Ne yapmalıyım çok mutsuzum

enny

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
396
50
298
İstanbul
6 yıllık evlıyım bu zamana kadar iyi kötü günler gecirdik.zaman zaman gunlerce küstük.Eşim genelde ıyı ve sakın bır ınsandır daha dogrusu ınsandı...ilk evlendıgımız zamankı kadar düşünceli ve yumuşak olmasını beklemıyorum cunkı bır suru stresı var haklı buldugum konular var onunla ılgılı ama okadar ınatcı oldukı anlatamam..
dediği muhakkak olur kafasına koyduysa ne desem boş ağlasam yalvarsam ınadını kıramam.küs oldugumuz zamanlarda haklı veya haksız barışmayı hep benden bekler oldu .ılk adımı ben attıktan sonra ozrunu dıler oldu.ve ben bundan cok yoruldum .Dün gece yıne tartıştık fransadan teyzesının kızı geldı ve eşi 3 gün üst üste eniştesiyle ve kardeşleriyle dışarı çıktı.bir gecede bizde misafir ettik.ve cıktıgı akşamlarda gece 2 de 3 de eve geldı benımde en sınır oldugum sey evlı bır erkegın kım olursa olsun yanında o saatlerde dısarda olması yada sık sık dışarı cıkmasıdır dun ıcınde gıdıceklerı ıcın yemek yıceklerını söyledıler dısarda ve rıca ettı ama emırdi aslında da işte ricaaa!!!!!!
bende gıt ama lutfen 10 evde ol dedım ve beklemeye başladım ama gelmedı bende bırkaçtane msj attım ve benı uzme lutfen vaktınde gel dedım..ve gelmeyıncede aradım ..en son dayanamadı ve saat 12 de geldı.ama kıyamet koptu rahat bır dısarı cıkamadıgını kardeslerıyle oldugunu ve onu cıok sıktıgını söyledı arkasındanda benı çok kırıcak laflar söyledı..bende gıttım yattım ve sonra 2 gıbıydı yataga geldı..şimdi küsüz.ailesinden bırı geldımı hep aynı sorunu yasıyoruz yada arkadaşları sureklı dısarı cagırıyorlar gıtmemeye calıştıgını bılıyorum.ama ben herseyı beraber yapabılırken nıye dısarlarda erkek arkadaslarıyla olsun anlamıyorum ve dedıkı kımsenın esı aramadı bı tek sen arayıp durdun dedı.örnek gösterdıgı ınsanların eslerıyle paylaşımları okadar azkı yanı kadınlar hep evde erkeklerde hep sokakta ve sık sık dısarıya cıkarsa onlar gıbı kopucagımızdan korkuyorum .çok uzun oldu özur dılerım ama fıkrınıze ıhtıyacım var dısarı cıkma konusunda ne tutum sergılemelıyım olcusu ne olmalı ?ve suanda bana dun gece kullandıgı ağır kelımelerden sonra neyapmalıyım.ne olur yardım edın ve ınatcılıgını nasıl kırabılırım....

Canım kusura bakma ama baskı yapıyorsun anlaşılan kocana
Bebekmi bu 10 da evde ol deyince olsun.
Sohbet güzeldir uzamıştır gecikebilir.
Bunları sorun etmemeye çalış bence
Arada sırada olur böyle şeyler

Eşiniz her akşam dışarı çıkmıyor anladığım kadarıyla, size dışarıda olacağını söylemiş, arkadaşlarıyla yada akrabalarıyla birlikteymiş. Şimdi siz devamlı mesaj atar ararsanız muhtemelen alay konusu da olmuştur ortamda. Bu konuda biraz rahat bırakın. İnanın siz üstüne geldikçe inadına yapacaktır.
Sonra evlilik her şeyi hep beraber yapmak, her daim bir arada olmak değildir. İnsanlar ayrı ayrı da birşeyler yapsınlar. Dediğim gibi biraz rahat bırakın.

