Ne yapmalıyım sizce

siz niye disari cikmiyorsunuz onunla cikmak zorunda degilsin ben esime disari cikicaz arkadasa gidecez tamam gidin musait olursa oda bize katilir.o beni oldugum gibi kabul edecek baska yolu yok demende yanlis..bazen eslerimiz icin gecimsizlige sebep olan davranislarimizi torpuleyebiliriz.
Bazı şeylere dikkat ediyorum eskiden çıkıyorum sürekli dışarı ama evlendim onun izni olmadan bakkala bile gidemiyorum bu bile büyük bişey benim için

göremessin ki. onlar onun ailesi sen ve onlar birbirinize el siniz. sadece saygılı bir bicimde mesafeli olursunuz.
sizin eşiniz bunu anlayamamış. Allah olan sözünü de 3 kelime ile bitirir. saçmalamasın..
tabii bu konuda sizin tutumuzu bilmiyorum. değerlendirmek için okumam gerekirdi ama eski konularınızı okumadım..
Evetçok doğru söylemişsiniz o bunun farkında değil bana gidiyo dogululari örnek veriyo bütün aile bi apartmanda yasiyomus bi yerde yiyip içiyo lar mış para biriktiriyolarmis hayali oymus bizimkinin

İşte ortak noktayi bulamıyoruz ben ayrı kaldığım zaman dedi ki hatalarimin farkındayım ben eski ben değilim ama bi döndüm ailesiyle konuşmuyorum diye benim canımı okudu resmen şimdi görüşüyoruz niye kahvaltıya çağırmadin niye anneme gitmedin niye aramadin ..... gibi bi sürü şey bitmiyo yani memnuniyetsizlik var sürekli ve hep bana emir verir Küllügümü getir telefonu getir sigarami getir ben ne kadar tahammül edicem ben insan değil miyim
benimkide dibindeki suyu bile benden ister ama getirirmisin hadi hayatim getiriver yaparim oyle emir gibi hos degil senin esinin cok yontulmasi gerek fikirlerini degistirmeden zor yol alirsiniz once kadina saygi duyacak ondan once insana..

Bazı şeylere dikkat ediyorum eskiden çıkıyorum sürekli dışarı ama evlendim onun izni olmadan bakkala bile gidemiyorum bu bile büyük bişey benim için
bak nimesay izin almayi soyle yap sorun olacaksa haber ver tabiki.bugun ogleden sonra oglani parka goturcem yada disari cikcaz haberi olsun.gidebilirmiyim gideyimmi dersen olmaz.

benimkide dibindeki suyu bile benden ister ama getirirmisin hadi hayatim getiriver yaparim oyle emir gibi hos degil senin esinin cok yontulmasi gerek fikirlerini degistirmeden zor yol alirsiniz once kadina saygi duyacak ondan once insana..
Ben ona emir verme rica et dediğimde benim yapim bu diyo ben hoşlanmıyorum boyle konusmandan diyorum anlamıyo beni saygi yokki arada

bak nimesay izin almayi soyle yap sorun olacaksa haber ver tabiki.bugun ogleden sonra oglani parka goturcem yada disari cikcaz haberi olsun.gidebilirmiyim gideyimmi dersen olmaz.
emrivaki yapıyosun diyo o zamanda illa izin almam lazimmis

Arkadaşım madem boşanmicaksın ailen arkanda düzelmesini istiyorsan boşanıcam diye al çocuğunu git annene belki faydası olur

Arkadaslar konularımi biliyosunuz sağlıklı düşünemiyorum artık yabancı gibiyiz esimle bana diyo ki evin köşesinde duruyosun ya geri adım at ya ileri ben mutsuzum diyo bütün enerjim bitti senle evlendikten sonra diyo bende ayrıl dedjm böyle dusunuyosan ben istemiyorum zaten dedim Allaha karşı söz verdim diyo ayrılmam ben gerçekten buraya ait hissetmiyorum kendimi çok karışık aklım çok şey konuştu toparlayamiyorum kafami

