- 29 Aralık 2014
- 1.004
- 963
- 158
Allah a şükür baban iyiymiş çok şükürEvet canım yabancı guvenilmez tabii keşke sana yakın olsaydım seve seve gelirdim inan ama malesef ben yurt dışında yaşıyorum bitanem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah a şükür baban iyiymiş çok şükürEvet canım yabancı guvenilmez tabii keşke sana yakın olsaydım seve seve gelirdim inan ama malesef ben yurt dışında yaşıyorum bitanem
Tek cocuksan gerçekten işin cok zormuş. Allah yardimcin olsun. Annenle baban geç mi evlendiler? Yoksa sen yillardir beklenen bebek miydin?
Allah senden razi olsun. Tek basina her seyi goguslemissin. Helal olsun. Bence de en az 2 çocuk olmalı. Tek olmak gerçekten zor ve yorucu. Peki akraba cevreniz nasildir? Allah korusun anneciginle babacigina bir sey olsa yardim edecek akrabalariniz var mi?
Evet canım yabancı guvenilmez tabii keşke sana yakın olsaydım seve seve gelirdim inan ama malesef ben yurt dışında yaşıyorum bitanem
Onlar çok geç evlendiler babamın. Bu ikinci Evliliği önce ki eşi vefat etmiş annemle evlenmiş. Üst komşumuz teyzem ama bana hergün sen evlensen annenin hali ne olacak nasıl evlenecen sen nasıl işe gidersin annen evde Napacak baban Napacak diyip yüreğimi parçalıyor. Sadece onun yüzünden. Saatlerce tek Başıma ağladığımı biliyorum. Bu dediklerini bende biliyorum ama benimde bi Hayatım var ayaklarım üzeinde durmasam olmaz ki.
Amin bitanem sanada inşallah çocuk büyütmek gerçekten çok zor bazan oğlum var 10 yaşında kalbimi kırıyor çok üzülüyorum Allah senin gibi hayırlı evlatlar versin canım benimBunu söylemeniz bile ne kadar mutlu etti bi bilseniz . Rabbim hayırlı evlat nasip size inşallah tıpkı sizin gibi Düşünen .
Su an hak veriyorim sana. Teyzen de ablasina yardim etsin ne olacak sanki? Konuşmasını biliyor ama icraate doksun bi zahmet. Hey Allahim ya.
Canim üzülme. Bu da senin sinavin Allah yardimcin olsun. Annecigine sifa versin insallah. Kendi hayatını da yasamak en büyük hakkın..
Bilemedim ki, nasil olur nasil çözüm bulunur vallahi hic fikrim yok...
Peki bitanem evde calisabilecegin bi iş bulabilirmisin? Mesela bilgisayar üzeri v.s sonuçta uni bitirmissin akıllı birisin hem evde olursun hem calismis olursun paranda olur hafta sonları bakici tutarsin arkadaslarinla gezmeye sinemaya gidersin
super sın arkadasa katılıyorumIsini yapmalısın arkadasim...bu sekile devam edersen özgüvenin yok olacak tamamen..bir ise girip eve bir yardimci alin..kazancınızla yardimciya belli bir ucret verirsiniz..hem var olursunuz hem sosyallesirsiniz...takdir edilmeyerek gitgide duygusal çöküntü yasayabilirdiniz..imkanınız varsa ise girin eve bir yardimci alin..
Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi özgüvenim gittikten sonra o aşağılık hissini ara ara yaşıyorum. Işe yaramaz hissi ne berbat bi duygudur.
Canım bugün cuma inanki sana dua ettim maddi durumunuz nasıl? ??bence teyzenle açık açık konuş bu ne ya hem yardimci olmuyor hemde laf sokuyor o nasıl teyze??dur bakalım Allah büyüktür bi kaç saatine de olsa iş bulmaya bak nerde yaşıyorsun? ?
.Hayır tek Çocuğum ve ailenin tüm yükü bende pazarı alışverişi herşeyi fatura yatırması bişeyler bozulduğunda yapması erkek gibi hissediyorum kendimi. Herşeye tek başım a koşuşturuyorum Yanımda kimsenin olmayışı çok dokunuyor. Abim olsaydı bende bi kız gibi yaşabilseydim. Bazen erkeklerin girebileceği ortamlarda sanayi gibi işim oluyor evlenme alakalı Abi'min olmaması çok kötü olduğunu hissediyorum. En az 2 Kardeş olmalı bi aile tek olmak çok kötü.