ne yapmalıyım bilmiyorum

Bu sizin için bir sorun, onun için değil gibi gözüküyor. Bu yuzden tek basiniza cozemezsiniz. Onun için de sorun olarak algilanmasi lazim.
evet onun için sorun değil hatta benim anlayış göstermem gerektiğini düşünüyor

zaten telefonda,arabamda takip cihazı var nereye gitsem haberi olur zaten.
Tamam olsun. Olmasın da sıkıntı yok . Gizli yapmayın ama yapın yani biseyler. Ayrıca takip cihazı nedir ya? Pardon ama nasıl bi evliliğiniz var? Yani güveni yok mu size ?

merhaba,

5 yıllık evliyim çocuğumuz yok birkaç aydır üstüne gidiyoruz bu konunun henüz çocuk sahiib olamadık.Eşimle severek evlendik ve aslında çok mutluyduk.bir süredir erkek arkadaşları ile birlikte fazla zaman geçirmeye başladı.Eskiden işten çıkınca koşa koşa eve gelen adam sürekli dışarda oyalanmaya başladı.Bu arada bemi aldatmadığından eminim öyle bir şüphem yok ama böyle bi durum var.ne yapsam bilemedim.Kızdım kavga çıkardım faydası olmadı,güzellikle anlattım faydası olmadı.ikimizde çalışıyoruz akşamları zaten az görüşebiliyorduk artık çok daha az görüşüyoruz.2-3 gece ben uyuduktan spnra eve geliyor.Şimdi hafta sonu planıda yapmış erkek erkeğe.Bende kızdım en son yüzyüze görüşürüz dedi.
Siz de dışarıda bir hayat kurun. Muhtemelen kıskanacak kıyameti koparacaktır.

Tamam olsun. Olmasın da sıkıntı yok . Gizli yapmayın ama yapın yani biseyler. Ayrıca takip cihazı nedir ya? Pardon ama nasıl bi evliliğiniz var? Yani güveni yok mu size ?
kimseye karşı güveni yok onun

bunlar durumu daha kötü yapmaktan başka bir işe yaramaz,zten çok kıskanç altından başka şeyler çıkarır bide beni suçlu konumuna düşürür

haklısınız...günün sonunda eeehh yeter sen kadınsın sürekli dışarılarda takılamazsın , ben erkeğim yaparım diyebilecek biriyse...hiç bulaşmayın o halde.

Yalnız o model erkek cinsleri genelde usturuplu ricalardan da, çirkefleşen kadınlardan da analamazlar.El mahkum hazretlerinin gönlü olmasını kendi canı sitediğinde evde vakit geçirmesini bekleyeceksiniz o halde.
Boş dırdır yapıp da sinirlendirmeyin!

.

tam aynı olmasa da bir kaç ay önce ben de buna benzer konu açmıştım. Biz de bebek için uğraşan bir çiftiz. Ben de hep kızarak tavır alarak tepkimi belli ettim. Burda arkadaşlarımın yazdığı şeyler sonucunda eşimle tatlı tatlı konuştum onu dinledim kendimi anlattım ve çok şükür çözdük. Umarım siz de çözersiniz.

tam aynı olmasa da bir kaç ay önce ben de buna benzer konu açmıştım. Biz de bebek için uğraşan bir çiftiz. Ben de hep kızarak tavır alarak tepkimi belli ettim. Burda arkadaşlarımın yazdığı şeyler sonucunda eşimle tatlı tatlı konuştum onu dinledim kendimi anlattım ve çok şükür çözdük. Umarım siz de çözersiniz.
ayy hadi inşallah,şimdiye kadar çok tatlı tatlı anlatım ama bir kere daha deneyelim belki işe yarar.Akşam yüzyüze konuşmak istedi paşam

ayy hadi inşallah,şimdiye kadar çok tatlı tatlı anlatım ama bir kere daha deneyelim belki işe yarar.Akşam yüzyüze konuşmak istedi paşam
Yüzyüze konuşmak telefon görüşmelerinden daha etkili zaten. Halledeceğinizi düşünüyorum umutsuz olmayın

ben olayı kanırtmaya çalışmıyorum yapıcı olmaya çalışıyorum,sorunu aşmaya çalışıyorum

olayı kanırtmaktan ziyade siz de kendinize bi hayat yaratın. arkadaşlar edinin. kurslara gidin. ama eşinize bağlı kalmayın. aslında insanların sosyalleşmeye her zaman ihtiyaçları vardır.

kimseye karşı güveni yok onun
Sizin neden bu adama bu kadar güveniniz var peki?

Kişi kendinden bilir işi halbuki.

Adam haftanın 3 günü siz uyumadan eve gelmesin, haftasonu sizsiz takılsın. Ama hem arabanız hem telinizde takip cihazları her adımınızdan haberdar olsun.

