• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım fıkır verin

Bır haftadur bırırısıyle gorusuyırum bnmde begendıgım bırıydı ılk bulusma guzeldı ıkıncısınde arabayla alıyım senı gıruyum ddı dedı yakınlasmaya calıstı bn ıstemıyorum cok erken dedım madem sevdıgım kadını opmuceksem nıye sevgılıyız dedı bude benı opsen rahatlıcm bosalıcm dıye bır kelıme kullandı bnde kızdım benımle bıseyler yasamak ıcın mı berabersınn dıyorum aklımdann oyle bısey gecmedı dıyo sevdıgım kadun tarafından rededıldım dıyo ılla bısey mı olması lazım dun aksam konustuk bıdaha yazmadı yasadıgım yer kucuk bırı gorur dıye korkuyırum
Adam azmış götürmeye çalışıyor

Gerçekten soruyor musunuz bu soruyu? Akıl var mantık var. amaç belli hedef belli bide aşık olduğum sevdiğim kadın bilmem ne demiş tam bir kıro!
Haklısınız nıyetı bozuk bnce cıddı olan bırı olsa boyle olmazdı bnde dırek ınstagramdan sıldım ıletısımı kestım aynı işyerındeyız o kötü işte kat farklı

Tek amacı cinsellik belliki. 2. Görüşmede arabada onayınız olmadan yaklaşmaya çalışması, "beni öpsen rahatlicam bosalicam " demesi abaza olduğunu gösteriyor yeterince. Tamam cinsellik ilişkilerde önemli fakat onun yaptığı istismar etmeye yeltenmek.
Bugün anladım bn tepkı verdım aramadı demekkı nıyetı bozuk

Bır haftadur bırırısıyle gorusuyırum bnmde begendıgım bırıydı ılk bulusma guzeldı ıkıncısınde arabayla alıyım senı gıruyum ddı dedı yakınlasmaya calıstı bn ıstemıyorum cok erken dedım madem sevdıgım kadını opmuceksem nıye sevgılıyız dedı bude benı opsen rahatlıcm bosalıcm dıye bır kelıme kullandı bnde kızdım benımle bıseyler yasamak ıcın mı berabersınn dıyorum aklımdann oyle bısey gecmedı dıyo sevdıgım kadun tarafından rededıldım dıyo ılla bısey mı olması lazım dun aksam konustuk bıdaha yazmadı yasadıgım yer kucuk bırı gorur dıye korkuyırum
Öpünce bile rahatlıyip boşalacagim diyen adamla ne demek ne yapıcam? Amacı belli değil mi

Bugün olctum bıctım yeterınce canım sıkıldı demekkı ıstedıgını alamayınca ıletısımı kesti
1 hafta konuştuğunuz abazalık yapan, sınırlarınıza saygısı olmayan birisi için canınızı sıkmaya, üzülmeye değmez. Şutlayın gitsin.

Bn bunu adam yerıne koyup guvenıp saf kalbımle gıttım onun tavrına bak beynımden vurulmusa döndüm
Bazı erkekler gerçek niyetini gizler. Ama bu kişi kendini en başından belli etmiş. " Beni öpsen boşalır rahatlarım" demiş. Niyetini anlamak için mesaj atmasını aramasını beklemenize gerek yoktu aslında. Sizi bugün arasa, yine görüşecek miydiniz?

Bazı erkekler gerçek niyetini gizler. Ama bu kişi kendini en başından belli etmiş. " Beni öpsen boşalır rahatlarım" demiş. Niyetini anlamak için mesaj atmasını aramasını beklemenize gerek yoktu aslında. Sizi bugün arasa, yine görüşecek miydiniz?
Hayır gorusmucem ama senı seven bırı olsa saygı gosterır boyle bısey ıcın zorlamazdı

Back
X