- Konu Sahibi Benanneyiim
Meraba arkadaşlar..
Ben çalışan bir bayanım.8. ayına girmiş bir oğlum var.İşimi ve çalışmayı çok seviyorum.
Bizimle kalan bir bakıcımız var.Bebeğim doğduğu günden beri bakıcımız bizim yanımızda.Ben bebeğim 5. ayına girince çalışmaya başladım.Bu süre zaafında birbirimizi tanıdık.O benim kurallarımı öğrendi,bende onu tanıdım güvendim.
Bakıcımız eski bir kreş öğretmeni,genç bir bayan.Onunla ilgili hiç bir tereddütüm yok,çok memnunuz.
Bazı günler işimden dolayı eve geç geliyorum,şehir dışına gitmem gerekiyor bazen.Bu durumlarda bakıcımız o kadar yardımcı oldu ki bize.
Konferansa gittiğimde iki günlüğüne bebeğimi ona bırakabildim mesela.
Yada tatile gittiğimizde o da bizimle geldi,rahat rahat denize girebildim.
Bebeğime 4 yaşına kadar onun bakmasını istiyordum.Ama şu anda özel bir nedenden dolayı işi bırakma durumu var.
2 gündür kara kara düşünüyorum.Bakıcımız işi bırakırsa ne yaparım ben diye..
Bebeğimizin,ailemizin her şeyini bilirdi.Adeta ailemizden birisi olmuştu.
Lütfen fikir verin,ne yapmalıyım sizce?Kendimi çok çaresiz hissediyorum.
Ben çalışan bir bayanım.8. ayına girmiş bir oğlum var.İşimi ve çalışmayı çok seviyorum.
Bizimle kalan bir bakıcımız var.Bebeğim doğduğu günden beri bakıcımız bizim yanımızda.Ben bebeğim 5. ayına girince çalışmaya başladım.Bu süre zaafında birbirimizi tanıdık.O benim kurallarımı öğrendi,bende onu tanıdım güvendim.
Bakıcımız eski bir kreş öğretmeni,genç bir bayan.Onunla ilgili hiç bir tereddütüm yok,çok memnunuz.
Bazı günler işimden dolayı eve geç geliyorum,şehir dışına gitmem gerekiyor bazen.Bu durumlarda bakıcımız o kadar yardımcı oldu ki bize.
Konferansa gittiğimde iki günlüğüne bebeğimi ona bırakabildim mesela.
Yada tatile gittiğimizde o da bizimle geldi,rahat rahat denize girebildim.
Bebeğime 4 yaşına kadar onun bakmasını istiyordum.Ama şu anda özel bir nedenden dolayı işi bırakma durumu var.
2 gündür kara kara düşünüyorum.Bakıcımız işi bırakırsa ne yaparım ben diye..
Bebeğimizin,ailemizin her şeyini bilirdi.Adeta ailemizden birisi olmuştu.
Lütfen fikir verin,ne yapmalıyım sizce?Kendimi çok çaresiz hissediyorum.