Hayat Paşaya güzel.

Son düzenleme:
sizde dışarı çıkın, eşiniz plan yaptığını söylemeden siz söyleyin haftasonu kızlarla planım var diye. eşiniz geç geleceğim demeden siz yazın ben akşam eve geç geleceğim diye. illa arkadaşa ihtiyaç yok, turlara katılın. tek başınıza sinemaya gidin. elinize kitap alın cafede oturun
Her kadın yapmıyor böyle şeyleri malesef ki

zaten telefonda,arabamda takip cihazı var nereye gitsem haberi olur zaten.
Size güvenmeyen bir adamdan çocuk istediğinizde ciddi misiniz? Bazen kendimi Yalnis filme girmişim gibj dumur durumda buluyorum cidden. Hani neredeyse bazı kadınlar hak ediyor her türlu muameleyi dicem. Neden kendinize saygınız hiç yok? Bence bu esinizin erkek arkadaşlarıyla vakit geçirmesinde daha ciddi bir sorun.

haklısınız...günün sonunda eeehh yeter sen kadınsın sürekli dışarılarda takılamazsın , ben erkeğim yaparım diyebilecek biriyse...hiç bulaşmayın o halde.

Yalnız o model erkek cinsleri genelde usturuplu ricalardan da, çirkefleşen kadınlardan da analamazlar.El mahkum hazretlerinin gönlü olmasını kendi canı sitediğinde evde vakit geçirmesini bekleyeceksiniz o halde.
Boş dırdır yapıp da sinirlendirmeyin!

.
Size güvenmeyen bir adamdan çocuk istediğinizde ciddi misiniz? Bazen kendimi Yalnis filme girmişim gibj dumur durumda buluyorum cidden. Hani neredeyse bazı kadınlar hak ediyor her türlu muameleyi dicem. Neden kendinize saygınız hiç yok? Bence bu esinizin erkek arkadaşlarıyla vakit geçirmesinde daha ciddi bir sorun.
çocuk yapamk istiyorum evet şu an anne olmayı herşeyden çok istiyorum.yarın boşanacağımı bilsem bile yine çocuk isterim ve kararlıyım

Sizin neden bu adama bu kadar güveniniz var peki?

Kişi kendinden bilir işi halbuki.

Adam haftanın 3 günü siz uyumadan eve gelmesin, haftasonu sizsiz takılsın. Ama hem arabanız hem telinizde takip cihazları her adımınızdan haberdar olsun.

Hayat Paşaya güzel.
güvenim var derken kiminle nereye gittiğini biliyorum ve hiç yalan söylemedi,nerde olduğunu kimle olduğunu biliyorum onuun için aldatmadığından eminim dedim.

Çünkü kadınların çoğu evlenince arkadaşlarından vazgeçiyor. Erkeğin erkek arkadaşları her daim kıymetli...
Malesef ki öyle oluyor mesela ben. Çalışıyorum, okuyorum, ev sorumluluğu, çocuk sorumluluğu. Ne ara arkadaşa vakit bulacağım bilmiyorum 🤷‍♂️

güvenim var derken kiminle nereye gittiğini biliyorum ve hiç yalan söylemedi,nerde olduğunu kimle olduğunu biliyorum onuun için aldatmadığından eminim dedim.
Siz onu takip ediyor musun yoksa onun sizi takip etmesi tek tarafli mi?

Malesef ki öyle oluyor mesela ben. Çalışıyorum, okuyorum, ev sorumluluğu, çocuk sorumluluğu. Ne ara arkadaşa vakit bulacağım bilmiyorum 🤷‍♂️
Allah kolaylık versin. İşte ev ve çocukların sorumluluğunu adamlar da yüklenmeli. Bir hafta o çıktıysa diğer hafta çocukları ona emanet edip siz çıkabilmelisiniz, 2 saat de olsa.

Eşin yeri başka, dostun yeri başka olmalı. Yoksa kocadan daralınca çalacak bir kapısı, bir çay bir sohbet ile sorunları bir nebze unutturacak arkadaşı da kalmıyor insanın.

Allah kolaylık versin. İşte ev ve çocukların sorumluluğunu adamlar da yüklenmeli. Bir hafta o çıktıysa diğer hafta çocukları ona emanet edip siz çıkabilmelisiniz, 2 saat de olsa.

Eşin yeri başka, dostun yeri başka olmalı. Yoksa kocadan daralınca çalacak bir kapısı, bir çay bir sohbet ile sorunları bir nebze unutturacak arkadaşı da kalmıyor insanın.
Çevremde sosyal olan kimse yokki hepsi temizlik, ev, iş, çocuk 4lüsü arasında, 😣

Back
X