Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadas ortamı edınmeyın arkadas edının sadece.yanı bır ıkı tane dostlarınız olsun .coklu arkadas ortamlarının hıc bırı dogru duzgun gıtmez .cunku herkez ıle aynı kafa dengıde olamazsınız .zıtlıklar uyusmazlıklar olusması cok normal .ozellıkle okul yıllarında arkadas ortamları gercekten hayat duzenını oldugundan fazla bozuyor .benım de unv yıllarım da 10 kısılık arkadas grubum vardı .ee halıyle hepımızın kafası bırbırıne uymazdı ama bırlıkte eglenır guzel vakıt gecırırdık .zamanla ortamımız dagılmaya basladı .orn,bır mekana gıtmek ıstedıgımız de her taraftan bır ses gelırdı ,o derdı suraya gıdelım ben derdım buraya gıdelım .sonunda bır yere gıderdık ama ,bu sefer de neden hep o nun ıstedıgı oluyor benım ıstedıgım olmuyor,acaba o na daha fazla mı deger verılıyor bana daha az mı ..dıye boyle sacma sapan dusuncelerınle kafanı doldurup tum vaktını bu kurgularla gecırmeye sebeb oluyorsun.okul da da problem olurdu .bugun okula gıtmeyelım bırseyler yapalım derdı bırısı ,dıgerı hayır ben okula gıtmek ıstıyorum bu dersı kacırmamam lazım derdı .hoopp sattı bızı damgası yıyıp mecbur okulu kırıyorsun derslerden de gerı kalıyorsun .boyle sacma sapan seyler emın ol her arkadas ortamın da oluyor .zamanla o arkadslarının ugruna herseyden vazgectıgın arkadaslarda artık ortalarda kalmıyor .kalabalık arkadas ortamları hıc bır zaman saglıklı degıldır .en ıyısı bır ıkı tane dostun olması .fazlasına hıc gerek yok .fazlası zaten geyık ortamı olur .samımı olmaz .
Ben üniversiteyi farklı bir şehirde okudum. Yurtta kalıyordum. Yurda ve okula gittiğimde nerdeyse 20 arkadaş olduk bir anda. Günler geçtikçe herkes kendine bu grup içinde en iyi arkadaş seçti kendine. Haftalar geçtikçe o yirmi kişiden eser kalmadı. Herkes dağıldı. Birbirlerini tanıdıkça insanlar kafa yapısına uymayanlarla yollarını ayırdı. Kalabalıkta dedikodu, çekememezlik, kıskançlık vs. ler oldu. En sonunda baktığımda 4 samimi arkadaşım kalmıştı. Mezun olalı 5 sene oldu hepimiz farklı şehirlerde olmamıza rağmen halen görüşürüz. Hatta bu arkadaşlarımdan birisiyle de şu an evliyim :)
Neyse okul bitti aradan bir ay geçti tek tek herkes arayıp yada face de görüp keşke sizle takılsaydık. Sizinki gerçek dostlukmuş dediler. Şimdi onlar görüşmek istiyor ama ben istemiyorum çünkü onlardan ne akdar arkadaş olur ki.
Ben her zaman derim ki bir arkadaşım olsun isterse bağdatta olsun. Derler ya nerde çokluk orda b....
Hem üniversitede çok arkadaş olunca iyi olmuyor. Devamlı onlara ayak uydurmak zorunda kalırsın derslerini ihmal edersin. Bence kendine kendin gibi bir arkadaş bul yeter o sana. İlla gruba gircem diye de sevmediğin insanlarla muhattap olma.
ah bu sorunun çözümü var mı acaba?
ben şans işi diyorum buna. düzgün arkadaş bulmak cidden şans işi. bulunması zor. umarım karşına çıkar.