bence normal erkekleri bazen rahat bırakmak lazım birde nerde olduğunu bildikten sonra sorun olmaz diye düşünüyorum.
böyle şeyleri kafana takıp üzülmemelisin

evet bende arkadaşlara katılıyorum biraz rahat bırakmakta fayda var

bırak o erkeklerle takılsın sende kafanı dinle be güzelim illa evlendikse adamlarla bıcıkbıcık yaşamamız gerekmiyor değilmi
sende kız arkadaşına gitsen kocan arasa msj atsa gel diye sinir olmazmısın

tesekkur ederım ama cok korkuyorum cunku genel anlamda etrafındakıler hep eslerıyle vakıt gecırmeyı sevmeyen ınsanlar akrabalarıda oyle zaten her 15 gunde 1 cıkıyorlar herzaman bıde yurtdısından ve sehır dısından abılerı geldıgı zaman cıkıyor sadece onaylarsam kapılıcakmış gıbı gelıyo bu sefer herseyı dısarda arıcak dıye suanda o salonda ben tv odasında yemegını hazırladım verdım cay servısını yaptım bana dun gece ne soylerse soylesın ben yınede görevlerımı aksatmıyorum belkı bıraz hatasını anlar benım gıbı sızce adımı benmı atıyım yoksa beklıyımmı

Bence haklısınız evli bir erkeğin 2-3 e kadar dışar ne işi var ?
Hadi olsun en fazla 11.Evde onu bekleyen bir insan olduğunu bildiği halde nasıl içi rahat edebilir.
Bende böyle şeylere çok dikkat ederim.Allahtan sevgilimde bu konuda çok duyarlıdır.
ınşallah evlendikten sonrada böyle olur.

Umarım kısa zamanda halledersiniz sorununuzu.

O nasıl size bir şeyleri dayattığında kızıyorsanız, aynı şekilde siz de ona saat 10'da evde ol diye dayattığınızda kızıyordur.
Sürekli çıkmıyor diyorsunuz, e koskoca adam bu. Ne yapacağını da biliyordur az çok.
O kadar rahatsız olacağınıza siz de hazırlanın, gidin onunla dışarı.
Siz sıktıkça o daha da yapar gibime geliyor.
Ha siz bu konudan rahatsızsanız, konuşur, anlaşır, bir ortak nokta bulmaya çalışırsınız.
Böyle işi inada bindirip, küsmeyle olmaz bence :1no2:

tesekkur ederım ama cok korkuyorum cunku genel anlamda etrafındakıler hep eslerıyle vakıt gecırmeyı sevmeyen ınsanlar akrabalarıda oyle zaten her 15 gunde 1 cıkıyorlar herzaman bıde yurtdısından ve sehır dısından abılerı geldıgı zaman cıkıyor sadece onaylarsam kapılıcakmış gıbı gelıyo bu sefer herseyı dısarda arıcak dıye suanda o salonda ben tv odasında yemegını hazırladım verdım cay servısını yaptım bana dun gece ne soylerse soylesın ben yınede görevlerımı aksatmıyorum belkı bıraz hatasını anlar benım gıbı sızce adımı benmı atıyım yoksa beklıyımmı

selam
15 günde bir yapyorsa yada uzaktan akrabalari gelince brak braz disarda kalsin
bence fazla sykarsan 3 olur 5
cocuk degilki bu ha ama esini senden iyi kimse taniyamaz eger fazlasini yaptirirsam
yoldan cikiyor dersen ona bisey diyemem
ama ben bi seye daha takildim
küsde olsan darginda olsan
okadar esinle zaman gecirmek istedigini yazmissin ozaman neden o salinda
sen pc basindasin ???
bence git esinle ilgilen ozaman ilgi sadece cay yemek vermek degildir unutma
hakkinda hayirlisi

O da sizi bu kadar sıkıyor mu merak ettim doğrusu.. Benim eşim ben akrabalarımla dışarıdayken 10 da evde olacaksın dese sonra da sürekli arayıp mesaj atsa ben de kıyameti koparırdım.. Üstelik o erkek.. Başına bir şey gelme olasılığı da yok yani..

herkes kendi yorumunu yazmis ama ben diyorumki bir erkegin gece 2 de eve gelmesi normal degildir...evinde karin oturuyo sen git arkadaslarla geceleri gez cok sacma...bu duruma razi olan kadinlarda noluyo ya aldatiliyo yada iliskileri siradanlasiyo.cok ilginc geliyo bana koca gecelere kadar gelmiyo ve bu durum bazi kadinlara cok normal geliyoo.arkadaslariylami takilmak istiyo hafta sonu gitsin gecede evine gelsin gece gece seni tek basina birakmaya ne hakki varki..benimkide bazen yapiyordu öle gece gezmeleri...bi iki konusmamla ikna ettim sadece ayda bir cikiyo ve en gec 9 da evde..kadinlar nasil gece gezemiyorsa erkekte gezmemeli...

herkes kendi yorumunu yazmis ama ben diyorumki bir erkegin gece 2 de eve gelmesi normal degildir...evinde karin oturuyo sen git arkadaslarla geceleri gez cok sacma...bu duruma razi olan kadinlarda noluyo ya aldatiliyo yada iliskileri siradanlasiyo.cok ilginc geliyo bana koca gecelere kadar gelmiyo ve bu durum bazi kadinlara cok normal geliyoo.arkadaslariylami takilmak istiyo hafta sonu gitsin gecede evine gelsin gece gece seni tek basina birakmaya ne hakki varki..benimkide bazen yapiyordu öle gece gezmeleri...bi iki konusmamla ikna ettim sadece ayda bir cikiyo ve en gec 9 da evde..kadinlar nasil gece gezemiyorsa erkekte gezmemeli...

