Ne yapmalıyım sizce

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Arkadaslar konularımi biliyosunuz sağlıklı düşünemiyorum artık yabancı gibiyiz esimle bana diyo ki evin köşesinde duruyosun ya geri adım at ya ileri ben mutsuzum diyo bütün enerjim bitti senle evlendikten sonra diyo bende ayrıl dedjm böyle dusunuyosan ben istemiyorum zaten dedim Allaha karşı söz verdim diyo ayrılmam ben gerçekten buraya ait hissetmiyorum kendimi çok karışık aklım çok şey konuştu toparlayamiyorum kafami

O nasıl bişey yaa!!!Kır dök sonrada Allah a söz verdim bırakamam öylemi...
Ayrıca eşinize bunu söyleme hakkını neden verdiniz ki?!
Boşanın derim;istemeyen zaten kendisi,sizi aşşalıyan ,hor gören yine bu bey o zaman hala nikah aktinizin boşu boşuna dolapta durmasına gerek yok..
Size çok üzüldüm; eziyet etmeyin kendinize gerekirse kaçın o evden!

Eşinizin boşanmasını beklemeyin, siz açın davayı o zaman.

Ya da en azından bir süreliğine de olsa gidecek bir yeriniz var mı? Ailenizin yanına gitseniz.. Ayrı kalıp biraz yaşadıklarınızı düşünürsünüz, ailenizin yanında güç toplar öyle açarsınız davanızı.

O nasıl bişey yaa!!!Kır dök sonrada Allah a söz verdim bırakamam öylemi...
Ayrıca eşinize bunu söyleme hakkını neden verdiniz ki?!
Boşanın derim;istemeyen zaten kendisi,sizi aşşalıyan ,hor gören yine bu bey o zaman hala nikah aktinizin boşu boşuna dolapta durmasına gerek yok..
Size çok üzüldüm; eziyet etmeyin kendinize gerekirse kaçın o evden!
Kafam çok kötü gerçekten bi olumlu konuşuyo ama ben onun enerjisini almisim benim enerjimi kim aldı niye evli gibi olamadık 3 yıl olcak nerdeyse niye sarılamadik ki birbirimize sirf benim kendimi dışarda görmemden dolayiymis annesini annem babasini Babam kardeşlerini kardes gibi görmediğim içinmis onu ailesiyle başbaşa bırakayim huzurlari kacmasin

Eşinizin boşanmasını beklemeyin, siz açın davayı o zaman.

Ya da en azından bir süreliğine de olsa gidecek bir yeriniz var mı? Ailenizin yanına gitseniz.. Ayrı kalıp biraz yaşadıklarınızı düşünürsünüz, ailenizin yanında güç toplar öyle açarsınız davanızı.
Bu da mantıklı aslında ama kabul etmez elalem ne der olur laf çıkar istemiyo ayrılmak biliyorum ama mutsuz bi şekilde nasıl olur ben buyum olduğum gibi kabul etmiyo beni etmicek de ona göre ben kalbimle değil nefsimle hareket ediyorum o yüzden mutsuzuz

Kafam çok kötü gerçekten bi olumlu konuşuyo ama ben onun enerjisini almisim benim enerjimi kim aldı niye evli gibi olamadık 3 yıl olcak nerdeyse niye sarılamadik ki birbirimize sirf benim kendimi dışarda görmemden dolayiymis annesini annem babasini Babam kardeşlerini kardes gibi görmediğim içinmis onu ailesiyle başbaşa bırakayim huzurlari kacmasin
Vallahi eşinizi çok dengesiz gördüm bir ömür sürmez böylesi bir insanla kendinizi hazır hissettiğiniz an kesin atın!

Bu da mantıklı aslında ama kabul etmez elalem ne der olur laf çıkar istemiyo ayrılmak biliyorum ama mutsuz bi şekilde nasıl olur ben buyum olduğum gibi kabul etmiyo beni etmicek de ona göre ben kalbimle değil nefsimle hareket ediyorum o yüzden mutsuzuz
Aileniz siz onlara durumunuzu anlatınca sizi zaten anlayacaktır diye düşünüyorum. Sizin bu ayrılık kararınızda destek olacaklarsa, ya da en azından sen bilirsin diyecekse size aileniz, eşinizin ne istediğini düşünmeyin artık. Oturup düşünün taşının, eşinizin etkisinde kalmadan. Eşinizin yargılarına göre hayatınızı yaşamak zorunda değilsiniz. Siz de mutlu olmayı hak eden yetişkin bir kadınsınız neticede. Düşünün taşının, o gücü kendinizde bulduğunuzda ailenizden yardım isteyin, gidin yanlarına orada iyice toplayın kafanızı, öyle bir karar verin derim.

iyi olmayi deneseniz surat asmak konusmamak surekli karsilikki elestirmekk tabiki enerjinizi ceker.siz soyle esinizle ve bebeginizle basbasa bi tatile cikin.