Ben konulari bilmiyorum ama madem kocaniz verdigi sozden donmemek icin bosanmiyor o zaman duzeltmek icin caba gostersin sonsuza kadar ikinizi bu evliligin icine hapsedecek hali yok ya

nimesaycım eski profil fotonu koysana. geçen başka biri sandım başka cevap yazdım sonradan farkettim. canım bak eşin değişmez farkındasındır. sabrın ne zaman bitecek o zaman boşanacaksın. evliliği şu an ayakta tutan sadece sensin

nimesaycım eski profil fotonu koysana. geçen başka biri sandım başka cevap yazdım sonradan farkettim. canım bak eşin değişmez farkındasındır. sabrın ne zaman bitecek o zaman boşanacaksın. evliliği şu an ayakta tutan sadece sensin
Tamam canım koyarim:) bilmiyorum hiç gerçekten hergün bi sorun oluyo tam düzeliyor derken kendimizi kandiriyoruz heralde hep alttan alamam ki ben soyluyo kırıyor bosanalim diyo sonra Özür diliyo hiçbişey olmamış gibi davranıyo hayırlısı olsun

Ben konulari bilmiyorum ama madem kocaniz verdigi sozden donmemek icin bosanmiyor o zaman duzeltmek icin caba gostersin sonsuza kadar ikinizi bu evliligin icine hapsedecek hali yok ya
huzursuzluğun sebebi benmisim kendini çok suçlu bulmuyo benle tartışmamak için evden gidiyomus ben nişanlıy ken anlamış benim ne olduğumu da yarı yolda bırakmamiş nasıl güvenirsin bu adama

Arkadaşım madem boşanmicaksın ailen arkanda düzelmesini istiyorsan boşanıcam diye al çocuğunu git annene belki faydası olur
Onu da düşünüyorum artık aklinin basina gelmesi lazım ama çok çabuk yumusuyorum Özür dileyince ama o anlık iyi oluyorum sonra hep kafama takılıyo o da bana diyo ki geçmişi unut kolay mı unutmak

Arkadaslar konularımi biliyosunuz sağlıklı düşünemiyorum artık yabancı gibiyiz esimle bana diyo ki evin köşesinde duruyosun ya geri adım at ya ileri ben mutsuzum diyo bütün enerjim bitti senle evlendikten sonra diyo bende ayrıl dedjm böyle dusunuyosan ben istemiyorum zaten dedim Allaha karşı söz verdim diyo ayrılmam ben gerçekten buraya ait hissetmiyorum kendimi çok karışık aklım çok şey konuştu toparlayamiyorum kafami

Eşin fazla değişmez.Asıl mesele,sen hayatına bu şekilde devam etmek istiyor musun ?
Bir sürü konu açmışsın ama hiç boşanmayı düşünmüyorsun.Hatta bir tanesinde kaderim filan demişsin.
Hiç te kaderin filan değil ama farkında değilsin.

Madem boşanmayacaksın,o zaman en azından biraz sınırları zorla,belki eşini azıcık açabilirsin.
Bak ne güzel sana "mutsuzum bir şeyler yap" demiş.Sen de onu karşına alıp "bak ben mutlu değilim,sebepler şunlar,eğer bunlara dikkat edersen daha mutlu oluruz" diyebilirsin.
Hazır konuşmuşken izinsiz dışarı çıkmama meselesini de gündeme getir bence.

huzursuzluğun sebebi benmisim kendini çok suçlu bulmuyo benle tartışmamak için evden gidiyomus ben nişanlıy ken anlamış benim ne olduğumu da yarı yolda bırakmamiş nasıl güvenirsin bu adama

Allah razi olsun simdi evlenip hayati zehir edince daha hayirli bir is mi yapmis oluyor kendince?

Back
X