Ne yapmalıyım sizce

Merhaba biraz uzun olacak ama lütfen okuyun.

ben 24 yaşında atanmış öğretmenim. Bu yaşıma kadar gezdim tozdum üniversitede Türkiye de geçmediğim yer kalmadı.arabamı da aldım. Hayallerimi gerceklestirdim yani. Sıranın evliliğe geldiğini düşünüyorum. 2 yıldır konuştuğum biri var 1yıldırda sevgiliyiz. Şöyle söyleyeyim ilişkim 2 ayda kurulan bir ilişki değil ikimizde uzun uzun (1.5sene) birbirimizi tanıdık. Ben kız olduğum halde çok deli dolu biri olduğum için 10.ayda söyledim hoşlandığımı ama sevgilim 1.5 yıl boyunca ne seni seviyorum ne senden hoşlanıyorum ne sana karşı doluyum gibi hiç bir şey demedi. 1.5 yılın sonunda bana bir kutu yolladı kutunun içinde deniz kabuklarını çok severim bu yüzden bir sürü deniz kabukları vardı 2 tanesi kocamandı. Büyük olanların 1 tanesinin içine kadar küçük deniz kabuklarını koymuştu elimi soktum kağıt gibi bir şey vardı çıkardım kendi elleriyle sadece bana Özel bir kolye yapmış kolye görünüşte silgi gibi donduyorsun kalp oluyor kalbin kenarından çekiyorsun seni seviyorum yazıyor. İlk seni seviyorumu böyle söyledi. Böyle sevgili olduk. 9.ayımızda biz çok büyük kavga ettik ve ben 10gun zaman verdim. Kendisi 10gun boyunca her gün arama kafanı dinle dediğim halde 1dk da olsa aradı. 10gunun sonunda ben seni seviyorum bu ilişki bitmesin dedi. Ama bu yola evlilik fikri ile çıkan adam artık evlilik istemediğini beyan etmeye başladı size şöyle söyleyeyim sevgilim olduğu için demiyorum olmasaydı da bunu derdim kendisinin 2.sevgilisiyim her zaman şunu der benimde annem ve ablam var. Oyalamaz hani sevmese direk söyler ayrılır öyle bir kişiliği var. Dürüst 2 yıldır bir kere bile yalan söylediğini ne gördüm ne duydum. Atanmayı bekliyor uzun zamandır ha açıklandı ha açıklanacak streste şuan birde ayrıldığımız sebeplerin icinde onu baya yormamda vardı bundan dolayı mı anlayamadım ne yapmalıyım. Gerçekten annem ilk onaylamadi hani evlenmemi istemiyor çünkü ama sevgilimi zamanla tanıyınca 2.yılda kızım bu oğlan gerçekten seni seviyor ve çok mert biri dedi. Sizce neden evlenmek istemiyorum dedi. Sordum ama çok içine kapanık biri söylemedi. Ayrılmak mı istiyorsun dedim asla dedi. Kafam iyice karıştı.

Yani her seyi konusamayacaksaniz paylasamayacaksaniz neden evlenesiniz ki? Sevgiliniz evlenmek istemiyorum diyor ama sebebini söylemiyor. Yarın bir gün evlenirsiniz buraya esimin surati bugünlerde asık sizce nedendir yazarsiniz. Bence bize sormakyerine ona sorun. Atanamadigin için mi evlenmek istemiyosun yoksa hic mi istemiyosun diye sorun. Eğer atanamadigi için istemiyorsa bekleyin yaşınız dahagencmis. Ama eğer hiç istemiyosa ya da neden istemedigini bilmiyosa sizi yeterince sevmiyodur böyle bi adamla zaman kaybetmeyin

Hayat öyle bir şey değil.
Maddelerin yanına tik atıp, bir sonraki aşamaya geçtiğiniz liste kıvamlı bir şey hiç değil hele.
24 yaşında genç bir kadının, mesleği ve arabası var diye yeter artık evleneyim düşüncesi beni derinden üzüyor.
Görmediğiniz kaç renk, duymadığınız kaç ses var, evlilik engel değil ama ilk hedefiniz kendinizi keşfetmek, kendinizi beslemek olmalı, yanılıyor muyum?

