- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.019
- 548
Doğru söylüyorsun.Bendeki devlet memuru kafasıMaaşa göre vermiyor sanırım yav. Beyimin şirkette güvenlik de aynı miktarı alıyor müdür de.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru söylüyorsun.Bendeki devlet memuru kafasıMaaşa göre vermiyor sanırım yav. Beyimin şirkette güvenlik de aynı miktarı alıyor müdür de.
Ay gerçektenAhahaha virüs gibiler![]()
Oturup konuşuldu ayın 23 ünde nisanim olacak daha olmadı oda ev almayı düşünüyor benimkiyle kredi seninkiyke ev gecindiririz dedi
Oturup konuşuldu ayın 23 ünde nisanim olacak daha olmadı oda ev almayı düşünüyor benimkiyle kredi seninkiyke ev gecindiririz dedi
Evlilik öncesi ev alma konusunda uyardık kendisini, insan gibi yasal durumları da söyledik. Siz bana laf sokuyorsunuz dediEvlilik öncesi adam ev alacak ; evlendikten sonra onun maaşı kredi ödemesine gidecek , siz de evi geçindireceksiniz yani.
Çok kötü bir fikir bu. Ne çeyiz yapın , ne de bir taraf gidip eşya alsın.
Eşyaları almak için bir bütçe belirleyin. Belirlediğiniz bütçe mesela 100 bin tl ise ; siz 50 bin tl , nişanlınız 50 bin tl koysun ortaya , evinize ne gerekiyorsa gidin alın.
Evlilik öncesi ev alma konusunda uyardık kendisini, insan gibi yasal durumları da söyledik. Siz bana laf sokuyorsunuz dedi![]()
Çeyizinizi düzün.. Nişanlınızla paylaşırsınız zaten.. Beyaz eşyaları halledin önce mesela çamaşır makinesi sen buzdolabı karşı taraf alsın o şekilde liste hazırlayıp pay edin.. Evlendikten sonra yine eksikler çıkıyor..Arkadaşlar çalıştığım yerde banka degiscekmis o yüzden promosyon vericekler bize bnde o paranın bir kısmıyla ceyizimin eksiklerini alıyım bir kisminida biriktireyim dedim.bir hafta sonra nisanim yaza doğru düğünüm olacak çünkü annemde o parayla evinin bir eksiğini televizyon al çocuğa katkın olsun diyo.zaten.alinan çeyizler dunyanin parası oluyor bedavaya mi alındı hiç anlamıyorum kötu günümde birikmiş olsa kötü mu olucak bide eşyaları erkek tarafı almıyor mu
Ben de sana katılıyorum zaten kuşum. Çeyiz diye gerekli olan ev eşyasından bahsediyor olsa, amenna, ama biliyoruz ki lüzumsuz tabak çanak, nevresimden falan bahsediyor.Aslinda ceyiz denilen sey esyalarin yarisini kapsiyor, mesela ben yatak odasini full kendim aldim, onun disinda bulasik makinesi firin ocak elektrik süpürgesi ütü tum mutfak esyalari hepsini aldim. Geriye buyuk esyalar kalmisti onlarida esim aldi. Bazi insanlar sadece nevresim ortu falan aliyor sanki evlendigi insan milyardermis gibi
Gelenek görenek anlamıyorum ben ya, ev eşyasını eşime yüklemem. Beraber biriktiriyor alıyoruz işte. Ailelerden rica ettik eşya almayın siz karışmayın diye. Koca koca insanlarız, ne ailelerimizden bir şey istemeliyiz ne de yükü bir tarafa yüklemeliyiz. Bir de erkek tarafı diye ayrıştırmayın, onlar da sizin tarafınız artık. Eşiniz de erkek tarafı değil. Siz birsinizArkadaşlar çalıştığım yerde banka degiscekmis o yüzden promosyon vericekler bize bnde o paranın bir kısmıyla ceyizimin eksiklerini alıyım bir kisminida biriktireyim dedim.bir hafta sonra nisanim yaza doğru düğünüm olacak çünkü annemde o parayla evinin bir eksiğini televizyon al çocuğa katkın olsun diyo.zaten.alinan çeyizler dunyanin parası oluyor bedavaya mi alındı hiç anlamıyorum kötu günümde birikmiş olsa kötü mu olucak bide eşyaları erkek tarafı almıyor mu
Katılıyorum size erkek tarafı nedir? Adam senin eşin olacak sevdiğin insana erkek tarafı deniliyor küfür gibi. Ben mi çok romantiğim anlamıyorum ki tek istediğim şey evlenip birlikte uyumak daha çok zaman geçirmek. Bu süreçte tez de yazıyor çocukcağız üzerinde ne yük varsa almaya çalışıyorum hep rahatlatıyorum.Gelenek görenek anlamıyorum ben ya, ev eşyasını eşime yüklemem. Beraber biriktiriyor alıyoruz işte. Ailelerden rica ettik eşya almayın siz karışmayın diye. Koca koca insanlarız, ne ailelerimizden bir şey istemeliyiz ne de yükü bir tarafa yüklemeliyiz. Bir de erkek tarafı diye ayrıştırmayın, onlar da sizin tarafınız artık. Eşiniz de erkek tarafı değil. Siz birsinizBu bakış açısıyla yaşarsanız eşiniz de çok mutlu olur bence
Zaten konuyu açan da gerçek Avril değil..Avril nickli ..hayatının bu dönemi kafası çeyiz ve evlilikle dolu bir genç kadınKatılıyorum size erkek tarafı nedir? Adam senin eşin olacak sevdiğin insana erkek tarafı deniliyor küfür gibi. Ben mi çok romantiğim anlamıyorum ki tek istediğim şey evlenip birlikte uyumak daha çok zaman geçirmek. Bu süreçte tez de yazıyor çocukcağız üzerinde ne yük varsa almaya çalışıyorum hep rahatlatıyorum.
