aptal.Ama gerçekten aldattığını düşünmemiştim.

Samimi olmadığınız birini aldatıldığına nasıl inandıracaksınız?Aradan kaç sene geçmiş... :50::50::50:

Ama ben kendime düşeni yaptıktan sonra inanıp inanmaması kıza kalmış bir şey sonuçta ben doğru olanı yapıyım da.Öyle değil mi ?

Son düzenleme:
Ama ben kendime düşeni yaptıktan sonra inanıp inanmaması kıza kalmış bir şey sonuçta ben doğru olanı yapıyım da.Öyle değil mi ?

ilk önce size düşen bir şey yok
ikincisi olayı duymuşsunuz görmemişsiniz bile doğruluğu çok zayıf bir durum çünkü insan gördüğünde bile zaman zaman yanılabiliyor
üçüncüsü doğru olsa bile olay zaman aşımına uğramış iki kişinin arasında ne olup bittiğini kimse bilemez
ve dördüncüsü ortada bir şey yokken pişmiş aşa su katmış gibi olursunuz ki bu da hiç hoş değil

karışmayın derim iyilik değil kötülük olur bu

ilk önce size düşen bir şey yok
ikincisi olayı duymuşsunuz görmemişsiniz bile doğruluğu çok zayıf bir durum çünkü insan gördüğünde bile zaman zaman yanılabiliyor
üçüncüsü doğru olsa bile olay zaman aşımına uğramış iki kişinin arasında ne olup bittiğini kimse bilemez
ve dördüncüsü ortada bir şey yokken pişmiş aşa su katmış gibi olursunuz ki bu da hiç hoş değil

karışmayın derim iyilik değil kötülük olur bu

Olayı bildikten sonra susmak ortaklık etmek olmaz mı?
Evet kimse bilemez o konuda benim de tereddütlerim var.Ama olayı emin bir kaynaktan duydum ben de.O kişinin yakın arkadaşı söyledi bana da.Yine de görmedim orası ayrı tabi..

bence kız bilmeli durumu ama nasıl söyleyeceksin orası mesele işte pat diye karşısına çıkıp böyle böyle olmuş diyemezsin. samimi değilmişsin zaten kızla. seni ilgilendirmez diyenler var ama o zaman da aptal konumuna düşüyo kızlar işte karşındaki de cesaretleniyo önceden yakalanmadım şimdi de yakalanmam aldatırım diyebiliyo. bence olay ortaya çıkarsa hiçbir şeyin gizli kalmayacağını ve sonunda başına bela olacağını anlar

Olayı bildikten sonra susmak ortaklık etmek olmaz mı?
Evet kimse bilemez o konuda benim de tereddütlerim var.Ama olayı emin bir kaynaktan duydum ben de.O kişinin yakın arkadaşı söyledi bana da.Yine de görmedim orası ayrı tabi..

şu an gerçekleşen bir şey ise söyleyin ve kendi gözünüzle gördüyseniz tabii
çok güvenilir kaynakların ne gibi şartlar altında neler yaptığına şahit olmuşluğum çoktur ve eğer söylenmesi gerekiyorsa kaynağınız söylesin durumu bence tabii

bu gibi durumlarda olaylar çok şekil değiştirebilir.
bir anda ilişkiyi kıskanan kişi, arkadaşının sevgilisinde gözü olan kız durumuna da düşebilrisiniz ispatı yok çünkü
ama yine de siz bilirsiniz bu benim fikrim

İyi olur allah tan kötü olur kuldan bilinir.

Sen şimdi aldatıldın desen kız senin hakkında kötü düşünür. belki sevgilisine söyler. ara bozan fesat durumuna düşersin. Hem kızın seni olumlu karşılayacağını nereden biliyorsun ki. Ya bide sevgilimde gözünmü var derse nasıl açıklayacaksın kendini.
bencede sen karışma. Zaten öyle bir durum varsa elbet birgün kız bunu öğrenir. Belkide öğrendide bir şans daha verdi. Kim bilebilirki.

Kızlar 2 yıl önce dersaneden sınıf arkadaşım vardı.Güzel bir ilişkisi vardı hala da var.Şu an nerdeyse 5 yıldır çıkıyorlar.Ben ise dün başka bir arkadaşımla konuşurken arkadaşımın kız arkadaşını dersane zamanı yani 2 yıl önce aldattığını öğrendim.Kızın haline çok üzüldüm çünkü çok ağır düzgün bir kız gördüğüm kadarıyla.Bir samimiyetim yok ama kızla.Resmen kızı elinin altında tutuyor evlenmek için o öküz..Çok kötü hissettim öğrendiğimde ve kızın bunu bilmeye hakkı olduğunu düşünüyorum.Danıştığım insanlar ise bunun beni ilgilendirmediğini , karışmamam gerektiğini söylüyor.Sizce doğru olan ne , ne yapmalıyım bu durumda ? Sessiz kalmak da bana karışmayan yılan bin yaşasın demek olmaz mı? Olayın üstünden 2 yıl geçmiş bir de o var..

Eger kesin olarak eminseniz ( ki ben emin olsam ) gider gırtlağını bile sıkardım..:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:.Hiç bir kadın aldatılmayı hak etmez..kimse kimsenın gururu ile oynamamalı bence başka biri heyecan veriyorsa hayatındaki insana dürüstçe söyleyip bu ilişkiyi biitirmeli.ben olsaydım gider konuşurdum kabul etmezse ispatı yoksa yapacak bişiy yok ama eger evet yaptım öyle bişey derse gerekeni yapmasını söyleyin.

Son düzenleme:
olayı emin bi yerden duyduğunu söylemişsin, nasıl söylersin bilmiyorum ama kız bundan haberdar olmalı bence,hiç bi kanıt yok mu bi şahit filan
üzerinden zaman geçmesi yapılan hatayı telafi etmiyo malesef o yüzden kız bunu bilmeli
eğer gerçekse,kimbilir belki şu an bile aldatılıyodur kız!

Eğer eminseniz bundan bence mutlaka söylemelisiniz belki şuandada aynı şeyleri yapıyordur zor bi durum ama bunu kimse haketmez.

boşver hiç karışma
inanacağı ne malum? insanlar inanmak istediğine inanır.
hiç kimse için küçük parmağını oynatmaya değmez valla, iyilik yapana kimsenin madalya taktığı yok.

İyilik yapana madalya takılmaz elbette ama iyilik yapan iyilik görür ..

Back
X