bu konuda bi fikrim yok ama dilerim 2009 size
sağlıklı bir bebek getirir..
dilerim tüm isteyenler bu sene kavuşur bebeğine..
bu sene bebek yılı olur..
canım bende 2 aşılama geçirdim bizde de önemli bir problem yok aslında benim de prolaktinim yüksekti onu düşürdük eşimde morfoloji bozukluğu var ama ben yine de 3.aşılamyı denemeden tüp bebeğe geçmeye karar verdim bu ay adet olunca tedaviye başlıycaz mikroenjeksiyon deniycez biz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Kızlar 2. aşılamamda tutmadı ve böylelikle aşılamaya olan inancım hiç kalmadı şimdi ne yapmalıyım 3. aşılamayla vakit kaybetmek istemiyorum direk tüp bebeğe geçmelimiyim?..Problem bendeydi eşimde bir problem yok benim yumurtalarım gelişmiyordu ve prolaktinim yüksekti bunları aştık ama yine sonuç yok maalesef..Kaç aşılamadan sonra tüp bebeğe geçtiniz ve hemen hamile kaldınızmı?Lütfen cevap.....
Rahim filmi aşılama yaptırmadan önce çektirdim önemli bir sorun çıkmadı,genetik araştırma için bence erken diye düşünüyorum,eşimin spermiogramında da bir sorun çıkmadı cnm...
sen bilirsin canım , ne yapmalıyım deyince yapılması gerekenleri yazdım .
neticede ( inşallah sizde yoktur da ) eşlerde genetik bir problem varsa bunun en başından bilinip ona göre tedabir alınması , transfer öncesi PGD yapılarak sağlıklı embryoların seçilmesiyle olumsuz sonuç alma neredeyse sıfıra indirilmiş olunuyor ve tekrar tekrar olumsuz sonuç alarak " niye olmadı , yine olmadı , bundan sonra yine olmazsa vb.. " travmaları önlenmiş oluyor ..
Kızlar 2. aşılamamda tutmadı ve böylelikle aşılamaya olan inancım hiç kalmadı şimdi ne yapmalıyım 3. aşılamayla vakit kaybetmek istemiyorum direk tüp bebeğe geçmelimiyim?..Problem bendeydi eşimde bir problem yok benim yumurtalarım gelişmiyordu ve prolaktinim yüksekti bunları aştık ama yine sonuç yok maalesef..Kaç aşılamadan sonra tüp bebeğe geçtiniz ve hemen hamile kaldınızmı?Lütfen cevap.....
sera doğru söylüyor vakit ve zaman zaybı(aşılama),,,güçlü olmak zorundasın nevra_t,,,,güçlü ve azimli olucaksın haklısın durumumuz biraz zor meşakkatli ama ne yapalım güzel kardeşim bizim bebişlerimiz nazlı gelecekler,,,,yaramazlık yaptığı zaman da verdiğimiz mücadeleler aklımıza gelicek gülücez(bu yaramaz için ne kadar uğraştım)diyea.s,,,,,,,ama o yaramazlar için de güçlü,azimli,istekli olmalıyız,,,,,,,bıkkınlık hissi ile hamilede kalamazsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?