Ne yapmalıyım sizce

Ne yaparsak yapalim sadece kendimize yapiyoruz kotuluk aslinda.
Bosanmak istemiyosan cocugum babasiz buyumesin diye adam ne istiyosa yapcaksin ki kavga gurultu bari olmasin.
cok zor olur ama bi sure sonra kendin olmaktan da cikarsin zaten sorun etmezsin hicbirseyi artik.
O beni olduğum gibi kabul edecek başka yolu yok ben değişmem ben zaten üstüme düşeni fazlasıyla yapıyorum o daha da fazlasını bekliyo gitme dediği yere gitmiyorum evimdeyim hep bi yere gitmiyoruz bile kendi çıkıyo gidiyo arkadaşlarıyla takılıyo evde oturup konusamiyoruz dün bu arkadaşım diyo ki eşi insanın herseyi evde yokluğu belli oluyo her derdini sıkıntıni paylasiyosun ben kendimize bakıyorum sadece var evde ama bim paylaşım yok

Arkadaslar konularımi biliyosunuz sağlıklı düşünemiyorum artık yabancı gibiyiz esimle bana diyo ki evin köşesinde duruyosun ya geri adım at ya ileri ben mutsuzum diyo bütün enerjim bitti senle evlendikten sonra diyo bende ayrıl dedjm böyle dusunuyosan ben istemiyorum zaten dedim Allaha karşı söz verdim diyo ayrılmam ben gerçekten buraya ait hissetmiyorum kendimi çok karışık aklım çok şey konuştu toparlayamiyorum kafami
Eski konularını bilmiyorum ama şu işaretlediğim yer bence çok önemli. Ya düzeltelim ya bitirelim diyor işte ne güzel. Evde soğuk soğuk oturulmasını,sorunların tartışılıp düzeltilmemeye çalışılmamasını ben hiç sevmem. Bir şey gri olmamalı,ya siyah olmalı ya beyaz.

Aileniz siz onlara durumunuzu anlatınca sizi zaten anlayacaktır diye düşünüyorum. Sizin bu ayrılık kararınızda destek olacaklarsa, ya da en azından sen bilirsin diyecekse size aileniz, eşinizin ne istediğini düşünmeyin artık. Oturup düşünün taşının, eşinizin etkisinde kalmadan. Eşinizin yargılarına göre hayatınızı yaşamak zorunda değilsiniz. Siz de mutlu olmayı hak eden yetişkin bir kadınsınız neticede. Düşünün taşının, o gücü kendinizde bulduğunuzda ailenizden yardım isteyin, gidin yanlarına orada iyice toplayın kafanızı, öyle bir karar verin derim.
Onlar zaten arkamda lar ben karar versem hiçbişey demezler işte önemli olan benim kararli olmam bu da geçer diyorum düzelir belki zamanla diyorum ama olmuyo hep üstü örtüluyo bişeylerin sonradan patlak veriyo Allahtan hayirlisi

O beni olduğum gibi kabul edecek başka yolu yok ben değişmem ben zaten üstüme düşeni fazlasıyla yapıyorum o daha da fazlasını bekliyo gitme dediği yere gitmiyorum evimdeyim hep bi yere gitmiyoruz bile kendi çıkıyo gidiyo arkadaşlarıyla takılıyo evde oturup konusamiyoruz dün bu arkadaşım diyo ki eşi insanın herseyi evde yokluğu belli oluyo her derdini sıkıntıni paylasiyosun ben kendimize bakıyorum sadece var evde ama bim paylaşım yok
Senin boyle yapman demekki adamin kiymet bilmesini saglamiyor iste aksine hala memmuniyetsiz tavirlar.
Adam da oylebi ozguven varki sen onun hic umrunda bile degilsin.
2 aydir sabrettim esim bi kac kere istemiyorum felan dedi.once sinirle felan soyluyodur diye umursamadim baktimki ben sustukca o daha cok azitiyo buyur genis genis yasa evinde dedim cektim kapiyi ciktim.
Ilk gun bi aradi dk basi sanki bilmiyomu nereye gitcemi ama gitmez diye dusunuyor du kendiside burnu dusse yerden almazdi.
arama dedim beni simdi aramiyor kac gundur cunku biliyor o kadar emin ki kendinden benim onu arayip gel al beni diyecegimden.
onun yaptigi soyledigi herseyi bikenara birakip aman evliligim bozulmasin cocugum babasiz kalmasin diye dusunuyosun ama o bunlari neden dusunemiyor.o seni kaybetmekten kotkmuyor cocugunu annesiz babasiz buyucegini dusunmuyor.sen istedigin kadar cabala onun anladigi tek sey gidecek yerin olmadigi icin adamin heryaptigina mecbur katlanmalisin kafasinda esin.

