• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım karar veremiyorum :(

tatlım ilişki ilerledikçe tabiki bazı şeyler esnemeye başlıyor bu gayet normal bişey
ilk başlarda daha mıç mıç oluyor insan her dakika konuşuyor daha çok birbirinin üzerine titriyor
artık zaman geçtikçe daha seyrekleşiyor bence kafaya takılacak bir durum yok
hem ailesi de birlikte vakit geçirmek istiyordur özlüyorlardır sonuçta zaten yüzünü az görüyoruz bide hep telefonla ilgileniyorsun diye sitem edebilirler...
erkek arkadaşın seni eskisinden daha az önemsemiyor yani
ama böyle çok sıkarsan uzaklaşabilir :34:

evet haklısınız sanırım :)

Öncelikle günde yarim saat konuşmak az degil.
Ailesiyle vakit geçirmek istemesinden daha doğal ne olabilir??
Ve yetiskin bir erkegin maça gitmek icin sevgilisinden izin alması ne kadar saçma.
Hadi evli olsanız neyse.
Biraz serbest birakin, yoksa cabuk sıkılır!!!

Öncelikle günde yarim saat konuşmak az degil.
Ailesiyle vakit geçirmek istemesinden daha doğal ne olabilir??
Ve yetiskin bir erkegin maça gitmek icin sevgilisinden izin alması ne kadar saçma.
Hadi evli olsanız neyse.
Biraz serbest birakin, yoksa cabuk sıkılır!!!

senden izin mi alıyordu eskidenn :53: özdemir asafın çok sevdiğim bir sözü vardır ''Hiç kimse kendinin sahibi değil , hepsi bir başkasının sahibi sankii'':34:

İzin almak konusuna bu kadar karamsar yaklaşmayın bence benim erkek arkadaşım da yapıyor arada izin almış olmak için değil beni mutlu etmek için ben de yapıyorum bazen aynısını hoşuna gittiğinden mutlu olsun diye =)
Ben de ailemin yanında telefonla konuşamam sürekli mesajlaşırım ama konuşmaya gelince yapamam =) ve cocuklarına çok bağlı ailelerde böyle kızmalar oluyor ne yazıkki uzakta okuyorsa hele.. şahsen yaşadım gerçi benimki yarım saatlik bir telefon konuşması kadar abartı değildi hafta sonları evime dönerdim cumartesi günümü sevgilime ayırdığım için kıyamet kopardı.. ben de ufacık bir değişimde korkuyorum erkek arkadaşımla ilgili ama yapmamak lazım aslında küçük şeylerle kendimizi yıpratıyoruz ve farkında olmadan erkek arkadaşımıza baskı uyguluyoruz. iş işten geçip anlayınca da pişman oluyoruz..

Valla aramıcaksın aa niye aramıyosun da demiyeceksin. Bırak o arasın o uğraşsın sana ulaşmaya.
Şu erkekleri anlamak güç. Ararsın kıymet verirsin seni perişan ederler, köpek muamelesi yaparsın senden kıymetlisi olmaz.

Ne yapmalıyım demişsiniz ya,
Sevgilinizi hayatınızın merkezine oturtmayın mesela, hayatınızın önemli bir parçası olsun.
Ayrı kalmanın, özlemenin tadını çıkarın.
Uzun zamandır yapmadığınız şeyleri yapın, ihmal ettiğiniz arkadaşlarınızla kahve için.
Günlük yarım saat konuşma az değil.
19 yaşındasınız, tel elinizde msn başında sevgilinizi beklemeyin yaşadığınız andan keyif almaya bakın.
Bir daha 19 yaşında olmayacaksınız...

Back
X