• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım bilmiyorum :(

Arkadaşım bu kadar saf olma yaa açık açık kızın eline yollamışsın. Ben sevgilimi değil kendimi muhattap ederdim o videodan sonra. Ahlaksız insanlar çok bildirseydin o an haddini erkek arkadaşın evini yurdunu nerden biliyomuşta bi bakmaya gitmiş? çok karışık bence hastaneyle ilgili ispat iste işin ucunu bırakma

Sinirlerim zıpladı nasıl gider derdi ne öğreneyim diye eve mi gidilir. Aç telde rezil et eve gitmek ne ya.

yuh artık ya.siz de aa bana haber dedi bir nevi bana karşı dürüst oldu diye mi düşünüyosunuz.çok garipsiniz ya.ailem ne der ne demek anlatın bakim ailenize hangi aile aman kızım bozulmasın aldırış etme der.siz ayrılmak istemiyosunuz.

Bana hic mi hic gerçekçi gelmedi. Gunahini almiyayim ama tahlil falan uzun surdu isim diye bahane ediyor.
Hem rahatsizlandiysa da sana neden haber vermemiş? Merak edebileceğin hic mi gelmemiş aklina? Ayni şeyisen yapsan kendisi merak etmicekmiymis?

Arkadaşım bu kadar saf olma yaa açık açık kızın eline yollamışsın. Ben sevgilimi değil kendimi muhattap ederdim o videodan sonra. Ahlaksız insanlar çok bildirseydin o an haddini erkek arkadaşın evini yurdunu nerden biliyomuşta bi bakmaya gitmiş? çok karışık bence hastaneyle ilgili ispat iste işin ucunu bırakma
Evet,hastane işinden emin olmalıyım önce.Güvenemiyorumda artık doğrumu yanlışmı ondanda emin değilim

Erkek arkadaşınla kızın bir geçmişi var. Kimse durup dururken mesaj atıp video yollamaz. Belli ki daha önce de aldatılmışsın.
Hayal gücü de baya kuvvetliymiş. Fenalaşıp acile gidince telefon neden kapanmış? Fenalaşmaya duyarlı kendiliğinden kapanan telefonu mu varmış?
Geçmiş olsun çok güzel aldatılmışsın. Bu kadar saf olmamaya çalış.

Bana hic mi hic gerçekçi gelmedi. Gunahini almiyayim ama tahlil falan uzun surdu isim diye bahane ediyor.
Hem rahatsizlandiysa da sana neden haber vermemiş? Merak edebileceğin hic mi gelmemiş aklina? Ayni şeyisen yapsan kendisi merak etmicekmiymis?
Banada hiç gerçekçi gelmedi söyledikleri.Hastaneye gitsem net bir cevap alabilir miyim kimseden yoksa terslenirmiyim.Nasıl komik ve acı bir duruma düştüm ben ya

Ben yerinde olsam hastaneye gider su isimde biri geldimi derdim? onuda yapamassam tahlil sonuçları ni isterdim kendisinden göstersinbakalim. O kizida bulur derdi nneymiş sorardim.

Ayrılmalısın en mantıklı değil tek mantıklı yol bu... Çıplak video atıp evde tekim diyecek sevgilin bi bakayım derdi ne diyecek o ne ala memleket! Kesinlikle geçmişleri var yaşanmışlıkları var senden gizli olan seyler var. Uğraşma bile güzelim ya zararın neresinden dönsen kar yüzüne bile bakma! Hastane işi yalan bence ha doğru olsa bile o kızı yanına gitti mi gitti tamamdır.

Banada hiç gerçekçi gelmedi söyledikleri.Hastaneye gitsem net bir cevap alabilir miyim kimseden yoksa terslenirmiyim.Nasıl komik ve acı bir duruma düştüm ben ya
Hastanede bir tanıdığınız varsa onun üzerinden ulaşmaya çalışın. Eğer yoksa, ben olsam hastaneye gider kabul memuru, hemşire, kimi bulursam (hemcins tercih ederim) ağlayarak sorardım. Ne yapar eder öğrenirdim. Siz de bir şekilde öğrenin, içinize dert olur yoksa.

Ayrıca Sephora'nın dediği gibi hastaneye gidince neden kapanmış telefon? Kendi kendine nasıl kapanmış?

Yani elle tutulur yanı yok ya.

Canim bana tahlil sonuclarini getirirmisin? Görmek istiyorum de. Kagitta kacta tahlil verdiği kaçta aldiği yazar. Tabi doğru söylüyorsa.

Erkek arkadaşımı çok seviyorum o da beni öyle.Bugün kızın biri facebookdan video atmış buna açık saçık.Buda gidiceğim amacı neymiş öğrenip geliceğim izin vermesende gizli giderim o yüzden haber veriyorum dedi.Kızıda işten tanıyormuş.Ev boş tarzı mesalar atmış mesajları okudum.Öğlen gitti ve hala haber yok. Aklım çok karışık ,içim içimi yiyor.Bir akıl verin ne olur :KK43:
Ev boş falan acaba sevgilin seni aldatiyormu benim aklıma sadece bu geldi

Back
X