• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım sizce ???

adam kapitalist sistemin uşağı olmuş
ne olursa olsun, nasıl olursa olsun, değer, hak, hukuk demeden en fazla nasıl kazanılır derdine düşmüş
bu maaşa bu işler olmaz
açık açık yapamayacağını söyleyeceksin
ön muhasebeyse ön muhasebe
hizmetlilikse hizmetlilik
bir taşla iki değil bir kaç kuş vurmaya kalkmış, sabrını deniyor
amaaa bunu söylerken, işten çıkarılmayı da göze al
bu arada yeni iş başvurularında bulun

sigortam var cnm

kurumsal bi firmada işe giremezsen çay getir götür işleri başına gelecektir ama senin patron çiçzmeyi aşmış

yok öyle tuvalet temizliği felan ya ezdirme kendini

bende kurumsal bir firmada danışmanlıkta santraldeyim

çayım kahvem geliyor,kimseyede öyle bir hizmetim yok çok şükür

Fazla çok fazla. Yok artık daha neler. Bu şirkette temizlik elemanı yok mu? Madem sana temizlik yaptıracak o zaman muhasebeye başkasını alacak. Yuzsuz adam. Bu ne pişkinlik bu ne terbiyesizlik. Yerden göğe kadar haklısın ama keşke basta temizlik işini hiç kabul etmeseydin. Ne olmuş yani onlisanssa o da eğitim değil mi. Kendi işini öğrenmen gerek senin temizliği değil. Herkes deneyimsiz başlıyor ise bak fırsat versinler alasını yaparsın. Ezdirme kendini.
inanın o kadar üzüldümki :(((

mühendis adamın başta bunu kabul etmesi zaten saçma sen baştan taviz göstermişssin adam da astarını istemiş işte gayet normal baştan koyacaktın tavrını :KK14:

Canım imkanın varsa bırak bence işi.
Yoksa da bir iş bul öyle ayrıl ..
Patron da çok arasın sen gibisini .

Canım imkanın varsa bırak bence işi.
Yoksa da bir iş bul öyle ayrıl ..
Patron da çok arasın sen gibisini .
borcum olmasaydı biliyodum diceğimi ama 2 3 aylık bi borcm var sonrasında çıkıcamm bu nee böylee :((

canım herşey ön muhasebe sekreterlik çay temizlik

muhasebeci yanına girip çalışsan daha iyi olmazmı. ayrıca maaşında çok azmış. bence tuvaleti yıkama.. gelince sorarsada sakince tuvalet duvarlarını yıkayamayacağını burada muh öğrenmek için bulunduğunu söyle tartışma. zaten konuşma gidişatına göre hareket edersin

ama dediğim gibi iş öğrenceksen böyle. bizim mhu yanında bir oğlan vardı d,irekt sekreteri gibiydi

Adam sana söylemiş sende kabul etmişsin yani ben patronunda suç görmedim istemiyorsan ayrıl.
Hem ekmeğini yiyip hem yok bana şöyle iş yaptırıyorlar yok böyle çalışıyorum diye yakınmak saçma geliyor bana.
Baba hayrına çalıştırmıyor adam seni ücretini veriyor ve sen kabul etmişsin zorla değil yani.
İsyan edeceğine ayrıl, yok paraya ihtiyacım var diyorsan da şükredip istenilen işi yap.

kızlar ben önlisans muh mezunuyum bi nsaat firmasında ön muhasebe adı altında her iş yapıyorum işe girerken patron sadece gelene çay kahve vercen ön muhaseb bide buranın temizliği dedi bende inşaat firması çok gelen olmaz die kabul ettim etmez olaydım hergelene slm verene cay veriyom çocuğuna karısına sohbete gelene suyu bile benden istiyolar 2 katlı koskocaman ofisi hergün süpürüp siliyorum toz alıyorm sekreterliğini yapıyorum çaya bakıyorum yemek yapmıorum ama patron istedğinde ekmek arası falan hazırlıyorum ön muhasbesine bakıyorum küllüğüne varana kaadr ben boşaltıyrm neyse patron şehir dşana gitti gelsiğimde ofisi temzilesin ki ofis tertemiz her gün silinir edilir tuvaletin duvarlarını falan yıkasın demiş ben o an şoke olsum dumura uğradım resmen aldğm maaş 700 tl ben tuvaleti falan yıkıyorum ama duvarını falan yıkasın demesi çok üzdü sizce bu haksızlık değilmi yıkamalımıyım kzlar elim ayağım titredi resmen :KK43:(((((((((

Böyle vicdansız işverenlerle bu tarz şartlara boyun eğen, kabul edip çalışanlar oldukça düzen tıkır tıkır işler.
Kusura bakmada böyle "5i Birarada" görev tanımını kabul etmen baştan hata.
Senin emeğin heryerde burdan aldığının fazlasını hakeder, ezilme !

Adam sana söylemiş sende kabul etmişsin yani ben patronunda suç görmedim istemiyorsan ayrıl.
Hem ekmeğini yiyip hem yok bana şöyle iş yaptırıyorlar yok böyle çalışıyorum diye yakınmak saçma geliyor bana.
Baba hayrına çalıştırmıyor adam seni ücretini veriyor ve sen kabul etmişsin zorla değil yani.
İsyan edeceğine ayrıl, yok paraya ihtiyacım var diyorsan da şükredip istenilen işi yap.
pardon tuvaletin duvarlarını falan yıkıycaksınız demedi hanfendi babasının hayrına çalıştırıyor demedik yeterince hizmet alıyor hemde fazlasıyla ben sadece akıl almak istedim yapmalımıyım die tuvaleti falan yıkıyorum ayrıca kafanızı yormayın babasının hayrına değil yaniii böyle olcağnı bilseydim borç yapmazdım şuan hemen çıkardım ki çıkıcam zaten

Asgari ücret bile 841 TL iken 700 TL ye bunları mı yapıyorsunuz ? Bizim burada çaycı abla bile 900 TL alıyor. Bende sizin gibiydim de akıllanacaksın elbet... Hemen başka bir iş bul ve bırak bence orayı canım

Back
X