Bizim şirketin x bir bankayla bile anlaşması yok. Of bu özel sektöre ne kadar küfür etsem azAhaha bilmiyorum onu ama sanmıyorum. Kurumun anlaşmasının olması gerekiyor sanırım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim şirketin x bir bankayla bile anlaşması yok. Of bu özel sektöre ne kadar küfür etsem azAhaha bilmiyorum onu ama sanmıyorum. Kurumun anlaşmasının olması gerekiyor sanırım.
Ben katlı olarak ileride ev planı var krediye yardım ederim.diye.dusunuyorum çok abartiyosunEşyaları erkek tarafı alır diyen bendim yav tabi kusura bakma. Konuyu da ben açtım zaten
Kız dediğinin çeyizinde 892 parça yemek takımı ve 17 tane nevresim olmazsa ona çeyiz denmez. Çeyizsiz kaynana evine giden kızı da çok ezerler ona göre![]()
Ahaaa soğuk espiriler hadi gülelim Avrili ne kadar taniyosun acaba hiç bir şarkısıni bilmiyorsundurCanım ismin avril ama felsefesinden hiç anlamamışsın. Öyle fotoğraf koymakla olmuyor bu işler. Get up, stand up, dont give up The fight.
Ya canım şunu denesene bi, belki bir şeyler çıkar.Bizim şirketin x bir bankayla bile anlaşması yok. Of bu özel sektöre ne kadar küfür etsem azne iyi olurdu şimdi üç beş kuruş da olsa verseler, gider dolar alırdım hayat çok pahalı.
İyiliğim için olan bisey olsa böyle kötü dusundurmezdiİyiliğiniz içindi halbuki.
Ya canım şunu denesene bi, belki bir şeyler çıkar.
Abla yapma ya.. yaşım yetiyor avrile. O kadar çok biliyorum ki avrili, gerçek avrilin lyme hastası olduğunu yerine arkadaşını koyduklarına dair o kadar çok video izledim ki Ömer çelakıl 2 oldum komplo teorileri konusundaAhaaa soğuk espiriler hadi gülelim Avrili ne kadar taniyosun acaba hiç bir şarkısıni bilmiyorsundur
tatlım ben bilmem kaç farklı ülkede bilmem kaç kere ev kurdumHerşeyi nasıl basite aliyorsunuz fiyatlardan haberiniz yok galiba
Ergenlikte sınır yokturAbla yapma ya.. yaşım yetiyor avrile. O kadar çok biliyorum ki avrili, gerçek avrilin lyme hastası olduğunu yerine arkadaşını koyduklarına dair o kadar çok video izledim ki Ömer çelakıl 2 oldum komplo teorileri konusunda
İyi de bizim kızımız kaç tl alıyor ben onu sordumEmekliler 7.500 polisler 27.000 bazı meslek kesimi 25.000 falan
Sen bunu neden bu kadar negatif algıladın ki? Adam evi alsa, anasının üstüne yapsa, yarın öbür gün anlaşamaz boşanırsanız ev üzerinde hak iddia edemeyeceksin ama belki de kredisini senelerce ödemiş olacaksın. Bu işlerde hep iyi günleri düşünsek de dünyanın bin türlü hali var, kötü günler için de tedbir almamız lazım. Şu an adam aldığı evin tapusunu kendi üzerine bile yapsa hak iddia edemezsin ama evlendikten sonra alınan bir iğne bile ortak mal sayılır. Bilgin olsun yani.İyiliğim için olan bisey olsa böyle kötü dusundurmezdi
Bir yemek takımı set 15 milyar neyin kafasını yaşıyorsunNişanlınızdan başka, uzak biri gibi bahsetmişsiniz. Erkek tarafı falan kendi nişan dönemini düşündüm de eşimi hiç taraf olarak görmedim.
Beyaz eşyaların fiyatından haberiniz var mı en basitinden. Koltuk takımı,yemek takımı çeyiz dediğimiz şeyle kıyaslamaz durumdalar ama yine de siz bilirsiniz.
Aynen panpa. Bir de bence fakesin. Bi şikayet edelim seni.Ergenlikte sınır yoktur![]()
Özel sektör de veriyor aslında ama bir maaş anlaşması olması gerek sanırım.Bizim şirketin x bir bankayla bile anlaşması yok. Of bu özel sektöre ne kadar küfür etsem azne iyi olurdu şimdi üç beş kuruş da olsa verseler, gider dolar alırdım hayat çok pahalı.
Evet öyle konuşmandan laf sokuyorsun gibi geldiSen bunu neden bu kadar negatif algıladın ki? Adam evi alsa, anasının üstüne yapsa, yarın öbür gün anlaşamaz boşanırsanız ev üzerinde hak iddia edemeyeceksin ama belki de kredisini senelerce ödemiş olacaksın. Bu işlerde hep iyi günleri düşünsek de dünyanın bin türlü hali var, kötü günler için de tedbir almamız lazım. Şu an adam aldığı evin tapusunu kendi üzerine bile yapsa hak iddia edemezsin ama evlendikten sonra alınan bir iğne bile ortak mal sayılır. Bilgin olsun yani.
Yemek takımı alma cidden gereksiz masrafBir yemek takımı set 15 milyar neyin kafasını yaşıyorsun
Ahaaa kesin oyleAynen panpa. Bir de bence fakesin. Bi şikayet edelim seni.![]()
Hı hı . Torpille girdiğin belediyeden alacağın promosyonun şimdiden başını yedinİyiliğim için olan bisey olsa böyle kötü dusundurmezdi
17 bin almışİyi de bizim kızımız kaç tl alıyor ben onu sordum