Kafam çok kötü gerçekten bi olumlu konuşuyo ama ben onun enerjisini almisim benim enerjimi kim aldı niye evli gibi olamadık 3 yıl olcak nerdeyse niye sarılamadik ki birbirimize sirf benim kendimi dışarda görmemden dolayiymis annesini annem babasini Babam kardeşlerini kardes gibi görmediğim içinmis onu ailesiyle başbaşa bırakayim huzurlari kacmasin
Onun annesi onun annesidir babası da babası vs vs.Başkasının bişeysi onun bişeysi olarak kalmalı,
Bu ne saçma muhabbetlerdir aile ile alakalı yaa.
Onlar seni kızları gibi gördüler mi???
Hem niye görsünler o da ayrı,birini sevmek için illa kan bağı sıfatlarıyla bir yere iliştirilmek mi gerekiyor.
Sevmek yakın görmek saygı ile pekişir.

Senin boyle yapman demekki adamin kiymet bilmesini saglamiyor iste aksine hala memmuniyetsiz tavirlar.
Adam da oylebi ozguven varki sen onun hic umrunda bile degilsin.
2 aydir sabrettim esim bi kac kere istemiyorum felan dedi.once sinirle felan soyluyodur diye umursamadim baktimki ben sustukca o daha cok azitiyo buyur genis genis yasa evinde dedim cektim kapiyi ciktim.
Ilk gun bi aradi dk basi sanki bilmiyomu nereye gitcemi ama gitmez diye dusunuyor du kendiside burnu dusse yerden almazdi.
arama dedim beni simdi aramiyor kac gundur cunku biliyor o kadar emin ki kendinden benim onu arayip gel al beni diyecegimden.
onun yaptigi soyledigi herseyi bikenara birakip aman evliligim bozulmasin cocugum babasiz kalmasin diye dusunuyosun ama o bunlari neden dusunemiyor.o seni kaybetmekten kotkmuyor cocugunu annesiz babasiz buyucegini dusunmuyor.sen istedigin kadar cabala onun anladigi tek sey gidecek yerin olmadigi icin adamin heryaptigina mecbur katlanmalisin kafasinda esin.
Evet gidecek yerim yok saniyo ya da gitmem saniyor ama gittim mi de bi daha dönemem geri çünkü bi kere gittim çocuk oyuncağı değil bu net olmak lazım bırak o seni arasin senn hiç arama bütün çaban boşa gider yoksa Allah seninde yardımcın olsun canım evlilik işleri zor gercekten

Onun annesi onun annesidir babası da babası vs vs.Başkasının bişeysi onun bişeysi olarak kalmalı,
Bu ne saçma muhabbetlerdir aile ile alakalı yaa.
Onlar seni kızları gibi gördüler mi???
Hem niye görsünler o da ayrı,birini sevmek için illa kan bağı sıfatlarıyla bir yere iliştirilmek mi gerekiyor.
Sevmek yakın görmek saygı ile pekişir.
Yine aileye geliyo konu bu yüzden yıprandik işte sen annemin evini temizlemedin annem toPal ayağıyla is yaptı yrmek yaptı seni çağırdı sen ailemi benimsemedin vs vs o benim ailemi ailesi gibi görmüş ki yalan arkalarından neler demiyo du ama benim ailem sıcak davranıyo du her zaman eşime onun ailesi kendini beğenmiş olduğu için mesafeliydim ben zorla güzellik olmuyo bunu anlamış değil ayrıl dedim senin aileni seni daha çok seven değer veren birini bulursun inş sen başkasına beni yakistiriyosun ben evlenmem sen evlenirsin ama diyo dediğin gibi çok saygı duydular ya bana o yüzden bende bu duruma geldim

Senin kendine ceki duzen vermenden neyi kastediyor bu adam? Her istedigini yapmani falan mi bekliyor? Kendisi ne zaman kendine ceki duzen verecekmis acaba?
Dün bi konuşuyo ki sanki bütün hatalı benim ama doyo benim de hatam eksiğim var öyle konuşmuyosun diyorum muhabbet kuşları var uretiyo ve bana sorarak da başlamadi ben hobi olarak bi ıkı tane besler im ama üretme işini sevmem bulaşıklari pislikleri sevmem bana diyo yardım etmiyosun milletin karısı gidiyo temizliyor filan bi arkadaşının eşi var o kız elini bile sürmüyor kuşlara dedim niye onu örnek vermiyosun bide her istediğini yapıyorum kuşlara yumurta koy soy kaplarıni yıka ben diyo sizin için onların pisliğini çekiyorum ama bi getirisi de yok yani daha fazla götürüyor işte bunlar bile dertt görüyo musun hatalı hep ben

Dün bi konuşuyo ki sanki bütün hatalı benim ama doyo benim de hatam eksiğim var öyle konuşmuyosun diyorum muhabbet kuşları var uretiyo ve bana sorarak da başlamadi ben hobi olarak bi ıkı tane besler im ama üretme işini sevmem bulaşıklari pislikleri sevmem bana diyo yardım etmiyosun milletin karısı gidiyo temizliyor filan bi arkadaşının eşi var o kız elini bile sürmüyor kuşlara dedim niye onu örnek vermiyosun bide her istediğini yapıyorum kuşlara yumurta koy soy kaplarıni yıka ben diyo sizin için onların pisliğini çekiyorum ama bi getirisi de yok yani daha fazla götürüyor işte bunlar bile dertt görüyo musun hatalı hep ben
Bu adam bos mu geziyor da kusculuga sarmis? Cok pis istir evet haklisin bir de kokar eder, zor.

