Ne yapmalıyım sizce

Evetçok doğru söylemişsiniz o bunun farkında değil bana gidiyo dogululari örnek veriyo bütün aile bi apartmanda yasiyomus bi yerde yiyip içiyo lar mış para biriktiriyolarmis hayali oymus bizimkinin
Yahudiler de öyledir. birbirlerinin evinde kalmazlar ama hep birbirleri ile iş yaparlar. böylece herkes kazanmış olur :D bu da bir örnek.
acaba eşiniz ev masraflarına yetişemediği için mi böyle yapıyor? hiç bunu düşündünüz mü??

Yahudiler de öyledir. birbirlerinin evinde kalmazlar ama hep birbirleri ile iş yaparlar. böylece herkes kazanmış olur :KK70: bu da bir örnek.
acaba eşiniz ev masraflarına yetişemediği için mi böyle yapıyor? hiç bunu düşündünüz mü??
Evet borcu var babası yardım ediyo çoğu zaman faturalar filan bende is bakıyorum da haketse keşke hiç istek kalmadı verdiğin örnek de güzeldi bu arada:KK9::KK9:

Eşin fazla değişmez.Asıl mesele,sen hayatına bu şekilde devam etmek istiyor musun ?
Bir sürü konu açmışsın ama hiç boşanmayı düşünmüyorsun.Hatta bir tanesinde kaderim filan demişsin.
Hiç te kaderin filan değil ama farkında değilsin.

Madem boşanmayacaksın,o zaman en azından biraz sınırları zorla,belki eşini azıcık açabilirsin.
Bak ne güzel sana "mutsuzum bir şeyler yap" demiş.Sen de onu karşına alıp "bak ben mutlu değilim,sebepler şunlar,eğer bunlara dikkat edersen daha mutlu oluruz" diyebilirsin.
Hazır konuşmuşken izinsiz dışarı çıkmama meselesini de gündeme getir bence.
Dediklerini ćok söyledim ama anlamadı beni bi yere gidemiyoruz birlikte bize zaman ayirmiyo artık bıraktım söylemeyi kendi bilir Boşanmayı düşünüyorum evet ama oğlum beni bağlıyor biraz belki diyorum daha iyi olur sonradan Duruluyomus boyleleri genelde öyle diyolar ya

Nimesay senin konularını okumustum. Ben şöyle düşünüyorum; madem kocan boşanmayı düşünmüyor, sen de düşünmüyorsun anladığım kadarıyla yani istesen bile oğlun senin elini kolunu bağlıyor o zaman sınırları zorla derim. Yani o ne derse desin kafana eseni yap evde kavga çıkarsa çıksın sonunda kavgadan da yorulur insan. Zaten seni bilerek evlenmiş ben böyleyim de çık işin içinden. Gerçi şiddet var mı bilmiyorum; varsa ayrı o zaman durma.
Aslında en mantıklısı boşanman ama oglum var dediğin için ve eşim beni bırakmıyor dediğin için yukaridakileri alternatif olarak yazdım. Yoksa kocan çekilir dert değil bacım.

Nimesay senin konularını okumustum. Ben şöyle düşünüyorum; madem kocan boşanmayı düşünmüyor, sen de düşünmüyorsun anladığım kadarıyla yani istesen bile oğlun senin elini kolunu bağlıyor o zaman sınırları zorla derim. Yani o ne derse desin kafana eseni yap evde kavga çıkarsa çıksın sonunda kavgadan da yorulur insan. Zaten seni bilerek evlenmiş ben böyleyim de çık işin içinden. Gerçi şiddet var mı bilmiyorum; varsa ayrı o zaman durma.
Aslında en mantıklısı boşanman ama oglum var dediğin için ve eşim beni bırakmıyor dediğin için yukaridakileri alternatif olarak yazdım. Yoksa kocan çekilir dert değil bacım.
Bende aynısını yapıyorum ama emir vermelerinden de biktim ailesinden de biktim kahvaltıya çağırıyor yemeğe çağırıyor ailesini bana sormadan itiraz etsem direkt tavır alsam daha kötü olcak tamam diyorum şiddet uzun zamandır yok ama napacagi belli olmaz çok damarına basarsam o mu bikar ben mi bikar im yoksa hastalık sahibin mi olurum bu süreçte bilemiyorum Allah razı olsun canım senden de

Bende aynısını yapıyorum ama emir vermelerinden de biktim ailesinden de biktim kahvaltıya çağırıyor yemeğe çağırıyor ailesini bana sormadan itiraz etsem direkt tavır alsam daha kötü olcak tamam diyorum şiddet uzun zamandır yok ama napacagi belli olmaz çok damarına basarsam o mu bikar ben mi bikar im yoksa hastalık sahibin mi olurum bu süreçte bilemiyorum Allah razı olsun canım senden de
Ne demek. Allah senden de razı olsun. Ben olsam hani tavır almak gibi değilde...nasıl desem ailesine değer vermediğimi gosterirdim. Mesela; kahvaltiya mı çağırdın; normalde iki çeşit varsa onlar gelince bir çeşit koy. Yada ne bileyim annesi babasının yanında rahat davran birak onlar senin rahatligindan rahatsiz olsun. Biriniz bikacak elbet ama taviz verme ;-)

Back
X