- Konu Sahibi Feslegen61
Merhaba biraz uzun olacak ama lütfen okuyun.
ben 24 yaşında atanmış öğretmenim. Bu yaşıma kadar gezdim tozdum üniversitede Türkiye de geçmediğim yer kalmadı.arabamı da aldım. Hayallerimi gerceklestirdim yani. Sıranın evliliğe geldiğini düşünüyorum. 2 yıldır konuştuğum biri var 1yıldırda sevgiliyiz. Şöyle söyleyeyim ilişkim 2 ayda kurulan bir ilişki değil ikimizde uzun uzun (1.5sene) birbirimizi tanıdık. Ben kız olduğum halde çok deli dolu biri olduğum için 10.ayda söyledim hoşlandığımı ama sevgilim 1.5 yıl boyunca ne seni seviyorum ne senden hoşlanıyorum ne sana karşı doluyum gibi hiç bir şey demedi. 1.5 yılın sonunda bana bir kutu yolladı kutunun içinde deniz kabuklarını çok severim bu yüzden bir sürü deniz kabukları vardı 2 tanesi kocamandı. Büyük olanların 1 tanesinin içine kadar küçük deniz kabuklarını koymuştu elimi soktum kağıt gibi bir şey vardı çıkardım kendi elleriyle sadece bana Özel bir kolye yapmış kolye görünüşte silgi gibi donduyorsun kalp oluyor kalbin kenarından çekiyorsun seni seviyorum yazıyor. İlk seni seviyorumu böyle söyledi. Böyle sevgili olduk. 9.ayımızda biz çok büyük kavga ettik ve ben 10gun zaman verdim. Kendisi 10gun boyunca her gün arama kafanı dinle dediğim halde 1dk da olsa aradı. 10gunun sonunda ben seni seviyorum bu ilişki bitmesin dedi. Ama bu yola evlilik fikri ile çıkan adam artık evlilik istemediğini beyan etmeye başladı size şöyle söyleyeyim sevgilim olduğu için demiyorum olmasaydı da bunu derdim kendisinin 2.sevgilisiyim her zaman şunu der benimde annem ve ablam var. Oyalamaz hani sevmese direk söyler ayrılır öyle bir kişiliği var. Dürüst 2 yıldır bir kere bile yalan söylediğini ne gördüm ne duydum. Atanmayı bekliyor uzun zamandır ha açıklandı ha açıklanacak streste şuan birde ayrıldığımız sebeplerin icinde onu baya yormamda vardı bundan dolayı mı anlayamadım ne yapmalıyım. Gerçekten annem ilk onaylamadi hani evlenmemi istemiyor çünkü ama sevgilimi zamanla tanıyınca 2.yılda kızım bu oğlan gerçekten seni seviyor ve çok mert biri dedi. Sizce neden evlenmek istemiyorum dedi. Sordum ama çok içine kapanık biri söylemedi. Ayrılmak mı istiyorsun dedim asla dedi. Kafam iyice karıştı.
Yani her seyi konusamayacaksaniz paylasamayacaksaniz neden evlenesiniz ki? Sevgiliniz evlenmek istemiyorum diyor ama sebebini söylemiyor. Yarın bir gün evlenirsiniz buraya esimin surati bugünlerde asık sizce nedendir yazarsiniz. Bence bize sormakyerine ona sorun. Atanamadigin için mi evlenmek istemiyosun yoksa hic mi istemiyosun diye sorun. Eğer atanamadigi için istemiyorsa bekleyin yaşınız dahagencmis. Ama eğer hiç istemiyosa ya da neden istemedigini bilmiyosa sizi yeterince sevmiyodur böyle bi adamla zaman kaybetmeyin