Ne yapmalıyım bilmiyorum

Minicikfzt

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2017
4.210
8.847
158
31
Onunla 1 yıl önce internette bana bir konuda destek olmasıyla tanıştım. Başta arkadaştık sadece benim fotoğrafımı bile görmek istemedi haftada bir konuşurduk güzel sohbet ederdik. Sonra o yurtdışına gitti çalışmaya. Bu süreçte benim de hayatımdan çıktığını düşünmüştüm ki 2 hafta sonra beni aradı buldu. Ve her şey değişti. Her gün gelmeye başladı hep konuşmaya benimle ve bana ilgili davranmaya. Bir süre sonra ben bir ameliyat geçirdim yine çok ilgilendi benimle her şey mükemmeldi ben de ona aşık oldum ve söyledim o da uzağız dedi ne evet ne hayır dedi sadece eski bir kalp kırgınlığı vardı biliyordum 4 yıldır kimse yoktu hayatında bana sevmek kötü ben seni mutlu edemem dedi. Aynı şekilde devam ettik her gün daha da yakın. Sonra geri dönmeye karar verdi ve dönme haberini ilk benimle paylaştı bütün arkadaşlarım o da seni seviyor diyordu. Sonra döndü ve araya bir soğukluk girdi tavrı değişti. Bu süreçte ben atandım ve o da benim atandığım şehre yerleşiyor şimdi. Benim için mi anlamıyorum. Geçen gün mal mal şeyler söyledi çocuk cinsellik vs. Tavrımı koydum özür diledi yüz yüze gelince duygularımızı masaya yatıralım ne istediğimi ben bile bilmiyorum kararsızlıktan saçma sapan şeyler yapıyorum geleceğim seni göreceğim görüneceğim ve o gün sana en mahrem şeylerimi dahi anlatacağım dedi. Şimdi yazmalı mıyım ona bilmiyorum. Haftaya taşınıyor. Onu karşımda görmekten korkuyorum. Reddedilmekten korkuyorum. Her şeyin hayal ettiğim gibi olmamasından.

valla güzelim adamın niyeti ciddi olsaydı sahip çıkardı sana öyle laga luga yapmazdı! çantada keklik olmuşsun sakin hayatını karartıcak bırsey yapma sana tavsiyem budur yoksa çok üzülürsün.

Hic bir ise yaramamis adam yatmaya hazirlaniyor. Kendini kaptiracagini dusunuyorsan hazirlikli git. Gitmesen daha iyi. Arkadaslarin ayrintili bigiye sahiplerse seninle yanlislikla veya kasitli hataya surukluyorlar.

Ben onu bunu bilmem. Niyeti pis olmasa mahrem yerinden bahsedeceğim demez sana. Bu şekilde kendini ele vermiş. Hiç ele alınacak, sağa sola çekilecek tarafı yok bu açıklamanın. Hayır yani, senin oran buran dışında başka laf mı kalmadı konuşulacak? Pis herif.

Siz yaşıyorsunuz normal gelebilir,su yazıyı ben yazmış olsaydım ve siz okusaydiniz ne kadar saçma bu kız gerçekten asıl olan niyeti göremiyor mu bu adam da diye sorardiniz kendinize. Zira ben sordum göremiyor musunuz halbuki bangır bangır bağırıyor seninle olmamin tek ve yagane amaci seninle yatmak diye. Yine de siz bilirsiniz.

Arkadaşlar mahrem derken dediği şey cinsellik değil. Hayatıyla ilgili merak ettiklerim ailesiyle sorununun ne olduğu vs gibi bugüne dek sorunca yüz yüze anlatacağım yanıtı aldığım sorular. Cinsellik konusu kapandı

Sen öyle san. Kendini kandırıyorsun inanmak istiyorsun belli ki yasa ve gor. Umarım haklı çıkarsın.

Su soyledigine inaniyorsan bu adam seni her turlu kandirir.
Bunu bana daha ilk tanıştığımız zamanlarda söylemişti ki. Daha arkadaşken beni yeni tanıyorken ve bana hiçbir şekilde asılmıyorken. Dediği doğru hayatında gerçekten de kimse olmamış bunu ortak bir tanıdık da doğruluyor. Üniversitede iken uzun bir ilişkisi varmış 3 yıllık ve kıza çok aşıkmış. Sonra kız sevdiğim kişiyi en yakın arkadaşlarından biriyle aldatmış. O günden sonra da aşk yok diye yemin etmiş kendine ve ciddi psikolojik sorunlar yaşamış. Asansöre binemiyormuş duşa girerken hep telle girermiş çıkana kadar teli açık kalırmış en yakın arkadaşı telin ucunda beklermiş. Sonra askere gitmiş orada da doğuda görev yapmış ancak o kızı unutmuş. Kendini işe vermiş. Çok genç olmasına rağmen iş hayatında çok başarılı ve ben neden kimse yok dediğimde aşka ayıracak vaktim yok demişti. Bu kişi gerçekten dürüst biri.