Başta sevdiğine kıyamayan kadın bu kadar sorumluluk yüklemez nişanlısına bence.
Bu arada bence bi dallama eğlenmek için açtı konuyu. Fake konu yani gerçek Avril böyle bir soru açmazdı.
Annen yatak odasını alacaksa sen de abartmadan çeyiz eksiklerini al kalan parayı da altın yapıp sonrası için kullanırsın. Nişanlın çok sıkıştım şunu alamadım eksik kaldı dediği bir sey olursa sıkma canını hallederiz dersin ve kenara koyduğunla alırsınız. Karşı taraftan yardım talebi gelmeden yardım etmeyin. Evlilik masrafları zaten almış başını gitmiş en makul şekilde ama kalitesize de gitmeden eksiklerinizi tamamlayın. Hayırlı olsun.Arkadaşlar çalıştığım yerde banka degiscekmis o yüzden promosyon vericekler bize bnde o paranın bir kısmıyla ceyizimin eksiklerini alıyım bir kisminida biriktireyim dedim.bir hafta sonra nisanim yaza doğru düğünüm olacak çünkü annemde o parayla evinin bir eksiğini televizyon al çocuğa katkın olsun diyo.zaten.alinan çeyizler dunyanin parası oluyor bedavaya mi alındı hiç anlamıyorum kötu günümde birikmiş olsa kötü mu olucak bide eşyaları erkek tarafı almıyor mu
Avril lavigne paralel bir evrende çeyiz hazırlıkları mı yapıyor yoksa?Zaten konuyu açan da gerçek Avril değil..Avril nickli ..hayatının bu dönemi kafası çeyiz ve evlilikle dolu bir genç kadın![]()
Sebep? Bu adam kendi kendine mi evleniyor? Ayrıca yardım etmek nedir? Herkesin üzerine düşen bir sorumluluk var sonuçta. 2 kişi evleniyorsa sorumluluk da 2 ye bölünür. Erkeğin yaptığı şey görev ama kadınınki neden yardım sayılıyor? Gerçekten ilginç.Karşı taraftan yardım talebi gelmeden yardım etmeyin. Evlilik masrafları zaten almış başını gitmiş
Narkolepsi tanım yok çok şükür ancak okuma anlama eğitimi vermekteyim. Isterseniz bu konuda size de biraz tavsiye vereyim. Okuduğumuz şeyi bir bütün olarak okumalıyız. Yardım etmek bir lütuf değildir. Eşler birbirine istekleri doğrultusunda yardım eder. Erkeğin görevidir diye bir cümlem bulunmuyor. Talepsiz bir arz, değerini kaybettirir. Karşı taraf desteğe ihtiyacı olduğunu dile getirdiğinde yapması gerekeni elbettr yapmalı. Bu birlikte yürünen bir yol ancak evlilik yapıldı diye insanların maddi manevi her şeyini ortaya dökmesi, ortak kullanıma sunması zorunlu değil ki. Erkek olsun kadın olsun bu her ikisi için de geçerli. Elbette ortada bir sorun varsa, eksik kalan şeyler varsa kim tamamlayacak durumdaysa ve bunu yapmak istiyorsa tamamlar.Sebep? Bu adam kendi kendine mi evleniyor? Ayrıca yardım etmek nedir? Herkesin üzerine düşen bir sorumluluk var sonuçta. 2 kişi evleniyorsa sorumluluk da 2 ye bölünür. Erkeğin yaptığı şey görev ama kadınınki neden yardım sayılıyor? Gerçekten ilginç.
Bu arada konudan bağımsız olarak merak ettim narkolepsi tanınız mı var?
Narkolepsiyi modiwake etkisinden dolayı sordunuz galibaSebep? Bu adam kendi kendine mi evleniyor? Ayrıca yardım etmek nedir? Herkesin üzerine düşen bir sorumluluk var sonuçta. 2 kişi evleniyorsa sorumluluk da 2 ye bölünür. Erkeğin yaptığı şey görev ama kadınınki neden yardım sayılıyor? Gerçekten ilginç.
Bu arada konudan bağımsız olarak merak ettim narkolepsi tanınız mı var?