sızde planlar yapın o eve erken geldıgnde arkadaslrınızla olun anlar sızı o zamanmerhaba,
5 yıllık evliyim çocuğumuz yok birkaç aydır üstüne gidiyoruz bu konunun henüz çocuk sahiib olamadık.Eşimle severek evlendik ve aslında çok mutluyduk.bir süredir erkek arkadaşları ile birlikte fazla zaman geçirmeye başladı.Eskiden işten çıkınca koşa koşa eve gelen adam sürekli dışarda oyalanmaya başladı.Bu arada bemi aldatmadığından eminim öyle bir şüphem yok ama böyle bi durum var.ne yapsam bilemedim.Kızdım kavga çıkardım faydası olmadı,güzellikle anlattım faydası olmadı.ikimizde çalışıyoruz akşamları zaten az görüşebiliyorduk artık çok daha az görüşüyoruz.2-3 gece ben uyuduktan spnra eve geliyor.Şimdi hafta sonu planıda yapmış erkek erkeğe.Bende kızdım en son yüzyüze görüşürüz dedi.
avmde takılın merak eder hatta arkaası yok napıyo dıye :)yok malesef
spor salonuna gidin gece 11 lere kadar açıkyok malesef
aynen günübirlk turlar var harikasizde dışarı çıkın, eşiniz plan yaptığını söylemeden siz söyleyin haftasonu kızlarla planım var diye. eşiniz geç geleceğim demeden siz yazın ben akşam eve geç geleceğim diye. illa arkadaşa ihtiyaç yok, turlara katılın. tek başınıza sinemaya gidin. elinize kitap alın cafede oturun
sorunu 3. br göz söylemeden inanmaz ki sorun olduğunaben olayı kanırtmaya çalışmıyorum yapıcı olmaya çalışıyorum,sorunu aşmaya çalışıyorum
ben olayı kanırtmaya çalışmıyorum yapıcı olmaya çalışıyorum,sorunu aşmaya çalışıyorum
doktora göründük şu an için sorun yok diyor doktor zamana yaydı,onun testleri de yapıldı bir sorun yok.çocuk için doktora gözüktünüz mü?
problem çıkıp sana söyleyemedi de çocuk için kaçıyor gibi geldi aklıma benim
zaten telefonda,arabamda takip cihazı var nereye gitsem haberi olur zaten.Düşünceniz yanlış. Sizin evde onu beklediğinizi biliyor ondan bu rahatlık. Biraz kaydetme korkusu olsa defalarca söylememize kavga çıkarmanıza rağmen böyle yapmazdı. Ona inat gibi değil de kendinize bir uğraş bulun. Tek başınıza sıkıcı oluyor dimi ? Spora yazılın gezin. Kendinize bakım yapın. Biraz da o telâşlansin. Emin olun evde beklemediğiniz zaman anlayacak bazı şeyleri. Çok kıskanç demissiniz o kıskancta siz değil misiniz? Kendisi yapılmasını istemiyorsa size de yapmayacak bu kadar basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?