Eski konularını bilmiyorum ama şu işaretlediğim yer bence çok önemli. Ya düzeltelim ya bitirelim diyor işte ne güzel. Evde soğuk soğuk oturulmasını,sorunların tartışılıp düzeltilmemeye çalışılmamasını ben hiç sevmem. Bir şey gri olmamalı,ya siyah olmalı ya beyaz.
İşte ortak noktayi bulamıyoruz ben ayrı kaldığım zaman dedi ki hatalarimin farkındayım ben eski ben değilim ama bi döndüm ailesiyle konuşmuyorum diye benim canımı okudu resmen şimdi görüşüyoruz niye kahvaltıya çağırmadin niye anneme gitmedin niye aramadin ..... gibi bi sürü şey bitmiyo yani memnuniyetsizlik var sürekli ve hep bana emir verir Küllügümü getir telefonu getir sigarami getir ben ne kadar tahammül edicem ben insan değil miyim

Bu adam bos mu geziyor da kusculuga sarmis? Cok pis istir evet haklisin bir de kokar eder, zor.
İşi varda bi gün çalışıyo ıkı gün evde ek gelir olarak yapıyomus ama daha bi getirisi yok bana danışmadan basliyo bu işe ve beni suçluyor yapmıyosun etmiyosun diye öyle işte ne yapsam ben yaranamam yani

İşi varda bi gün çalışıyo ıkı gün evde ek gelir olarak yapıyomus ama daha bi getirisi yok bana danışmadan basliyo bu işe ve beni suçluyor yapmıyosun etmiyosun diye öyle işte ne yapsam ben yaranamam yani
Üfff birak bosver bu adami ugrastigina degmez. Sana ne sen kuscu musun hey allahim ya.

siz niye disari cikmiyorsunuz onunla cikmak zorunda degilsin ben esime disari cikicaz arkadasa gidecez tamam gidin musait olursa oda bize katilir.o beni oldugum gibi kabul edecek baska yolu yok demende yanlis..bazen eslerimiz icin gecimsizlige sebep olan davranislarimizi torpuleyebiliriz.

Sorun ikimizde de tek tarafli değildir elbette çok konu açtım eşimle ilgili bana yaptıklarıyla ilgili çok masum değil bana kaç kere vurdu hakaretler kufurler dün yaptığını anlatayım kaynanama gidiyoruz anneler günü için pasta aldı kaynim var gidiyoruz annem için diyo ki yaşayacağı kadar yasamis bana yardım etsin senin baban benim annemden 3 yaş büyük dedim onun 3 çocuğu var daha evlendirecek sen nasıl konusuyosun ya dedim sokak ortasında bana neler demedi git ananın evine oğlum nereye gidiyo dedim o benimle gelcek defol git diyo bana daha çok rezillik olmasın diye sustum sonra pişman olup Özür diliyo

Aranızda sevgi sayğı kalmamış sadece ,bağımlılık yapmışsiniz,senin ailen ,benim ailem tartışmasından kendi evliliğinize fırsat vermemişsiniź ,yazık çocuğunuza

Kafam çok kötü gerçekten bi olumlu konuşuyo ama ben onun enerjisini almisim benim enerjimi kim aldı niye evli gibi olamadık 3 yıl olcak nerdeyse niye sarılamadik ki birbirimize sirf benim kendimi dışarda görmemden dolayiymis annesini annem babasini Babam kardeşlerini kardes gibi görmediğim içinmis onu ailesiyle başbaşa bırakayim huzurlari kacmasin
göremessin ki. onlar onun ailesi sen ve onlar birbirinize el siniz. sadece saygılı bir bicimde mesafeli olursunuz.
sizin eşiniz bunu anlayamamış. Allah olan sözünü de 3 kelime ile bitirir. saçmalamasın..
tabii bu konuda sizin tutumuzu bilmiyorum. değerlendirmek için okumam gerekirdi ama eski konularınızı okumadım..

Allah' a, emanetine çok iyi bakacağım diye söz veriyor " hayatı burnundan getireceğim ama bosanmayacagim diye değil.
Keşke bunu idrak edebilse.

Konularını tam hatırlayamadım.. Evlilik terapisi işinize yarar mi sizce ? Iletişim kurar aranızda en azından.

Back
X