kızlar bundan 1 ay önce eski erkek arkadaşıma karşı tekrar bir şeyler hissetmeye başladığımı yazmıştm... sağolsn aranızda akıl verenler oldu... ilk adımı atmasını bekliyordum ancak ben kendime bu durumu çok dert etmeye başladım..baya baya aşığım şu an... bu durum beni onunla konuşmam gerektiğine karar vermeme kaadar götürdü...onda da bir şeyler olduğunu düşünüyorum ancak bir durum var ki onun önceden çok sevdiği bir sevgilisinin olması ve bunu unutamamış olması...yani bi yarası var...tamam liseden olmuş bitmiş bir şey...sevdiği kızın ailesi muhafazakarmış ve istememişler bunu falan...neyse böyle bir durum var ancak ben konuştuktan sonra da içinde ona dair bir şey olursa ben kahrolurum..bundan emin olamıyorum..ancak onun hayatında da herhangi bir kız arkadaşı olmadığımı düşünüyorum bunu hissettiyor bana...ben ondan daha cesaretliyim ki bir şeyleri kurtarmak istiyorum...cidden 1-2 aydır günlerim hiç iyi geçmiyor..bu sene üniversiteden mezun olucaz ileride neden konuşmadım tarzı pişmanlıklar yaşamak isstemiyorum açıkçası...ne yapmam lazım bana bir akıl verin o eski kız arkadaşına dönüş yolu falan hiç bir şey yok yalnızca bir ukte var onu biliyorum...biz de olur olmadık bir yere ayrılmıştk...bu da eskidn açtığım konu neden ayrıldığımız dair http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=691658&page=3&p=34002884#post34002884 

Son düzenleme: