ne yapmalıyım bilmiyorum

muses

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2019
431
438
18
38
merhaba,

5 yıllık evliyim çocuğumuz yok birkaç aydır üstüne gidiyoruz bu konunun henüz çocuk sahiib olamadık.Eşimle severek evlendik ve aslında çok mutluyduk.bir süredir erkek arkadaşları ile birlikte fazla zaman geçirmeye başladı.Eskiden işten çıkınca koşa koşa eve gelen adam sürekli dışarda oyalanmaya başladı.Bu arada bemi aldatmadığından eminim öyle bir şüphem yok ama böyle bi durum var.ne yapsam bilemedim.Kızdım kavga çıkardım faydası olmadı,güzellikle anlattım faydası olmadı.ikimizde çalışıyoruz akşamları zaten az görüşebiliyorduk artık çok daha az görüşüyoruz.2-3 gece ben uyuduktan spnra eve geliyor.Şimdi hafta sonu planıda yapmış erkek erkeğe.Bende kızdım en son yüzyüze görüşürüz dedi.

sizde dışarı çıkın, eşiniz plan yaptığını söylemeden siz söyleyin haftasonu kızlarla planım var diye. eşiniz geç geleceğim demeden siz yazın ben akşam eve geç geleceğim diye. illa arkadaşa ihtiyaç yok, turlara katılın. tek başınıza sinemaya gidin. elinize kitap alın cafede oturun

sızde planlar yapın o eve erken geldıgnde arkadaslrınızla olun anlar sızı o zaman

aynen günübirlk turlar var harika

bunlar durumu daha kötü yapmaktan başka bir işe yaramaz,zten çok kıskanç altından başka şeyler çıkarır bide beni suçlu konumuna düşürür

ben olayı kanırtmaya çalışmıyorum yapıcı olmaya çalışıyorum,sorunu aşmaya çalışıyorum
sorunu 3. br göz söylemeden inanmaz ki sorun olduğuna
psikolojik danışmanlık yardımı almanız lazm o zaman

ben olayı kanırtmaya çalışmıyorum yapıcı olmaya çalışıyorum,sorunu aşmaya çalışıyorum

kendiniz diyorsunuz konuştum olmadı kavga ettim olmadı diye. zaten insan olana bir şeyi bir defa söylemek yeterlidir.
size burada zaten güzellikle konuş denilir veya ne yapıyorsa aynısını yap denilir birisini siz yapmışsınız birini biz söylüyoruz kabul etmiyorsunuz ne yapalım istiyorsunuz? isterseniz verin numarasını bir de biz konuşalım eve geç gitme diye?

bu konuda kısasa kısas iyi bir çözüm oluyor. Tecrübe ile sabittir.
Malesef konuşayım, kavga edeyim, gürültü çıkarayım küseyim konuşmayım pek işe yaramiyor veya çok kısa süreli çözüm oluyor. Buda tecrübe ile sabittir.

Düşünceniz yanlış. Sizin evde onu beklediğinizi biliyor ondan bu rahatlık. Biraz kaydetme korkusu olsa defalarca söylememize kavga çıkarmanıza rağmen böyle yapmazdı. Ona inat gibi değil de kendinize bir uğraş bulun. Tek başınıza sıkıcı oluyor dimi ? Spora yazılın gezin. Kendinize bakım yapın. Biraz da o telâşlansin. Emin olun evde beklemediğiniz zaman anlayacak bazı şeyleri. Çok kıskanç demissiniz o kıskancta siz değil misiniz? Kendisi yapılmasını istemiyorsa size de yapmayacak bu kadar basit.

Bu sizin için bir sorun, onun için değil gibi gözüküyor. Bu yuzden tek basiniza cozemezsiniz. Onun için de sorun olarak algilanmasi lazim.

çocuk için doktora gözüktünüz mü?
problem çıkıp sana söyleyemedi de çocuk için kaçıyor gibi geldi aklıma benim
doktora göründük şu an için sorun yok diyor doktor zamana yaydı,onun testleri de yapıldı bir sorun yok.

zaten telefonda,arabamda takip cihazı var nereye gitsem haberi olur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…