- 8 Haziran 2019
- 14
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi Cansucan1905
-
Canım anal sakın yapmayın o kalınlık ve büyüklük ile makatın zarar görür ve kanama olurKizlar partnerimin cinsel organi cok buyuk (19cm) ve kalin( iliski esnasinda canim cok yaniyor ama durmuyor vajinam cok esnedi. Gec bosaldigi icin anal iliskide istiyor ama canimin dahada yanmasindan korkuyorum. Ne yapmaliyim ? Tavsiyesi olan var mi ayrilmayi bile dusundum bi ara
Hanimefendi pardon da ciddi bi konu yaziyorum ban diyorsunuz neden bu kadar eminsiniz vicdan yokmu sizdeSıradaki ban benden sevip de kavuşamayanlara gelsin...
Vicdanımızı bahsettiğiniz şahsın organına göre mi ölçüyoruz?Hanimefendi pardon da ciddi bi konu yaziyorum ban diyorsunuz neden bu kadar eminsiniz vicdan yokmu sizde
Hanimefendi organin olcusunu yazmak ban sebebimi ve ayrica kaldirdim da daha neden gunahima giriyorsunuz ?Vicdanımızı bahsettiğiniz şahsın organına göre mi ölçüyoruz?
Cinnetciğim çok vicdansız ve zalımsınsınız, yazık değil mi burda bir genç kızın dramı söz konusuVicdanımızı bahsettiğiniz şahsın organına göre mi ölçüyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?