Ne yapmalıyım sizce ?

Akrepkadini3434

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
12
4
16
24
Merhaba herkese ben nişanlı bir kızım nişanlım üni mezunu ve nişanlanana kadar işi yoktu ailem bunu çok çok sorun etti haklı olarak nişanlım daha sonra polislik sınavlarına girip polisliği kazandı ailem de razı oldu ve nişan yaptık . Nişanlım eğitim almak için Başka şehire gitti 8 aydır oradaydı bende onu bekliyordum ve mezun olmasına bir kaç gün kala dıdısının dıdısı eskiden fetonun okulunda kaldığı için nişanlımı elediler akrabası olduğu için . Aslında nişanlımın hiçbir suçu yok o akrabasına selam bile vermezmiş ama devlet işte birşey diyemiyorsun yani tekrar işsiz durumuna düştü giden 8 aya yazık oldu ve ailem tekrar sorun etmeye başladı ayrıca elendiğini henüz ailmeden başkası bilmiyor kendi akrabalarıma açıklayamadım . Nişanlımın hayalinde ki meslek olduğu için çok etkilendi psikolojisi bozuldu diyebilirim ona farklı iş alternatifleri bulmaya çalışıyorum ama o da biraz iş mevzusunu hafife alıyor gibime geldi bende ona sorumluluk almaktan mı korkuyorsun dedim o da hayır eleneli bir hafta oldu kendimi toparlicam falan dedi ama aileme bunu anlatamıyorum artık çok yıprandım kızlar ne yaparım bilmiyorum …

Son düzenleme:

21 yaşında genç bir kadınsınız. Siz çalışıyor musunuz veya çalışmayı düşünüyor musunuz ? Yoksa tüm planlarınızı nişanlınızın işi ve maaşı üzerine mi kuruyorsunuz ?

Ailenizin etkisinde kalıyorsunuz,bir hafta önce böyle sıkıntılı bir durumu yaşayan insana iş bul denir mi? Bırakın şoku atlatsın ,eğer gelecek umudunuz yoksa ayrılın ailenizin hâyal ettiği gibi biriyle evlenin .Beraber yola cikmak demek.( Normal insan - normal ilişki) zor zamanlarda birbirine destek olmak demektir.

Biraz zaman ver. Bel bağladığı ,eğitimine başladığı iş yerle yeksan olmuş, ne yapabilirim diye düşünmek için zamana ihtiyacı var. İş bulmak fırından ekmek almak gibi bir şey değil ki. Üstelik üniden yeni mezun genç bir insan olarak garanti bir işim olsun düşüncesindedir. Seni de anlıyorum ailem seni bunaltıyordur. Keşke nişan için işe girmesini bekleseydiniz elalemi bari dert etmezdini

Ben hem çalışıyorum hem okuyorum masa başı iyi bir işim iyi bir maaşım var 22 yaşındayım 16 dan beri kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum

Lütfen bir durun… adamın 8 ayı hayalleri çöp olmuş ve daha bir hafta olmuş bir toparlansın. Ailenizi karıştırmayın müdahale etmesin hemen anında herşeyi ailenize anlatmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…