Hayatınızdaki insanın yazdıklarımı farkedip evliliği erteliyor olması mümkün.
Ben hayallerimi böyle basit görmüyorum ki zaten bitti de demiyorum. Yüksek lisans yapıyorum ama yazmadım buraya aynı zamanda kendimi çok fazla geliştiren biriyimdir Türkiye'yi gezdim bitti evleniyim değil hayalim yurt dışına da çıktım 2defa tek olunca hiç tadı olmuyor esimle gezmek isterdim bir çok şeyi eşimle yapmak isterdim. Sırf evlendigimde yaşamak istediğim için sevgilimle sinemaya bile gitmedim belki saçma gelecektir ama ben bir çok şeyi paylaşmak istiyorum bu yüzden evliliği bu sıraya koydum.

Sizde haklısınız bende bunu söylüyorum ama bunu alttan alıyorum. Kendisi benim az kahrımi çekmedi ben bile bazen kendime katlanamiyorum. Sınava hazırlanırken benimle birlikte ders çalıştı daha çok dinledi hatta 2 yıl benim yurttaki sorunlarımı dinledi 7/24 kızamıyorum bende hataliyim
Hatalarinizin farkindasiniz hala bu adam niye evlenmek istemiyor diyorsunuz daha fazla dinlememek icin olabilirmi :olamaz:

Yani her seyi konusamayacaksaniz paylasamayacaksaniz neden evlenesiniz ki? Sevgiliniz evlenmek istemiyorum diyor ama sebebini söylemiyor. Yarın bir gün evlenirsiniz buraya esimin surati bugünlerde asık sizce nedendir yazarsiniz. Bence bize sormakyerine ona sorun. Atanamadigin için mi evlenmek istemiyosun yoksa hic mi istemiyosun diye sorun. Eğer atanamadigi için istemiyorsa bekleyin yaşınız dahagencmis. Ama eğer hiç istemiyosa ya da neden istemedigini bilmiyosa sizi yeterince sevmiyodur böyle bi adamla zaman kaybetmeyin
Aslında ben değil ama dolaylı yoldan sordurttum arkadaşıma. Her şeyin bir zamanı olduğunu yarının nasıl olacağını bilmediği için bir bilinmezlikle bana umit vermek istemediğini söyledi ama bugün benimde payımin olduğunu söyleyince ben anlayamadım gerçekten okudum hâlâ da okuyorum öğretmen oldum ama iş iliskime gelince anlamıyorum ilk sevgilim olmasından mı kaynaklı anlamadım

Hatalarinizin farkindasiniz hala bu adam niye evlenmek istemiyor diyorsunuz daha fazla dinlememek icin olabilirmi :olamaz:
Yaaa 🤗 evet hatalarının farkındayım ama gerçekten bilerek isteyerek yaptığım bir şey değildi onu bunalttigimi fark etmedim hiç. Çok konuşuyor olabilirim 🙄 ama 1.5 yıl tanıdı hiç sorun olmadı konuşmam sadece galiba sürekli aynı şeyleri söylemekten bıktı ben sorun yaşadım hep yurtta hep kendimi salak gibi ezdirdim galiba bundan. Ama nasıl kurtaricam bilmiyorum

