ne yapmalıyım , canım çok sıkkıın

irras_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
2.966
206
323
Bursa
buraya bir çok kez konu açtım hepside bir sonuca bağlandı ben tarafıdan çok alındığım kırıldığım zamanlarda oldu ordada eşim ön plana çıktı .. ama bu bambaşka .. huzursuzluk mutsuzluk .. ne yapacağımı bilemiyorum .. bomboşum sanki sizede böyle oluyoru bilmiyorum ..
eşim 15 saat çalışıyor bir yere gidelim dediğimde beni genede götürüyor .. ama hep ben tetikliyorum bir şeyler için ...
vardiyalı çalışıyor 1 hafta gece 1 hafta gündüz .. gececiyken hiç görüşemiyoruz ben eve 6 da geliyorum sabah göremiyorum akşamda 1 saat anca ondada yemek yiyiyor işe gidiyor .. gündüzcüykende sadece yatakta görüyorum .. 10da eve geliyor ..
beni rahatsız eden mesele şu ..
pazar günleri evde genelde .. çoğu pazardır bir müddettir hiç sesimi çıkarmıyorum istiyorum ki o program yapsın .. ama benimle yapacağı her programda yorgunmuş .. uykusuzmuş evde oturmak istiyormuş .. evde oturuyoruz tamam oturalım diyorum .. dönüpte bi suratıma akmıyor oyun oynuyor pcde ...
ama abisine akrabasına arkadaşlarına hiç yorgun değil .. güüüünler öncesinden planlar yapılır pazar günleri için avlara giderler balığa giderler .. yarında içmeye gidicekmiş akrabamızla ..
bir insan neden değer vermez karısına ..
neden zaman geçirmek istemez ...
2 hafta önce gene ava gidiceklerdi ama çok yağmur vardı gidemediler zaar zor gittik gezmeye oda avmlere ... 1 saat bile olmadı daha hadi gidelim eve ben yoruldum dinleneyim ..15 saat çalışıyorum uykum var bilmemne dedim ya yazık gidelimde dinlensin amaaaan gitmez olaydık abisi aradı beyin ona çıktı dışarı yorgun adamm uykusu olan adam dışarı çıktı ...
benmi çok büyütüyorum sizce .. aklım karmakarışık ..
mesela yanyana turuyoruz bir dönüp laf atmıyor ya sanki kendisne bir dünya kurmuş .. film izler .. oyun oynar ..
ne bana verdiği değeri hissedebiliyorum nede başka birşeyi .. bazen burda ne işim var diyorum .. ne paylaşıyorum ki bu adamla .. hep ben zorluyorum hadi yapalım gidelim edelim ama istiyorum ki ilk adım ondan gelsin .. üff çok bunaldım yaa

alıp başımı çıkıyorum dışarı kızlarla buluşuyorm yok ne işim varmış dışardaaa kimleymişim ne zaman gelcekmişim on kere arıyor .. eve gidiyorum gene bişi yok ... kendisi gezicek ben evde oturucam herhalde :47::47::47:

ne yapmalıyım yaa ağlamaktan canım çıktı yaa :47:
soğuduğumu hissediyorum .. tek başımayım sanki burda .. sanki tanımıyorum hiç kocamı .. tanıyamıyorum ...

Alınmakta haklısınız zor bir durum sizde eşinize tavır yapın biraz belki anlar yapacak daha iyi bir şey yok gibi değiştiremiyoruz ki insanları istemedikleri sürece.

Alınmakta haklısınız zor bir durum sizde eşinize tavır yapın biraz belki anlar yapacak daha iyi bir şey yok gibi değiştiremiyoruz ki insanları istemedikleri sürece.

zaten msj attım kendisine bu gecede işte .. yarın içmeye gidicekmiş şte bugun öğrendim onuda az önce ..
tavırlarımı iletiyorum kendisine .. yalnız gene o yapacağını yapıyor .. sonra eve geliyor .. 1 saat fln benimle ilgileniyor yüzüne güldüğüm an başa sarıyor resmen ..
daraldım artık ya .. insan kocasından bu yüzden soğabilirmi .. hiç görmesemde olur yani .. artık gün içinde bile aklıma gelmiyor .. bi uyurken oda tek uyamadığım için ..
uyuyabilsem ordada gelmez sanırım

canım sen arkadaşlarınla plan yapınca çok ilgileniyormuş, sen de onsuz planlar yap hep pazarları o evde yalnız kalsın bakalım, nasıl oluyormuş. o zaman gelir aklı başına..

sizi gayet iyi anlıyorum aslında benim babamda aynı böyle annemde sinirlendiğiyle kalıyor belki sizin eşinizde işe yarar tavır yapmak diye düşündüm ama oda aynıymış anladığım kadarıyla huylu huyundan vazgeçmiyor en iyisi siz kendinizi yıpratmayın olan size olur sizde başka şeylerle ilgilenin o yokmuş gibi belki anlar o zaman

Aslında erkeklerin geneli böyle galiba. Benimde eşim bütün gün evde otursak şuraya gidelim mi demez ben çok of pof yaparsam hadi hazırlan dışarı çıkalım der dışarı anlayısıda yemek yeriz hadi gidelim der sıkılır hemen ev kuşu evde de aynen senın eşin gibi ya pcde y,a oyun oynar ya maç özeti izler falan filan. ilk başta bende çok taktım kafaya sonra baktım kı bu adamın tarzı bu. şimdi uzun süre geçiyor o pc başında varlığımı unutuyor resmen gidiyorum laptopu alıyorum kucağından yanına uzanıyorum ve haliyel benimle ilgilenmek zorunda kalıyor ya da yine varlığımı unuttuğunda kahve ypıyorum 2 tane neyle ilgileniyorsa bırakıyor 1 saate yakın sohbet edebiliyoruz.

