- 16 Temmuz 2023
- 7.567
- 19.924
- 178
- 30
Evet işte sevmiyor, sınırlarınıza saygı göstermiyor. Onun tek derdi penisi.Hayır gorusmucem ama senı seven bırı olsa saygı gosterır boyle bısey ıcın zorlamazdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet işte sevmiyor, sınırlarınıza saygı göstermiyor. Onun tek derdi penisi.Hayır gorusmucem ama senı seven bırı olsa saygı gosterır boyle bısey ıcın zorlamazdı
Evet oyle ıstedıgı gıbı olmadıgı ıcın ıletısıme gecmedi tam tersı olsa saygı duyardıEvet işte sevmiyor, sınırlarınıza saygı göstermiyor. Onun tek derdi penisi.
Hayır bugün ya da yarın sizinle iletişime geçse de bu bir şey değiştirmez. Sizi yarın ararsa sevdiği, ilgilendiği anlamına gelmez. Ne zaman azar , size yanaşmak isterse işte o zaman "görüşelim mi seni özledim" gibi şeyler saçmalayabilir. Siz 33 yaşındasınız bu vıttırı vızzık abaza kaç yaşında peki?Evet oyle ıstedıgı gıbı olmadıgı ıcın ıletısıme gecmedi tam tersı olsa saygı duyardı
30 yasında bn arıcagını dusunmuyorum ıhyıyacı ıcın bnmle gorusuyor oyle olsa ıstemwdıgım halde saygı yok cocukta bıde aynı bınadayızHayır bugün ya da yarın sizinle iletişime geçse de bu bir şey değiştirmez. Sizi yarın ararsa sevdiği, ilgilendiği anlamına gelmez. Ne zaman azar , size yanaşmak isterse işte o zaman "görüşelim mi seni özledim" gibi şeyler saçmalayabilir. Siz 33 yaşındasınız bu vıttırı vızzık abaza kaç yaşında peki?
Bundan sonra biriyle tanışırken iş yerinden olmamasına dikkat edersiniz.30 yasında bn arıcagını dusunmuyorum ıhyıyacı ıcın bnmle gorusuyor oyle olsa ıstemwdıgım halde saygı yok cocukta bıde aynı bınadayız
Aslında degıldı bn baska yerdeydım yer degısımı ıstedımBundan sonra biriyle tanışırken iş yerinden olmamasına dikkat edersiniz.
Neyseki farklı kattasınız, onu görmezden gelin.Aslında degıldı bn baska yerdeydım yer degısımı ıstedım
Gelırsede tanımıyomus gıbı yapıp gecıcemNeyseki farklı kattasınız, onu görmezden gelin.
Böyle bir insanın arabasına dahi binme.Bır haftadur bırırısıyle gorusuyırum bnmde begendıgım bırıydı ılk bulusma guzeldı ıkıncısınde arabayla alıyım senı gıruyum ddı dedı yakınlasmaya calıstı bn ıstemıyorum cok erken dedım madem sevdıgım kadını opmuceksem nıye sevgılıyız dedı bude benı opsen rahatlıcm bosalıcm dıye bır kelıme kullandı bnde kızdım benımle bıseyler yasamak ıcın mı berabersınn dıyorum aklımdann oyle bısey gecmedı dıyo sevdıgım kadun tarafından rededıldım dıyo ılla bısey mı olması lazım dun aksam konustuk bıdaha yazmadı yasadıgım yer kucuk bırı gorur dıye korkuyırum
Bıde cıddıyım dedı cıddı olan zorlamaz fıkre saygısı olurBöyle bir insanın arabasına dahi binme.
Gelırsede tanımıyomus gıbı yapıp gecıcem
Asıl 1 haftada tanımadan etmeden ciddiyim diyen birine güven olmaz.Bıde cıddıyım dedı cıddı olan zorlamaz fıkre saygısı olur
Konusmaları cok duzgündü oyle degılmişAsıl 1 haftada tanımadan etmeden ciddiyim diyen birine güven olmaz.
Güzel elbiseleri giyip kuşanacağım
Senin önünden geçip sana bakmayacağım
Beni kırdığın gibi, kalbini kıracağım
Beni dinlemedin ya seni duymayacağım
Yürü anca gidersinnnnn
( Aynen öyle tanımıyor gibi yapın)
Arkadaşınız falan yok mu? Bu olayı ona anlatsanız eminim o da bu herifin abaza olduğunu, amacının sadece cinsellik olduğunu ve onunla görüşmemeniz gerektiğini, birine tamamen güvenmeden arabasına binmemeniz gerektiğini söylerdi.Konusmaları cok duzgündü oyle degılmiş
bırıne danıstım belkı cocuk senı ıstıyordur elını tut sarıl nolcak dedı bu adamın amac farklıArkadaşınız falan yok mu? Bu olayı ona anlatsanız eminim o da bu herifin abaza olduğunu, amacının sadece cinsellik olduğunu ve onunla görüşmemeniz gerektiğini, birine tamamen güvenmeden arabasına binmemeniz gerektiğini söylerdi.
Size bu aklı veren arkadaşınızın neysebırıne danıstım belkı cocuk senı ıstıyordur elını tut sarıl nolcak dedı bu adamın amac farklı
Kocaman insanlarsınız. Yaşlar 30-33. Evet cinsellik önemli ama karşılıklı istek ve rıza varsa yaşanabilir. Öyle arabada üstünüze atlamakla , öpüşmeye yanaşmaya çalışmakla olmaz bu işler.bırıne danıstım belkı cocuk senı ıstıyordur elını tut sarıl nolcak dedı bu adamın amac farklı
bugün cok dusundum canım cok sıkıldı nıye guvenıp gorusuyosam hata bnde butun gun aramadı hani ıstıyodun cuma gunu ısyerıme geldı cagırdı benı gormek ıcınSize bu aklı veren arkadaşınızın neyse
Evet olabılır ama bununkı sana sarılıp oksayım rahatlayım dıyo bu nedır yaKocaman insanlarsınız. Yaşlar 30-33. Evet cinsellik önemli ama karşılıklı istek ve rıza varsa yaşanabilir. Öyle arabada üstünüze atlamakla , öpüşmeye yanaşmaya çalışmakla olmaz bu işler.