Ne yapmalıyım bilmiyorum

Ne demek istediğin ceyiz yerine gözle gorulcek biseyler al diyor
4*4 lük çeyizde yapsanız o eve girince zaten eksik bişeyler hep çıkıyor ya da yeni alınacak hoşunuza gidecek başka şeyler
elektronik eşya almak şu zamanda çok daha mantıklı yaza kadar o eşyadan en az 1000₺ karda olursunuz
anneniz mantıklı kadınmış

Arkadaşlar çalıştığım yerde banka degiscekmis o yüzden promosyon vericekler bize bnde o paranın bir kısmıyla ceyizimin eksiklerini alıyım bir kisminida biriktireyim dedim.bir hafta sonra nisanim yaza doğru düğünüm olacak çünkü annemde o parayla evinin bir eksiğini televizyon al çocuğa katkın olsun diyo.zaten.alinan çeyizler dunyanin parası oluyor bedavaya mi alındı hiç anlamıyorum kötu günümde birikmiş olsa kötü mu olucak bide eşyaları erkek tarafı almıyor mu
Annenin dediğini dinle 👌

Korkmaz veya Karaca'da indirim vardı. Annem 750ye 25 kişilik şahane bir takım almıştı yemek için. Yani tabak çanak için kampanya hep oluyor
Bnde fiyatlar ucmadn elime nakit para geçmişten eksikleri alıyım diyorum annemde televizyon al diyor

Arkadaşlar çalıştığım yerde banka degiscekmis o yüzden promosyon vericekler bize bnde o paranın bir kısmıyla ceyizimin eksiklerini alıyım bir kisminida biriktireyim dedim.bir hafta sonra nisanim yaza doğru düğünüm olacak çünkü annemde o parayla evinin bir eksiğini televizyon al çocuğa katkın olsun diyo.zaten.alinan çeyizler dunyanin parası oluyor bedavaya mi alındı hiç anlamıyorum kötu günümde birikmiş olsa kötü mu olucak bide eşyaları erkek tarafı almıyor mu
Eşyaların hepsini erkek tarafı almıyor. Yarı yarıya ortak alınması bence en doğrusu tabi maddi durum elveriyorsa , sizinde eliniz de bi para geçecekse tabi ki ne alabiliyorsunuz alın.

Bnde fiyatlar ucmadn elime nakit para geçmişten eksikleri alıyım diyorum annemde televizyon al diyor
Gecmise bir döneyimm..
Biz evlenirken salon takımı ve komple salon dekorunu + buzdolabını ve evin mutfak ve yatak odasi dısındaki kısımların halı ve perdesini kv ler almıslardı.Mutfakta fırın ocak ve davlumbaz+tabak canak tencere ne varsa eksik ve yatak odası takımını bizimkiler aldılar.

Taksitle alamaz misiniz? Rakamı direkt baglamak yerine (bana göre baglamamak daha iyi)taksitle ödeyip daha fazla eksik bitirseniz?

Bnde çeyiz alicam.iste
Olur mu hiç öyle şey?
Adam 25bine buzdolabı alacak
Siz de 500 liraya nevresim. Adil oldu mu sizce?
Eşyaların bir kısmı deseniz anlarım da bu devirde bütün ev eşyalarını erkeğe yüklemek çok acımasızca

Back
X