selam arkadaşlar size danışmak istediğim bir konu var.
Ben daha önce evlenip boşandım. 7,5 yıl sürdü evliliğim bu evlilikten birde kızım var. Yaklaşık 5 ay önce çok yakın tanıdığım birisi bana hislerini duygularını açtı. ben şok oldum. İlk başta bişey diyemedim tepkisiz kaldım hiç beklemediğim birisiydi konuşmadım bi süre, sonra tekrar mesaj attı ne düşünüyosun deneyelim mi diye. ben biraz daha düşünmek istiyorum dedim. Yalnız kendisi hiç evlenmedi sadece nişanlandı ama anlaşmazlık oldu nişan atıldı. Bi yandan aile dostumuz bi yandan da ailesi komşumuz kendisi istanbulda yaşıyor ailesinden ayrı iki ailede birbirini çok iyi tanıyo ve seviyorlar annesine anlatmış durumu ve çok sevindi. Benim ailemin haberi yok henüz biraz daha olurda iş ciddileşirse öyle anlatmayı düşünüyorum. belkide haberleri var bana belli etmiyolar neyse. Bu arada Kızımda da emekleri çoktur. ellerinde büyüdü. Kızım da onları çok sever.
Arada sırada konuşuyoruz ama normal nasılsın falan gibi ama artık karar vermem gerekiyor oda haliyle benden bi cevap bekliyor
Sorun şu ki ben kararsızım ne desem nasıl karar versem bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum
10 ay oldu boşanalı. aslında hazırım hayatımda biri olsun istiyorum ona karşı eminmiyim bilmiyorum ama normalde arkadaşken sevdiğim biriydi sevdiğim derken aşk olarak değil
10 ay oldu boşanalı. aslında hazırım hayatımda biri olsun istiyorum ona karşı eminmiyim bilmiyorum ama normalde arkadaşken sevdiğim biriydi sevdiğim derken aşk olarak değil
Evet erken aslında ama hayatım düzene girsin istiyorum Annemlerin yanında Ne kadar kalabilirim rahat edemiyorum ayrı eve çıksam bu seferde onlar istemiyo Ne yapıcam hiçbir fikrim yok