Ne yapmalıyım, ne düşünmeliyim bilmiyorum.

Zeyneppzezee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
348
602
53
31
Merhaba. Şöyle bir sorunla karşılaşıyoruz sürekli. Eşimin ailesi köyde yaşıyor. Ben hiç köy hayatı yaşamadım. Rahat bir şekilde yaşadım baba evinde... Neyse, eşimin hafta da bir gün izni var. Onun haricinde hafta içi zaten görüşemiyoruz çok geç geliyor. Haliyle eşimle vakit geçirmek istiyorum haftada bir gün.. Ama sürekli olan bir durum var ki annesi sürekli köye çağırıp şu işi hallet bilmem ne diyor. Biz 5 aylık evliyiz. Ziyaretlerine zaten gidiyoruz işlerini halletmeye de gidiyor sürekli. Ama benim kızdığım nokta eşimin 6 kardeşi daha var. Sadece eşim ve bir a ablası gidiyor diğerlerinin umrunda değil. Ben artık çok üzülüyorum tabi gidicez ailesi sorunum bu değil ama birde iş, köy yemeği bilmem ne sürekli başka bişey çıkıyor. Gerçekten artık nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Konuşasım gelmiyor böyle olunca. Ama sonra da kıyamıyorum. Siz olsanız ne yaparsınız söyleyin lütfen.

Ben olsam kayinvalideye düzgünce anlatırdım böyleyken böyle diye ve anlayış göstermesini umardim.

Annesine ve köye çok meraklıysa evlenmeseymiş.
Ben olsam ben gelmiyorum bi pazar da evimde olmak istiyorum sende yanımda ol istiyorum seni özlüyorum bana da yazık her pazarımı orada geçirmek zorunda değilim der tavrımı koyardım.

Annesine ve köye çok meraklıysa evlenmeseymiş.
Ben olsam ben gelmiyorum bi pazar da evimde olmak istiyorum sende yanımda ol istiyorum seni özlüyorum bana da yazık her pazarımı orada geçirmek zorunda değilim der tavrımı koyardım.
Tavrımı koyuyorum iş olduğu zaman değil ziyaretlere gidiyorum ama o yanımda olmadıktan sonra zaten birşey farketmiyor. Saçma sapan bir durum.. yoruldum...

Tavrımı koyuyorum iş olduğu zaman değil ziyaretlere gidiyorum ama o yanımda olmadıktan sonra zaten birşey farketmiyor. Saçma sapan bir durum.. yoruldum...
Ne işiymiş bu yahu sürekli sürekli
Ayda 1 ziyaret de yeterli ayrıca

İzin gününe sinema tiyatro bileti falan alın iki kişilik. Eşiniz gelmiyorum derse tamam ben de bir arkadaşımla giderim o zaman deyin ,gercekten de gidecek bir arkadaş bulun kendinize .
Baktınız hala devam ediyor kv yi arayıp tek izin günü var onda da her hafta planımız iptal oluyor siz çağırdığınız icin deyin.

Inanıj anlamıyorum artık. Benim söylemek istediğim de bu ziyaretlere gitmek. Diğer kardesleri gitmiyor ama bizim ki kıramazmış annesini.
Tavrını net koymazsan hep üzülen sen olursun.
Gitme onunla
Sıkıldım her hafta gitmekten de
Halsizim de
Ayda 1 kez gelirim de
Kural koy böyle
Yoksa her dediğine tamam dersen itiraz etmeden gidersen bu böyle sürer gider.

Normalde bir problemimiz yok eşimle ama bu konu artık canımı sıkıyor. Eşime her türlü konuşmayı denedim. Maalesef ki onları kırmak üzmek istemiyor... Zıt biri de değil sadece bu konuda baya kararlı ve hassas davranıyor..

Ailesinin her işine koşan bir Fedai de bende var. Perde bile takılacak olur 1 saatlik mesafeden bizim gelmemiz beklenir. Ki evde 30 yaş civarı 3 bekar daha var. Eşim en küçükleri. Ben sinirlenip laf saysam da ne yapayım yapmıyor kardeşlerim bi perdenin bi musluğun lafını mı ediyorsun diyor ben haksız çıkıyorum fesat oluyorum. Abartmıyorum ya resmen bi odanın lambası patlamış olsa da bir hafta bekliyorlar çoluk çocuk toplanıp gidip o lambayı takıyoruz . Güler misin Ağlar mısın

Ailesinin her işine koşan bir Fedai de bende var. Perde bile takılacak olur 1 saatlik mesafeden bizim gelmemiz beklenir. Ki evde 30 yaş civarı 3 bekar daha var. Eşim en küçükleri. Ben sinirlenip laf saysam da ne yapayım yapmıyor kardeşlerim bi perdenin bi musluğun lafını mı ediyorsun diyor ben haksız çıkıyorum fesat oluyorum. Abartmıyorum ya resmen bi odanın lambası patlamış olsa da bir hafta bekliyorlar çoluk çocuk toplanıp gidip o lambayı takıyoruz . Güler misin Ağlar mısın
Istemsiz güldüm şuan. Diğerleri gelemem dediği için hep eşimi arıyorlar oda gelirim diyor tabi ki. Sinirden kafayı yiycem gitmiycem mi aileme diyor. Ne alaka gitme mi diyorum ama bi ziyaret degil ki angarya.

Back
X