Gorustun mu gorusmedin. Cok durust bla bla bla. Boslugundan yararlanip seni kullanmaya calisan biri gibi geldi bana. Erkeklerin anlattiklarina degil, dusunduklerine bakacaksin.

Sen öyle san. Kendini kandırıyorsun inanmak istiyorsun belli ki yasa ve gor. Umarım haklı çıkarsın.
Ona net şekilde konuştum. Gerçekten mahremden kastı oydu o konuda konuşurken bu yanıtı verdi. Görüşlerinize saygı duyuyorum ona mesafe koymak için de yazmıyorum ancak onu burada yanlış göstermek de istemem. O sapık ve kötü biri değil. Beni sevmiyor olabilir ancak beni kullanmak gibi bir düşüncesi yok olsa şimdi seni seviyorum aşığım yalanları atardı.

Gorustun mu gorusmedin. Cok durust bla bla bla. Boslugundan yararlanip seni kullanmaya calisan biri gibi geldi bana. Erkeklerin anlattiklarina degil, dusunduklerine bakacaksin.
Bunu isteseydi bana çoktan ben de seni seviyorum senin için geliyorum bilmem ne demez miydi? Ona haksızlık etmeyin onunla görüşmedim ancak dediğim gibi güvendiğim bir ortak arkadaşımız var onu da beni de iyi tanıyan. O da bana o seni kullanır vs gibi bir yorum hiç yapmadı. Sadece onun kalbi mühürlü kalbine girersen seni çok mutlu eder ama bu gerçekten çok zor gibi şeyler duydum.

onun kalbi mühürlü kalbine girersen seni çok mutlu eder

Arkadaşlarınız yorum yapmayi pek bilmiyor bence. Kalbi mühürlü ne ya? Gerçek hayat filmlerdeki gibi degil. Sizi istememis iste. Eminim isteyeceği biri ciksaydi karsisina mühür filan kalmazdi ortada. Bu kadar kalbi kirik adam aylarca parmaginda bir kadini oynatmasini biliyor ama? Kafasi sekse de calisiyor. Ama lafa geldi mi yıllarca kalbini kimseye acmamis fethedilecek erkek mi oluyor. Yemeyin su numaralari artik ya

Ne kadar da kolay karar veriyorsunuz insanlar hakkında. 4 yıllık süreçten bahsediyorum. Benden değil. Beni parmağında falan da oynatmıyor. Ben çocuk değilim hanımefendi 23 yaşında kendi ayakları üstünde duran biriyim. Bu sitede bu şekilde konuşuluyorsa insanlarsa en iyisi üyeliğimi silmek. Umarım bundan sonra burada sizinle derdini paylaşmak isteyen kişilere böyle yukardan bakan yorumlar yapamazsınız.

Cok duygusalsin. Gercekleri gormek istememen bu yuzden.

Isin kotusu senin bu zaafini farketmis adam var karsinda.

Sonsuza kadar mutlu olursunuz o zaman . Sanirim konuda bekledigin buydu, soyledim iste.

insanlar kötü bir şey demiyorlar ki tecrübelerini veya çevreden gördüklerini, tanık olduklarını paylaşıyorlar siz daha sonra üzülmeyin diye. açıkçası bana da pek güven vermedi ama yaşayıp görün, umarım sizin dediğiniz gibidir.

Kimsenin yorumunu maniple etmek gibi bir isteğim yok. Sadece parmağında oynatıyor dahi diyen oldu. Anladım ki bu site bana uygun değil. Hoşçakalın

Ben kimseye saygısızlık etmedim. Siz de etmiyorsunuz. Ancak saygısızca yorumlar da geliyor. Herkesin düşüncesini duymak istediğim için bu soruyu sordum sizlere görüş almak için ve uzun uzun anlattım elimden geldiğince ayrıntılı bir biçimde daha net anlaşılsın diye. Olumsuz yoruma açığım sadece bana ve sevdiğim kişiye saygısızlık edenlere gerçekten çok üzüldüm. Bir şeyi bir sizin gibi kibarca anlatmak var bir de küçük dağları ben yarattım havasıyla burun kıvırarak anlatmak var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…