- 24 Mayıs 2015
- 154
- 82
- 28
- 40
- Konu Sahibi gecegozlumbenim
-
33 yasindayim lise mezunuyum ayrica hicbisekilde uzerine gidip soru soramiyorum hemen ofkeleniyor bikac defa siddete maruz kaldim.Ogrenim durumunuz ne ? Yas kacbian once meslek.edinin adi herif s.yi kopsun
o kadar cok canim yaniyoki anlatamam .ne duusnmeliyim bu lafi soyledigine gore kesin aldatiyo ama ispatliyamiyorum iste.telefon ortada .email sifreleri bende. Sadece is emaile giremiyorum o emil sadece is yerinde girilebiliyo ve benim oraya girmem yasak.Densiz herif
nafaka tazminat alabilmek icinBosanmak istiyorsaniz gerçekten delili ne yapacak siniz?
kpss ye girin unv ye girin .. Ben bu sene girecegim ins meslegimi elime alacagimbende evliyim .. Guclu olmak zorundayiz bunu bilin33 yasindayim lise mezunuyum ayrica hicbisekilde uzerine gidip soru soramiyorum hemen ofkeleniyor bikac defa siddete maruz kaldim.
trde yasamiyorum yurtdisindayim buranin dilinede cok hakim degilimkpss ye girin unv ye girin .. Ben bu sene girecegim ins meslegimi elime alacagimbende evliyim .. Guclu olmak zorundayiz bunu bilin
ise girin zamanla diliniz gelisecektir .. İse girmeniz lazim bence pis adamtrde yasamiyorum yurtdisindayim buranin dilinede cok hakim degilim
iste durumu iyi ama kanitlayabilsem alabiliyorum kanunlar oyle cunku.Eğer durumu varsa nafaka tazminat verecek kanitlarsin inşallah cnm
Baban da yapiyordu derken zaten itiraf etmis.Merhaba uzun zamandir siteye girmiyordum. Yine bir derdim var ve buradaki bayanlarin fikirleri bana oldukca yol gosteriyo bicok konuda. Kendimi cok saf gozu acik olmayan biri gibi goruyorum. Esim tarafindan yapilan onca seytanligi zaman gectikce anliyorum. Hanimlar evliligimde 3 4 yildir cok sorunlar var. Bircok problrm yasiyorum. Esimin beni aldattigindan suphe duyuyorum. Bunu ona soyledigimde bana babami ornek gostererek babanda yapiyo yapiyodu hadi git ona da laf soylesene diyerek yuregime hanceri sokuyo. Evet babamda annemi aldatmisti ve ailede duyulmustu tabi oda duydu. Bana onu ornek gostermesi cok canimi yakiyor. Vizyonum oyle karanlikli ne yapacagimizi ne dusunecegimi bilmez bi haldeyim. Lutfen bana yol gosterin. 2 cocugum var bi meslegim yok. Calismiyorum. Annem vefat etti. Babamla gorusmuyorum. O kadar caresiz bitkin yorgun yilgin hissediyorum.
Evet cnm kanunlar boyle bende bosanma asamasinda yim dilekçe falan yok ama ortada 3 aydır ayriyiz Rabbim seninde yardimcin olsun aklını kullan delilin olsun öyle o düşündüğünü yap cnm bence madem durumu var süründüriste durumu iyi ama kanitlayabilsem alabiliyorum kanunlar oyle cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?