- 5 Şubat 2011
- 1.869
- 2.376
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şaka mısın?Erkek arkadaşımı çok seviyorum o da beni öyle.Bugün kızın biri facebookdan video atmış buna açık saçık.Buda gidiceğim amacı neymiş öğrenip geliceğim izin vermesende gizli giderim o yüzden haber veriyorum dedi.Kızıda işten tanıyormuş.Ev boş tarzı mesalar atmış mesajları okudum.Öğlen gitti ve hala haber yok. Aklım çok karışık ,içim içimi yiyor.Bir akıl verin ne olur![]()
Valla adam da haklı nasılsa inanacak sevgilisi var gayet dürüst yapıyor yani ne gerek var gizlemeye sallamıyor kıbari gizli gitseymiş...
Banada hiç gerçekçi gelmedi söyledikleri.Hastaneye gitsem net bir cevap alabilir miyim kimseden yoksa terslenirmiyim.Nasıl komik ve acı bir duruma düştüm ben ya
yarın ilk raporu beklicem söyledim erken gel diye eğer getiremezse kızın evini öğrenicem
Esime konuyu anlattim, kimse o kadar saf olamaz konu fakedir. Yok gercekse aldatilmis gecmis olsun dedi. Ama aldatma bahanesi cidden ilginc yaa...
ayrıldık konu keşke fake olsaydı aptallığıma yanmazdım ya.Bitti zatencanım boşuna uğraşma bu salakla. ayrıl gitsin. değmez kendini yorduğuna. o devam etsin böyle her video atan kıza gitmeye...