Ne yapmalıyım baka bilir misiniz????

Nickinizde iki erkek annesi yaziyor acaba emzirmeyi yeni birakmis olabilir misiniz? Benim kiz kardesim emzirmeyi biraktiginda ayni hamileymis gibi belirtiler yasadi uyku mide bulantisi falan... aklima o geldi

Iki oglum var . Küçüğü 2 yaşında hemen hemen . Ve cok akkili bi bebek. Asla yaramz degil. Bende de hamilelik belirtisi olunca sevindim. Çünkü iyi oglumdada kiz istiyorduk. Rabbimin taktiri tabiki. Evet emziriyorum canim. Bu bir aydir azalttim emzirme sayısını. Dediğin olabilir aslında .
Nickinizde iki erkek annesi yaziyor acaba emzirmeyi yeni birakmis olabilir misiniz? Benim kiz kardesim emzirmeyi biraktiginda ayni hamileymis gibi belirtiler yasadi uyku mide bulantisi falan... aklima o geldi

Ya istiyorsaniz insallah gelir hayirlisiyla 3 numara ama yine de bi tahlil yaptirin belki vitamin eksikliginiz falan vardir

Vallahi doktorumun bana dedigi kanli canlısın masallah diye. Ama esimle bir iki sene düşünmeyecez sanirim. Hakkımızda hayirlisi canim benim yaşimiz genç ondan sagol canim benim
Ya istiyorsaniz insallah gelir hayirlisiyla 3 numara ama yine de bi tahlil yaptirin belki vitamin eksikliginiz falan vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…