Ne yapmalıyım bilmiyorum

Promosyon baya var herhalde 🤔🤔altın al düğüne yakın karar verirsin eşya çeyiz çok eksikse bozdurup alırsın ...

hanımlar ben bu eşya alma muhabbetinde şöyle bir şeyi merak ediyorum, çevremde bunu deneyimleyen olmadığı ve burası da deneyim cenneti olduğu için sormak istedim:

eşyalar nişan döneminde alınmaya başlıyor. ama nişan atmak gibi hayatın gerçeği bir durum, ihtimal de var her çift için. ki nikahına günler kala nişan atan insanlar da var. gayet insani bişey, vazgeçebilir taraflar evlenmekten. atıyorum nişanlıyım ve beyaz eşyaya 50 bin TL harcama yaptım. bunların paketlerini açmadım, evlenince yeni evimde açacağım diye düşündüm doğal olarak. sonracığıma sorunlar oldu ve ben nişan attım. bu aldığım eşyalar ne oluyor? iadesi oluyor mu acaba? aldığınız yere iade mi ediyorsunuz yoksa satıyor musunuz napıyorsunuz mesela bunları?

Alıp bir yere koyarım, evlendiğimde kullanırım :halay:

Sizinkilerinki dökülmüyor olabilir ama belli ki bu kızın misafirlerininkiler dökülüyor. Senin dava ne oldu 😂
Millet laf edecek demek ki. Herkesi kendi çevresine göre değerlendir ahkam kesme kendine göre. Hakimeyle kapıştın ya
Sen kimsin ki adam yerine koymuyorum seni sen kendi çocuğunu birine emanet etme.kendin bak bnce

İstiyor demek ki çeyiz almak. Bu kimseyi ilgilendirmez. Kocası da yemek yiyecek sonuçta tabaklarda. Alsın güzel bir şey uzun süre kullansın.
Eksiklerim olduğu için alicam ama ihtiyaç arkadaş bı turlu.algilamiyor

Back
X