• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım ki

birsenh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
512
2
48
Bolu
kızlar merhaba...canım cok sıkkın görümcemle hiç anlaşamıyorum.kıskanç pislik bir insan.bıktım sürekli laf vurmasından.sürekli abeni abisinden kıskanmasından bıktım.diğer görümcelerimle aram iyi ama bu cadıyı hiç sevmiyorum yılanın teki.eşim biraz ilgili olsun hemen kıskanır.suratı düşer.mesafeliydim neyse uzatmayım diye sonra sıcak davrandım paylaştım herşeyi.ama baktım buna iyilik yaramıyor.ben bununla napcam ya

kızlar merhaba...canım cok sıkkın görümcemle hiç anlaşamıyorum.kıskanç pislik bir insan.bıktım sürekli laf vurmasından.sürekli abeni abisinden kıskanmasından bıktım.diğer görümcelerimle aram iyi ama bu cadıyı hiç sevmiyorum yılanın teki.eşim biraz ilgili olsun hemen kıskanır.suratı düşer.mesafeliydim neyse uzatmayım diye sonra sıcak davrandım paylaştım herşeyi.ama baktım buna iyilik yaramıyor.ben bununla napcam ya
sende muhattap olma evin ayrı yolun ayrı olsun
yengesi olduğunu hatırlatacak davranışlarda bulun mesafeni koru
ben görümcemin saygısızlığına asla göz yummam allah var hepte saygılıdır
demem o ki insanın değerini belirlemesi kendi elinde yani
onunla zıtlaşıp,rekabet halinde olmayacaksın!

eşim düşkün kardeşine.lafa gelince bana derki seni herkesten çok seviyorum.ama biliyorum böyle bir tartışmaya girersek çok üzülecem.kıza çok koz verdim ben..yüz göz olduk.şimdi farkındayım hem kıskanıyo hemde beni saymıyor

cnm geç kalmış sayılmazsın. şimdiden sonra yüzgöz olma. mesafeli ol. bişi söylediğinde cvp bile verme. bu ona değer vermediğini , onu hiç tınlamadığını gösterir. valla bizim bir gelinimiz var. görümceleri bişi söylerler iltifat bile olsa. hiiiç tın cvp bile vermez.

bende samimi davranırdım. şimdi gidiyorum. oturup oturup geliyorum. öyle tv ye bakıyor gazete okuyorum. kp diyo kızım annene yardım et de sofrayı kurun. sallana sallana mutfağa gidiyor yapılacak bişi varmı anne diyorum. oda yok kızım diyor. geri dönüyorum salona :) yemekten sonra elime iki tabak alır mutfağa gider bulaşığa girişirim. kv sofrayı toplar :)

görümcelere gelince yıllarca hiç sorun yaşamadım. en sonunda sudan bir sebeple ipler koptu. görümceler kayınlar hiç biri ile konuşmuyor görüşmüyorum. sana tavsiyem kavga etme hiç. mesafeli ol yeter. mesafe herkesi mahveder. ben tartıştığım için çok pişmanım

küslük kötü oluyo. eşimde üzülüyor

çok fena bir kız.ailesinde herkese hükmeder.dik dik konuşur.kaç kere benim alemi bile bozdu.ses etmedim cahil dedim.surekli şakayla karışık beni bozuyor.mesafe koydum olmadı eşim neden hep suratın asık oturuyosun diyor.iyi davrandım samimi oldum gene yaranamdım.sanki bulunmaz hint kuması herşeyi bilyor.

çok mu sık görüşüyorsunuz,yakınmı oturuyorsunuz yada aynı evde mi...eğer bunlardan biri ise tavırlarından uzak kalmanız zor ve kıskançlık huyu çok kötü bir şey..benim görümcem yok ama k.validem kıskançtır..neyse eğer uzak oturuyor ise bi nebze şanslısınız demektir mümkün olduğunca görüşmemeye çalışın mesafeli durun ayrıca bu bir hastalık diye düşünün ve onu öyle görün takmamaya çalışın,yada hoşunuza gitmeyen birşey yaptıysa yanlış düşünüyosun falan de..

