• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum

Canim benim, daha yasin 22 bayagida kücüksün ama Masallah cok güclüsün. Zira tüm isleri tek basina yaptigina göre.
Parkinson hastaliginda hastalar istemeden karsisindakini incitebiliyor, cünkü o hastalikda beyin degisik calisiyor, onun icin sendeki ricam sakin alinma. Bu hep böyledir, yani seninle alakali degil bunu bil.
Ne yazikki ve üzülerek yaziyorum hic bir zaman sana minettar olmayacaklar daha dogrusu olamayacaklar cünkü bazi hastaliklarda bu böyle. Ama bilki yinede seni seviyorlar...ama söyleyemiyorlar. yaslilik cok zor, bu zorluk onlarin karekterinide degistiriyor. iyeceklerim simdilik bu Kadar. birde Parkinson hakinda Internet arastirmalar yap. Cok zor bir hastalik, hem bakana, hemde yasayana.
 
Back