• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım ben kafam allak bullak

Ailem evimize geldiğinde onlara çok soğuk davrandı sebebi ise gelmeden önce neden beni aradılar da onu aramadılar ve aileme karşı kendimi mahcup hissettim bunu onunla konuştum kendince haklı hala ama ben affedemiyoruz onu ve soğudum ondan önceden kavgalarımızda ben giderdim yanına küs duramazdım şimdi ise hiç konuşmasak da olur

Ama bu çok basit bir olay.
Bir kadını eşinden sğutacak bir şey değil ki

Çocuk gibi hemen darılır neymiş benim ailem neden onu yok sayıp aramamış yahu beni arayıp geleceğiz dediler sonuçta bir aileyiz biz ama bunu anlamak yerine trip attı ve bu olaydan sonra soğudum ondan
Istemsizce guldum.. gelenler evin hanimini aramaz mi diye konu acanlar su abiyide alsinlar kervanlarina :)

Esin sacmalamis..yaw ne degerli evleri var herkesin.. sanki gelenler kuzu cevirme isteyecek? Yahu alt tarafi bi cay icmeye gelirler ya da bi yemek yerler.. adamlar kizlarini vermis daha ne olsun? Kaprisli erkek cekilmez.. gercekten istemiyosan yok yakinkrn cocuk yokken ayril.. cocuk olunca daha zor hersey...

Istemsizce guldum.. gelenler evin hanimini aramaz mi diye konu acanlar su abiyide alsinlar kervanlarina :)

Esin sacmalamis..yaw ne degerli evleri var herkesin.. sanki gelenler kuzu cevirme isteyecek? Yahu alt tarafi bi cay icmeye gelirler ya da bi yemek yerler.. adamlar kizlarini vermis daha ne olsun? Kaprisli erkek cekilmez.. gercekten istemiyosan yok yakinkrn cocuk yokken ayril.. cocuk olunca daha zor hersey...
İşte diyorum ya Tripoli çocuk gibi neymiş enin erkeği olduğunu hissetmek istiyormuş

Çocuk gibi hemen darılır neymiş benim ailem neden onu yok sayıp aramamış yahu beni arayıp geleceğiz dediler sonuçta bir aileyiz biz ama bunu anlamak yerine trip attı ve bu olaydan sonra soğudum ondan

Bütün gelinler beni aramadılar diye trip atıyor, burada alkış alıyor ya

Ada'm da burası benim de evim demiş

Mutlaka korun evliliğinden emin olmadan çocuk sahibi olmaya kalkma sonra acısını sen çekersin.
Ayrılma konusunda bir şey diyemeyeceğim, evet eşinin çocukça tavırları var ama belki zamanla bu tür basit şeyler düzelir bilinmez.
Zamana bırak şimdilik her şeyi.

Cok cabuk evlilik karari aldiysaniz flort sevgililik olmadi demek ki fazla.
Ask yasayin
Flort edin.hamile kalmayin zaten hemen.dogum kontrol hapi kullanin.

Hemen ayrıl demek ne kadar koly size ya böyle.Bi yuva ykmak bu kadar kolay olmamalı

Ya öncesinde de tartışmalar oluyordu evliliğimizde başlarda hep alttan aldığım için sanırım tüketti toleransımı
Arkdşm daha bi yıllık evlisin ve bu o kadrda büyütülecek bişey deil tabiki tavrını koy ona karşına al konuş ama evliliğini bitirmeyi bu kadr çabuk düşünmen yanlş olabilr

Hemen ayrıl demek ne kadar koly size ya böyle.Bi yuva ykmak bu kadar kolay olmamalı
Bekara kari bosamak mi diyolardi :) biz bosan deyince bosancsk mi :D ana bu kadar kaprusli biri ne kadar cekilir tartisilir bence.. kaldiki ben bazen demisimdir kendi kocam hakkindada.. cocuklar olmadan gorseydim bilseydim bazi seyleri hayatta cekmezdim bunlari diye.. cogu sey ailesinden kaynakli seyler buarada ama genede cekmezdim...

Bekara kari bosamak mi diyolardi :) biz bosan deyince bosancsk mi :KK70: ana bu kadar kaprusli biri ne kadar cekilir tartisilir bence.. kaldiki ben bazen demisimdir kendi kocam hakkindada.. cocuklar olmadan gorseydim bilseydim bazi seyleri hayatta cekmezdim bunlari diye.. cogu sey ailesinden kaynakli seyler buarada ama genede cekmezdim...

Ama bak sen çocuklarn olnca çekivermişsin yani olabilmiş yapabilmişsn.Şmdi iki kişi arasndaki durmda çok net bilinemez belki öncedende kndisi kapris yapmştr eşi alttan almştr onun için biraz daha ılıman bakmak lazm diye düşünüyorm arkdşm

Ama bak sen çocuklarn olnca çekivermişsin yani olabilmiş yapabilmişsn.Şmdi iki kişi arasndaki durmda çok net bilinemez belki öncedende kndisi kapris yapmştr eşi alttan almştr onun için biraz daha ılıman bakmak lazm diye düşünüyorm arkdşm
Diyorum ya esimin ve ailesinin bazi yonlerini simdi degilde cocuklardan once gorseydim asla cekmezdim..yani bu evliligimde mutluluktan uctugum anlamina gelmiyor..cocuklarima duskunlugumu gosteriyor...herneyse evlilik iki kisiliktir bi taraf hep alttan alirsa olmaz...zaten konu sahibininde anlattigi hikayeye yorum yapiyoruz,.

Banada aynından oluyodu sonra aşk tutku iç gıcırtısı ne karın ağrısıysa artık o anlık hisler sonrada yerini sevgiye hatta ev arkadaşlığına bırakıyor. Ben hangisine ihtiyaç duyarsam ona dönüştürüyorum fazlasını beklemiyorum ilk zamanlardaki gibi çünkü gelmiyor. İnsan olarak iyi diye sorumlu diye de sağlıklı bir evlilik olmaz ki. Arada illa ki bi çekim olması gerekli. Kah cinsel kah duygusal. İmza çoğu şeyi birbirine bağlar ama çoğu şeyi de götürür maalesef. Hayat kaygısı alışılmışlık gözalışkanlığı.. 4günlük ayrılıktan sonra bile ayaklarınız eve geri geri gidiyor. Düşünülmesi çokça gerekli sizin için

Back
X