Demek ki sizin evliliğinizde siz de gece dışarı çıkamıyorsunuz.. Siz çıkamıyorsanız ondan da bunu istemek en doğal hakkınız.. Ama ben çıkabilirken o da çıkabilmeli diye düşünüyorum ben..

benimkiyle genelde bende cikarim arkadaslarimiz ortak zaten ve bilerek yalnizda birakirim..ama bu ihmal ettigim anlamina asla gelmez..cokta aramamaya calisirim bu erkekler icin gercekten onemli biz kadinlar arasinda bu devamli aranma durumu cok sorun olmasada erkekler arasinda hos olmuyor.alay konusu olabiliyor..esine guven cocuk mu ki sokaga alissin belli yasa gelmis ne yapacagini bilir oda.cikmaya niyeti olsa seni dinlemez cikar zaten..

valla erkeklerle inatlaşırsan kendi dediklerini yaparlar güzelce konuş hoşlanmadıgını bu konulardan felan anlat ona ama anlamıyırsada yapcak bişe yok suyuna gitcenn başka çare varmı 1 gün olur 2 gün olur
hergünde dışarı muhabbetimi olurmuşş?ama erkeklere anlataazsın onu .üzülme kadeşimm işlh düzelir aranızına bozma napcan yuvayı dişi kuş yaparmış die boşnamı demşler canınıda sıkma nasılsa geçerr

bencede evli bir erkek o saatte disarda olmamali heee arada olur akrabadir arkdasdir amenna
ama her hafta gidip gece 2 3 olur ona karsiyim...ama arkadasin dedigi gibi ustune gittikce diretdikce
inadina yapar gibi yapar sonrada beni kisitlamaya calisiyosun olur...

Bu kadar SIK bogaz etmeyin ne var hergun cikmadigina gore arada goz yumacaksiniz...

HAklısınız bencede evli bir adamın gece 2-3 gibi gelmesi ve bunu haftada 1 den fazla yapması hic hos degil.. evde bir karısı oldugunu hatrlatın bence.. bekar hayatını yasamıyo.. haftada 1 veya ayda 1 deseniz iyi ama böylesi cekilmez.. esiyle paylasamadıklarını baskalarıyla paylasıyor .. ki bunun gece 2-3lere kadar sürmesi hic hos degiL.

Arada bir olur böyle akraba, arkadaş muhabbetleri. Fazla sıkmamak gerekir.
Özellikle kaçta gelirse gelsin arkadaşlarının yanında çok önemli bir şey olmadıktan sonra aramamak gerekir.
Bu durumu evde konuşabilirsiniz.
İnatçı diyorsun ama bu karşılıklı sanırım.
Baskıya karşı tavır gibi görünüyor.

Dediğim gibi dışarı cıkmalar %98 sehırdışı akraba gelışlerınde oluyor.ve kardeslerle oluyor.yanı sosyal arkadaş cevresıyle olursa ya beraber yada nadır ...gıdıp onu sıktıgım ıcın ozur dıledım oda bana söyledıklerı ıcın ozur dıledı ve bazen ıstemedıgı ortamlarda olmak zorunlulugu oldugunu aile ıcınde bunu anlayışla karsılamam gerktıgını söyledı ustelık durumu sankı heraksam gece 2 de gelen bır nsanmışım gıbı abarttıgımı söyledi .yanı barıştık ilk adım yıne benden geldı ama kus kalmayı sevmıyorum ve sorunu cozmedıgını de bılıyorum tesekkurler sanırım haklısınız arada cıkmalarını anlayışla karsılamalıyım 360 gun senleyım bırakta 5 gun bana kalsın dedı ınşallah hersey yoluna gırer..tesekkurler hepınıze ınanın cok yardımcı oldunuz

eşiniz bunu alışkanlık halina getirmemişse sizde üstünde durmayın,sonuçta kimlerle olduğu belli bu kadarda adamı sık bogaz etmeyin...

Back
X