Ne yapmalıyım karar veremiyorum

simge10

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2007
174
5
643
Sivas
kızlar bundan 1 ay önce eski erkek arkadaşıma karşı tekrar bir şeyler hissetmeye başladığımı yazmıştm... sağolsn aranızda akıl verenler oldu... ilk adımı atmasını bekliyordum ancak ben kendime bu durumu çok dert etmeye başladım..baya baya aşığım şu an... bu durum beni onunla konuşmam gerektiğine karar vermeme kaadar götürdü...onda da bir şeyler olduğunu düşünüyorum ancak bir durum var ki onun önceden çok sevdiği bir sevgilisinin olması ve bunu unutamamış olması...yani bi yarası var...tamam liseden olmuş bitmiş bir şey...sevdiği kızın ailesi muhafazakarmış ve istememişler bunu falan...neyse böyle bir durum var ancak ben konuştuktan sonra da içinde ona dair bir şey olursa ben kahrolurum..bundan emin olamıyorum..ancak onun hayatında da herhangi bir kız arkadaşı olmadığımı düşünüyorum bunu hissettiyor bana...ben ondan daha cesaretliyim ki bir şeyleri kurtarmak istiyorum...cidden 1-2 aydır günlerim hiç iyi geçmiyor..bu sene üniversiteden mezun olucaz ileride neden konuşmadım tarzı pişmanlıklar yaşamak isstemiyorum açıkçası...ne yapmam lazım bana bir akıl verin o eski kız arkadaşına dönüş yolu falan hiç bir şey yok yalnızca bir ukte var onu biliyorum...biz de olur olmadık bir yere ayrılmıştk...bu da eskidn açtığım konu neden ayrıldığımız dair http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=691658&page=3&p=34002884#post34002884

Son düzenleme:
ben pek ex letememişm anlaşılan gidip konuşmalı mıyım buna rağmen napıcam bilemiyorum

Sizinle geleceğe dair bir şeyler düşünüyor olsaydı ; beklediğin adımı çoktan atmış olur ve olayı neticeye bağlardı zaten..

evet haklısn ama ben onun ayrılmasından pişmanım demesinden sonra olmaz demiştim..he dediim için ben pişman mıyım hayır o zaman onu haketmişti..acaba terslerim diye mi çekiniyor diye düşünüyorum..biraz o yanımı da göstermiştm zamanında

ben pek ex letememişm anlaşılan gidip konuşmalı mıyım buna rağmen napıcam bilemiyorum

Bence saplantı haline getirmişsin.. Dönüp gelse bu kadar ilgini çekeceğini hiç sanmıyorum.. O sana dönüş yapmamış hiçbir şekilde, sen de bir şey yapma.
Yine de yok ben duramam diyorsan git konuş içini rahatlat. Ben konuşmazdım sanırım. Çünkü bu tarz olaylarda hep pişmanlık yaşadım..

Geride bırakın.. Tekrar görüşmeyin eğer istese bunu o yapardı.. Ayrıca birini unutamadığını bir iz olduğunu biliyorsunuz bunu kaldırabilecekmisiniz

yoo hayır saplantı falan değildi biz 1. sınıfta çıkmıştk sonra saçma sapn bi nedenle ayrıldık..ben unutmuştm onu hatta iki dünya bir araya gelse biz olamayz falan diyodm şu an konuşuyoruz tabi küs falan değiiz birbirimze..ama sanırım bu son dönem olması ve birbirimizi bir daha göremeyecek olmamz mı bunu tetikledi diyorum yoksa 2.3 sınflarda hiç aklımda yoktu bitrmiştm tamamen

canım 1. sınıfta 2 hafta çıkıp sonra 3 sene barışmamışsınız şimdi neden? tamam şimdi duyguların netleşti diyelim bu zamana kadar seni sevmeye devam ettiğine emin misin? bence konuş.. madem arkadaşsınız.. dök içini.. belki o hiçtahmin etmediğin şeyler söyleyecek.. duygularını öğren onun da.. ayrıca 4-5 ayım kaldı diye telaşlanma.. telefon diye birşey var yine görüşürsünüz.. yanibence eminsen sevginden onun duygularını öğren..
ex den next olmaz genelde ama ben lisedeki sevgilimle 6 yıl görüşmeyip sonra barışıp 3 yıl sevgili olup evlendim 2 yaşında da kızım var.. yani çok da güzel olabiliyor.. o kısmına takılma.. bi de 2 haftacık sürmüş..

Ya hadi diyelim o yada siz gittiniz bir şekilde adım attınız bu ilişkiye..
Ve başladınız..
Onun içinde kalan bu ukteyi ne kadar süre görmemezlikten geleceksiniz..
Düşünmeden edebilecek misiniz..
Bir sorun kendinize
Verdiğiniz cevaba göre de hareket edin.. Kendiniz kuruntu yapmayacak mısınız hiç.''benimle birlikte ama ya aklı ondaysa ya hala onu düşünüyorsa'' diye bu düşünceler aklınızı kemirmeyecek mi ?

evet beni sevdiğiine eminim de çünkü geri dönüşü ben yapmamıştm..şimdi ne der ne düşünür bilemiyorum...

evet ama şöyle de bir durum var kız arkadaşları oldu ama dediğim gibi herhangi biri gibi değildim onun için ondan eminim..belki ilişki başlasa aklına bile gelmez ama off bilmiyorum kafayı yicem valla

Problem boşverememem zaten... boş veremeyeceğim kadar ciddi hissettiklerim

Exten next oluyor ben cok gördüm.
Beni düsündüren, siz nerden biliyosunuz, eski sevgilisinin icinde ukde kaldigini?
Belkide yoktur öyle birsey.

Ben olsaydım kesınlıkle dayanamaz arardım . uzulecegımı bıle bıle . Bence sende aramalısınkı kafandakı soru ısaretlerı yok olsun bu sekılde hep arasaydım acaba nolurdu dusuncesı olucak . aradığın zaman en kotu senı sevmedıgını söyler ve kendını buna alıştırmaya calısırsın .

Kesinlikle öyle yapmalıyım bugn konuşmaya çok niyetlendim ayrıca çok da iyiydi aramız... bu işleri erkekler yaapr falan tarzı görüşlere de karşıyım açıkçası bir şeyler beraber yaşayacaksak bunun erkeği kızı olmaz sanırım...umarım güzel şeyler olur kızlar gelişmeleri burdan aktarırım..:)

Seni SEVMIS olsa , Kendisi zaten gereken adimi atardi ...
Ama demekki onun aklindada gönlündede malesef sen yoksun ki , boyle birseye kalkismiyo....

Ayrica senin yerinde olsam kesinlikle konusmazdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…