- 27 Ağustos 2015
- 348
- 602
- 53
- 31
- Konu Sahibi Zeyneppzezee
-
Ailesini ortada mı bıraksaymış. Ya ben ne yapayım. Konuşuyorum oda istemiyormuş ama mecburmuş.
Tavrımı koyuyorum iş olduğu zaman değil ziyaretlere gidiyorum ama o yanımda olmadıktan sonra zaten birşey farketmiyor. Saçma sapan bir durum.. yoruldum...Annesine ve köye çok meraklıysa evlenmeseymiş.
Ben olsam ben gelmiyorum bi pazar da evimde olmak istiyorum sende yanımda ol istiyorum seni özlüyorum bana da yazık her pazarımı orada geçirmek zorunda değilim der tavrımı koyardım.
Ne işiymiş bu yahu sürekli sürekliTavrımı koyuyorum iş olduğu zaman değil ziyaretlere gidiyorum ama o yanımda olmadıktan sonra zaten birşey farketmiyor. Saçma sapan bir durum.. yoruldum...
Kendi gidiyor iş olduğu zaman ama o gittikten sonra da bir anlamı kalmıyor zaten.. Tatil bitiyor. Ben evde yapayalnız...e kendisi gitsin neyse işleri görsün.
siz niye her onu bunu yapsın diye çağırdıklarında gidiyorsunuz ki..
Inanıj anlamıyorum artık. Benim söylemek istediğim de bu ziyaretlere gitmek. Diğer kardesleri gitmiyor ama bizim ki kıramazmış annesini.Ne işiymiş bu yahu sürekli sürekli
Ayda 1 ziyaret de yeterli ayrıca
Tavrını net koymazsan hep üzülen sen olursun.Inanıj anlamıyorum artık. Benim söylemek istediğim de bu ziyaretlere gitmek. Diğer kardesleri gitmiyor ama bizim ki kıramazmış annesini.
Istemsiz güldüm şuan. Diğerleri gelemem dediği için hep eşimi arıyorlar oda gelirim diyor tabi ki. Sinirden kafayı yiycem gitmiycem mi aileme diyor. Ne alaka gitme mi diyorum ama bi ziyaret degil ki angarya.Ailesinin her işine koşan bir Fedai de bende var. Perde bile takılacak olur 1 saatlik mesafeden bizim gelmemiz beklenir. Ki evde 30 yaş civarı 3 bekar daha var. Eşim en küçükleri. Ben sinirlenip laf saysam da ne yapayım yapmıyor kardeşlerim bi perdenin bi musluğun lafını mı ediyorsun diyor ben haksız çıkıyorum fesat oluyorum. Abartmıyorum ya resmen bi odanın lambası patlamış olsa da bir hafta bekliyorlar çoluk çocuk toplanıp gidip o lambayı takıyoruz . Güler misin Ağlar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?