Sız el alem içinmi yaşıyormusunuz,sorun sizde gibi önceki konularını bilmiyorum ama sanki kendinizi çember içine almışınıź sizin ruh haliniz dükenmiş gibi, sanki tüm enerjinizi kaybetmışiniź her, yönden bunu çevreniz deki lere veriyorsunuz birbirinizi seviyorsanìz ya hayata elele dönün yada bu hayatı birbirinize zehir etmeyin ........ kendimi sanki Fala bakmış gibi hissettim

Kulunun canini acitirken gonul kapisini yikarken Allahi hatirlamayan adamin kalkipta Allaha soz verdim demesi de ayri bi ironi... Allah seni tez zamanda bu manyaktan kurtarsin insallah

Sız el alem içinmi yaşıyormusunuz,sorun sizde gibi önceki konularını bilmiyorum ama sanki kendinizi çember içine almışınıź sizin ruh haliniz dükenmiş gibi, sanki tüm enerjinizi kaybetmışiniź her, yönden bunu çevreniz deki lere veriyorsunuz birbirinizi seviyorsanìz ya hayata elele dönün yada bu hayatı birbirinize zehir etmeyin ........ kendimi sanki Fala bakmış gibi hissettim
Sorun ikimizde de tek tarafli değildir elbette çok konu açtım eşimle ilgili bana yaptıklarıyla ilgili çok masum değil bana kaç kere vurdu hakaretler kufurler dün yaptığını anlatayım kaynanama gidiyoruz anneler günü için pasta aldı kaynim var gidiyoruz annem için diyo ki yaşayacağı kadar yasamis bana yardım etsin senin baban benim annemden 3 yaş büyük dedim onun 3 çocuğu var daha evlendirecek sen nasıl konusuyosun ya dedim sokak ortasında bana neler demedi git ananın evine oğlum nereye gidiyo dedim o benimle gelcek defol git diyo bana daha çok rezillik olmasın diye sustum sonra pişman olup Özür diliyo

iyi olmayi deneseniz surat asmak konusmamak surekli karsilikki elestirmekk tabiki enerjinizi ceker.siz soyle esinizle ve bebeginizle basbasa bi tatile cikin.
Nasıl surat asmiyim benim ailemi beğenmeyen beni sürekli yargılayan bana güvenmeyen bana sürekli emir veren tersleyen bazı istisnalar hariç böyle biriyle nasıl Güleyim benden memnun olmayan bi adam var o da mutsuzmus niye benim yüzümden

Kırıp kırıp tekrar güler yüzlü olmamı bekleyen biri şimdi gitti hiçbişey olmamış gibi
Ne yaparsak yapalim sadece kendimize yapiyoruz kotuluk aslinda.
Bosanmak istemiyosan cocugum babasiz buyumesin diye adam ne istiyosa yapcaksin ki kavga gurultu bari olmasin.
cok zor olur ama bi sure sonra kendin olmaktan da cikarsin zaten sorun etmezsin hicbirseyi artik.

Nimesay senin bu dusuncesiz kocan kapinin onune konmayi hak ediyor gercekten
Ben olsam buyuk bir carsafa sarar toplar esyalarini kapinin onune koyarim hadi gule gule diye

Vallahi eşinizi çok dengesiz gördüm bir ömür sürmez böylesi bir insanla kendinizi hazır hissettiğiniz an kesin atın!
Çok kararsızım işte tamam diyorum bitti sonra pişman oluyo Özür diliyo ayrılmak istemiyo şimdi ise gitti öpüp de gidiyo ben yine düşünüyorum

Nimesay senin bu dusuncesiz kocan kapinin onune konmayi hak ediyor gercekten
Ben olsam buyuk bir carsafa sarar toplar esyalarini kapinin onune koyarim hadi gule gule diye
Beni kaybeder se eminim ki çok pişman olur ve ben bi şans daha verir miyim bilmiyorum bi şans verdim ama yine burnumdan getirdi ne yapcam bilmiyorum

Back
X