Selamlar herkese, bir önceki konumda bahsetmiştim bir erkek arkadaşım vardı. Çevresindeki kızlardan rahatsız olduğumu evlenecegim insanin çevresinde öyle kızlar olmasını istemediğimi söylemiştim. ( Konu eklemeyi bilmiyorum o yüzden özet geçtim

)
Bu şahısta arkadaşlarına gidiyor bu kız sizin arkanızdan o*ospu diyip duruyordu ondan ayrıldım şöyle böyle diyor. Ki Allah yukarıda hiçbir zaman ağzımdan o kızlara karşı öyle bir laf çıkmadı.
Neyse bu şahıs bana geçen sene e devlet şifresini vermişti ÖSYM ek tercih için tercihleri yapıp çıktım bir daha hiç girmedim bile. (Şifresini bildiğimi bile unutmuştum)
Geçen gün Twitter'da vay efendim eski sevgilim e devlet şifremi değiştirmiş bilmem ne diye tweetler atmış ama ben şifresini bile hatırlamıyorum. Altına kız arkadaşları benim hakkımda saçma sapan yorumlar yapmış görmezden geldim.
Dün tekrar benle alakasız bir tweet atıyor ve kız arkadaşlarından biri lafı bana çeviriyor.
Eski sevgilim olacak karaktersizde (adıma şuanlık Ayşe diyelim) Ayşe e devletimi ele geçirdin bari kızın hesabını sal diyerek adımı vererek aklı sıra komik olmaya çalışıyor. İki cümle daha geçtikten sonra kız arkadaşı "Ayşe bunu görüyorsan seni si*tim öldün" yazıyor. Ortada benim adım geçiyor ben bu insanları şikayet etsem dava açma hakkım var mı? Ortalık maliymisim gibi orada burada adımın geçmesi adım verilerek bana küfürler edilmesini yediremiyorum.