ben 24 yaşında atanmış öğretmenim. Bu yaşıma kadar gezdim tozdum üniversitede Türkiye de geçmediğim yer kalmadı.arabamı da aldım. Hayallerimi gerceklestirdim yani. Sıranın evliliğe geldiğini düşünüyorum. 2 yıldır konuştuğum biri var 1yıldırda sevgiliyiz. Şöyle söyleyeyim ilişkim 2 ayda kurulan bir ilişki değil ikimizde uzun uzun (1.5sene) birbirimizi tanıdık. Ben kız olduğum halde çok deli dolu biri olduğum için 10.ayda söyledim hoşlandığımı ama sevgilim 1.5 yıl boyunca ne seni seviyorum ne senden hoşlanıyorum ne sana karşı doluyum gibi hiç bir şey demedi. 1.5 yılın sonunda bana bir kutu yolladı kutunun içinde deniz kabuklarını çok severim bu yüzden bir sürü deniz kabukları vardı 2 tanesi kocamandı. Büyük olanların 1 tanesinin içine kadar küçük deniz kabuklarını koymuştu elimi soktum kağıt gibi bir şey vardı çıkardım kendi elleriyle sadece bana Özel bir kolye yapmış kolye görünüşte silgi gibi donduyorsun kalp oluyor kalbin kenarından çekiyorsun seni seviyorum yazıyor. İlk seni seviyorumu böyle söyledi. Böyle sevgili olduk. 9.ayımızda biz çok büyük kavga ettik ve ben 10gun zaman verdim. Kendisi 10gun boyunca her gün arama kafanı dinle dediğim halde 1dk da olsa aradı. 10gunun sonunda ben seni seviyorum bu ilişki bitmesin dedi. Ama bu yola evlilik fikri ile çıkan adam artık evlilik istemediğini beyan etmeye başladı size şöyle söyleyeyim sevgilim olduğu için demiyorum olmasaydı da bunu derdim kendisinin 2.sevgilisiyim her zaman şunu der benimde annem ve ablam var. Oyalamaz hani sevmese direk söyler ayrılır öyle bir kişiliği var. Dürüst 2 yıldır bir kere bile yalan söylediğini ne gördüm ne duydum. Atanmayı bekliyor uzun zamandır ha açıklandı ha açıklanacak streste şuan birde ayrıldığımız sebeplerin icinde onu baya yormamda vardı bundan dolayı mı anlayamadım ne yapmalıyım. Gerçekten annem ilk onaylamadi hani evlenmemi istemiyor çünkü ama sevgilimi zamanla tanıyınca 2.yılda kızım bu oğlan gerçekten seni seviyor ve çok mert biri dedi. Sizce neden evlenmek istemiyorum dedi. Sordum ama çok içine kapanık biri söylemedi. Ayrılmak mı istiyorsun dedim asla dedi. Kafam iyice karıştı.
Maddiyat durumundan sebeb kendini ezik hissetmek istememiştir

Ne yapmam gerekli bunun hakkında önerisi olan var mı peki

Evlenmek istememe sebebi acıkcası umrumda olmazdı, kendısı söylemiyorsa.
Adam olsun acik acık söylesin, ıce kapanıklık bahane degıl.
Kımsenın senesini calmaya duygularını somurmeye hakkı yok.

Yarın Bıgun ayrılsa senden baskasıyla Nisan söz olsa, gidip nasıl yaptın bunu deme sansın yok. Cunku, adam evlenmek istemiyorum demıs. Sana evlenmek istemiyorum demistim ayrılmadın benden, seni kandırmadım diyecek.
Haksız da degıl.

Sevmem böyle ıcıne kapanıgım dıyıp net olmayan adamları.
Hem pastam dursun hem karnım doysun.

Seninle evlenmek istemiyor, yarın bırı cıksa karsısına hafif ıcı tıtrese anında ayrılır senden.

Asık adam evlenmek ister, asık oldugu kadının aklı karısır gonlu baskasına kayar diye odu kopar.
Maddiyatsa sorun, söylesin bunu sizde bılın.
Konu asık olmaması.

Atanamama psikolojisi olabilir ama bunu bu sekilde ifade etmesi cok yanlis aciklama yapmamasi falan. Sen evlenmek istiyorsun en dogal hakkin o istemiyor ama ayrilmakta istemiyor buna hakki yok bence yol ver gitsin iyi biri vs diye onun keyfini bekleyemezsin belki degismeyecek dusuncesi yazik degilmi senin gecen zamanina?

Bence sizinle evlenmeye niyeti yok evlilik öyle kolay değil sorumluluk demek korkmuş olabilir eğer çok seviyorsanız bekleyin atanmasını baktınız gene aynı ayrılın sizden sıkılmışda olabilir

Evlenmek gerçekten bu zamanda çok zor herşey maddiyata dayalı sevgiliniz sizin geleceğinizi düşünüyor iyi bir gelecek sunmaya çalışıyor olabilir içinizi ferah tutun umarım başka birşey yoktur

Evlenmek gerçekten bu zamanda çok zor herşey maddiyata dayalı sevgiliniz sizin geleceğinizi düşünüyor iyi bir gelecek sunmaya çalışıyor olabilir içinizi ferah tutun umarım başka birşey yoktur
İnşallah öyledir 🙏 çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için 🥰

Kafa karışıklığı iyi değil. Evlenmek istemiyorsa istemiyor. Seninle evlenmek istemiyor.oyalanmak istemiyorsan Bitir ilişkiyi biraz nefes al. Bu iş olmaz gibi

Back
X