çatlasın da patlasın
onun yanında senden eşine daha ilgili daha cilveli davran
içinden geldiği gibi aşkımlı canımlı konuş
onaneeee yaaa
osenin kocan
o ise dış kapının mandalı
takma önemsemede
kıskançlıktan kudursun sen umursamadıkçaaa

Benzetmeleriniz özellikle 'yılan' tabiri bir üyeyi hatırlattı bana
Sevmem bu tarz benzetmeleri ama
Sıfatı ne olursa olsun anlaşamıyosanız merhaba-merhaba deyin geçin:6:
Bu kadar önemli hale getirmeyin

beni okadar yaralıyor ki kelimelerim çirkinleşmiş olabilir oyüzden.sürekli bozuyor beni.ses çıkartmadıkça tepeme çıktı.eşimle onun yüzünden yüzgöz olmayım diye susuyorum iyice soğucam yoksa.kıskandığını çok belli ediyo.çok bozuyo beni şakayla karışık.

yakın oturuyor sayılırız gitmeyince trip atıyolar eşime acitasyon yapıyorlar.haftada 1 gitmeye çalışıyorum

geçen yaptığını hiç unutamıyorum.sırf eşimle aram bozulsun diye bizim kavga ettiğimiz benim istemdiğim bişeyi yapıp ortalığı karıştırdı.eşimle aramı açtı.eşim bana onların yanında biraz iyi olsun hemen kudurup bi yerden vurmaya çalışır beni

çatlasın da patlasın
onun yanında senden eşine daha ilgili daha cilveli davran
içinden geldiği gibi aşkımlı canımlı konuş
onaneeee yaaa
osenin kocan
o ise dış kapının mandalı
takma önemsemede
kıskançlıktan kudursun sen umursamadıkçaaa
eşim bana sıcak davranınca kuduruyo şakayla karışık adama laf sokuyo

benim görümcem yok ama ben görümceyim.çok da sevdiğim söylenemez abimin eşini.abimden çekinmesem onu kaybetmekten korkmasam neler söylerim neler.(hoş bazen kendimi tutamayıp söylüyorum ama 40 yılda bir)dedim ya abimden çekinmesem.iş sen de değil eşinde.sizin ilişkinizi yönlendiren eşin olmalı.o saydırmalı seni.eşin öyle bir korkutacakki görümceni(benim abimin beni korkuttuğu gibi)size bir laf ederken 10 kere düşünecek.ha bu arada herşeye rağmen o dış kapının mandalı değil.eşinin canı ciğeri kardeşi.aranızdaki yaş farkını bilmiyorum ama olgun davran kendini saydır.ama et tırnaktan ayrılmaz gerçeğini unutma.

benim görümcem yok ama ben görümceyim.çok da sevdiğim söylenemez abimin eşini.abimden çekinmesem onu kaybetmekten korkmasam neler söylerim neler.(hoş bazen kendimi tutamayıp söylüyorum ama 40 yılda bir)dedim ya abimden çekinmesem.iş sen de değil eşinde.sizin ilişkinizi yönlendiren eşin olmalı.o saydırmalı seni.eşin öyle bir korkutacakki görümceni(benim abimin beni korkuttuğu gibi)size bir laf ederken 10 kere düşünecek.ha bu arada herşeye rağmen o dış kapının mandalı değil.eşinin canı ciğeri kardeşi.aranızdaki yaş farkını bilmiyorum ama olgun davran kendini saydır.ama et tırnaktan ayrılmaz gerçeğini unutma.

güzel dobra konuşmuşsunuz ama eşim çekiniyo gibi çünkü damardan konuşuyo hep.kırmaktan korkuyor eşim ben farkındayım onu.dediğniz gib iş eşimde bitiyor.eşim onu kaybetmeyim derken beni kaybedecek.ben çok yüzgöz oldum oyuzden kıymetimdemde kalmdı sanırım.

yakın oturuyor sayılırız gitmeyince trip atıyolar eşime acitasyon yapıyorlar.haftada 1 gitmeye çalışıyorum

Hem sevmiyosun hem haftada bir gidiyosun ben öz anneme bu kadar sık gidemiyorum
Gitmek zorunda değilsin ki sevmiyosan, eşin gitsin gelsin

Back
X