Başta bende kırıldım alındım bişeyleri anlamasını bekledim falan filan derken baktım kı o nalamıyor bense mutsuz oluyorum kendımce bunları yapmaya başladım. Sende böyle denesen belkı daha huzrulu olursuın..

canım sen arkadaşlarınla plan yapınca çok ilgileniyormuş, sen de onsuz planlar yap hep pazarları o evde yalnız kalsın bakalım, nasıl oluyormuş. o zaman gelir aklı başına..

ben dışarı çıktığımda yalnız kalmıyorki oda çıkıyor ...
hatta bakıyorum o dışarı çıkmak için hazırlanıyor bende hemen hazırlanıyorum nereye diyor otur ben gelcem 2 saate çıkar gezeriz diyor .. onsuz yaptığım hareketler batıyor ona doğru ama gene ilgiyi bana vermiyorki ..

sizi gayet iyi anlıyorum aslında benim babamda aynı böyle annemde sinirlendiğiyle kalıyor belki sizin eşinizde işe yarar tavır yapmak diye düşündüm ama oda aynıymış anladığım kadarıyla huylu huyundan vazgeçmiyor en iyisi siz kendinizi yıpratmayın olan size olur sizde başka şeylerle ilgilenin o yokmuş gibi belki anlar o zaman

dediğiniz doğru bugune kadarda hep kendime yaptım aslında ..
bu böyle nereye kadar sürebilirki .. herşeyde kadınmı suçludur .. eşimi ben soğuttum belki zamanında kendimden ama ona doğru attığım adımlarıda görmezden gelmesi uzaklaştıdı beni ..
üff ne yapıcam ya

ben dışarı çıktığımda yalnız kalmıyorki oda çıkıyor ...
hatta bakıyorum o dışarı çıkmak için hazırlanıyor bende hemen hazırlanıyorum nereye diyor otur ben gelcem 2 saate çıkar gezeriz diyor .. onsuz yaptığım hareketler batıyor ona doğru ama gene ilgiyi bana vermiyorki ..

dediğiniz doğru bugune kadarda hep kendime yaptım aslında ..
bu böyle nereye kadar sürebilirki .. herşeyde kadınmı suçludur .. eşimi ben soğuttum belki zamanında kendimden ama ona doğru attığım adımlarıda görmezden gelmesi uzaklaştıdı beni ..
üff ne yapıcam ya

eşinizi zamanında kendinizden soğuttuğunuzu düşündüren şey nedir ki?

eşinizi zamanında kendinizden soğuttuğunuzu düşündüren şey nedir ki?

bu durum ilk başladığında çok bunaldığımda fln hep konuştum susmadım .. bağırdım küstüm hatta annemin yanına bile gittim .. ama düzelmedi .. düzelir umuduyla yaptım bunları olmadı .. artık bende soğudum konuşmazsa konuşmuyorum işine hangisi geliyorsa .. eskisi gibi değiliz .. sadece gerekli kaldıkça konuşuyoruz nerdeyse .. ona kalsa sadece temel ihtiyaçları için konuşur ..

Aslında erkeklerin geneli böyle galiba. Benimde eşim bütün gün evde otursak şuraya gidelim mi demez ben çok of pof yaparsam hadi hazırlan dışarı çıkalım der dışarı anlayısıda yemek yeriz hadi gidelim der sıkılır hemen ev kuşu evde de aynen senın eşin gibi ya pcde y,a oyun oynar ya maç özeti izler falan filan. ilk başta bende çok taktım kafaya sonra baktım kı bu adamın tarzı bu. şimdi uzun süre geçiyor o pc başında varlığımı unutuyor resmen gidiyorum laptopu alıyorum kucağından yanına uzanıyorum ve haliyel benimle ilgilenmek zorunda kalıyor ya da yine varlığımı unuttuğunda kahve ypıyorum 2 tane neyle ilgileniyorsa bırakıyor 1 saate yakın sohbet edebiliyoruz.

Başta bende kırıldım alındım bişeyleri anlamasını bekledim falan filan derken baktım kı o nalamıyor bense mutsuz oluyorum kendımce bunları yapmaya başladım. Sende böyle denesen belkı daha huzrulu olursuın..

yukardada bahsettiğim gibi .. şimdi o gececi daha sakinim huzurluyum o evde olduğunda delirtiyor beni .. insan hiçmi laf atmaz .. o konuşmadıkça canım sıkılıyor benim konuşmadan edemiyorum ..
artık açık açık şunu düşünüyorum .. bıktı herhalde benden sıkıldı ..

canım senden sıkılmış olsa seni hiç önemsemez bence ama onsuz dısarı cıkmanı istemiyor, demek ki senden sıkıldığı yok. zaten uzun saatler çalışıyormuş bence bu kadar kafanı takma.

Back
X