ne yapmaliyim sizce ?

runmeness

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
45
13
8
33
Kizlar öncelikle merhabalar. Ben uzun zamandir kk'yi takip ediyorum ancak uye olmak bu güne kısmet oldu. Ben size bir konuda danışmak istiyorum. 3 yıllık bi ilişkim var ve kısa bir süre öncede sozlendik. İşi geregi belli donemlerde ayri kaliyoruz. Bir arada oldugumuz sure senede 2 3 ay falan oluyor. Su siralar aramiz baya bi bozuk. Sevgilim onceden de cok romantik biri degildi ama gozume batmazdi simdi yaptigi her sey gozume batmaya basladi. Yanina gitmek istiyorum kabul etmiyo gelme diyo yolun uzakligini bahane edip kendi de gelmiyo bazen isi geregi yakinlara geldiginde bile hastaydim falan diyip geri donuyo insan sevgilisini gormek istemez mi ozlemez mi hic anlamiyorum. Goruntulu konusmak istiyorum ben sevmem oyle diyip gecistiriyo. Ince dusunen biri degil zaten her seyi ben dusunmekten yoruldum. Ozel gunleri kutlamaya karsi bi insan kuru bi sözle gecirir ben ona biseyler yapiyorum anlar da belki banada yapar ozel gunlerde diye ama dusunmuyo hic. Son zamanlarda gercekten deger gormuyomusum gibi geliyo soyledigim zamanda konusuyoruz ya her gun daha napiyim diyo yogunum yorgunum bahanelerine siginiyo. Ben artik ne onu yanimda hissedebiliyorum ne de sevgimi hissedebiliyorum. Uzagiz diye de boyle hissediyo olabilirim ya da evlilige dogru yaklasinca bazi seyleri gozume batmaya baslamistir. Cok bunaldim artik gelmesine de az kaldi gelince yuzyuze konusucam bunlari. Sizce bu anlattiklarim neden oluyodur ? Beklentilerimiz isteklerimiz farkli oldugu icin acaba evlenirsek anlasamazmiyiz ben cunku deger gormek istiyorum hic beklemedigim anlarda ufak surprizler yapsin istiyorum. Bu konularda degisir mi bi erkek sizce ?

Sevgilin herseyden bunalmış. Psikoloğa gitsin.kendini düzeltsin. Yada sen onu bırak. Böyle sorunlu bit tiple evlenmek senin için büyük bir hata olur.

Sanirim o hep böyleydi ben yeni farkina variyorum anormal seyler bekliyomusum gibi davraniyo kendimden suphe ediyorum bazen halbuki gayet normal beklentiler degil mi bunlar ozluyorum ve gormek istiyorum

yanina gitmenizi istememesi, yakininiza kadar gelip hastayim diyip gorusmemesi, goruntulu konusmaktan kacinmasi, bunlar bana cok normal seyler gibi gelmedi. ben olsam iskillenirdim.

Uzaklik bazen duygulari kapatabiliyo oyle zamanlarda kavga cikarir 4 gun konusmam bakiyorum ozluyorum ben bu adamsiz yapamam diyip barisiriz..bence kendi duygularini olc tart onsuz yasayabiliyosan aramiyosan yoklugunda devammm

yanina gitmenizi istememesi, yakininiza kadar gelip hastayim diyip gorusmemesi, goruntulu konusmaktan kacinmasi, bunlar bana cok normal seyler gibi gelmedi. ben olsam iskillenirdim.
Iskilleniyorum da konduramiyorum bi yandan da sanirim taniyan arkadaslari da yapmaz falan diyolar hatta tanimasak bu anlattiklarinla kesin baskasi var deriz ama onu taniyoruz yapmaz diyolar. Ne dusunecegimi şaştım artık.

herkesin yapısı farklı olabilir..baştan beri böyleyse bile bile sevgili olmuşsun sonuçta..
can çıkar huy çıkmaz demişler...

Uzaklik bazen duygulari kapatabiliyo oyle zamanlarda kavga cikarir 4 gun konusmam bakiyorum ozluyorum ben bu adamsiz yapamam diyip barisiriz..bence kendi duygularini olc tart onsuz yasayabiliyosan aramiyosan yoklugunda devammm
Onceden kavga ettigimiz gun barisirken son zamanlarda gunlerce konusmamaya basladik onceden olsa aglardim kesin ama aglamiyorum da artik sanirim alışkanlığı da seviyomusum gibi dusunuyorum

O zaman bunlarin bu kadar onemli olabileceginin farkinda degildim ki keske ne istedigimi bilebilseydim o zamanlar

Iskilleniyorum da konduramiyorum bi yandan da sanirim taniyan arkadaslari da yapmaz falan diyolar hatta tanimasak bu anlattiklarinla kesin baskasi var deriz ama onu taniyoruz yapmaz diyolar. Ne dusunecegimi şaştım artık.
Kimse için kesin yapmaz deme . Yapmaz dedimiz insanlar neler yapıyorlar. Hayatında kimse olmasa bile uzaklaşmış görünüyor sıkılmış gibi

Kimse için kesin yapmaz deme . Yapmaz dedimiz insanlar neler yapıyorlar. Hayatında kimse olmasa bile uzaklaşmış görünüyor sıkılmış gibi
Haklısın yapmaz dememek lazim. Su an yalniz kaliyo bide bazen diyorum yalnizliktan mi oldu acaba ama sonucta oyle olsa bile daha cok venimle ilgilenmesi gerekmezmiydi ki

Haklısın yapmaz dememek lazim. Su an yalniz kaliyo bide bazen diyorum yalnizliktan mi oldu acaba ama sonucta oyle olsa bile daha cok venimle ilgilenmesi gerekmezmiydi ki
Yani. Gelip görmek istemesi lazım bilmiyorum biz yeni evliyken farklı sehirlerdeydik. Arada sekiz saatlik bir mesafe vardı. Her hafta sonu görüştük ben gittim o geldi. Isteyince oluyor demekki.

Sözlün sanirim ruhen ve kalbende uzaklasmis senden.
Yani zaten mesafeler var aranizda.
Yakinlara bir yerlere geldigi halde
Seni gormeden donmesinin baska bir aciklamasi olamaz.

Seni gözden çıkarmış.

Yani. Gelip görmek istemesi lazım bilmiyorum biz yeni evliyken farklı sehirlerdeydik. Arada sekiz saatlik bir mesafe vardı. Her hafta sonu görüştük ben gittim o geldi. Isteyince oluyor demekki.
Bizim aramizda 14 saat var dugun falan oldugunda izin alip geliyo ama ben isteyince gelemiyo izin alamam diyo hadi uzaktayken neyse ama yakinlara geldiginde de gelmemesi beni cileden cikariyo. Yakinda calissam hep gelirdim falan diyo ama nedense inanamiyorum soylediklerine. Bosvermesinden falan korkuyorum bende yani simdi boyle olan birisi evlenince nasil olur diyorum hep. Ince dusunmez, ozel gun kutlamayi sevmez,sinemaya bile gitmiyo ya gezmek istiyorum farkli seyler yapmak istiyorum mesela useniyo standartlarinin disina cikmaktan korkuyo. Ya artik ben bile kendimden gectim genc olmama ragmen yasli gibiyim her seyden bunalmis bikmis bir haldeyim

Daha şimdiden beklentilerinizi karşılayamayan ruhunuzu tatmin edemeyen bi adamla evlilik hayali kurmayın derim. Bi de 14 saatlik yola evlenip gidecekseniz hayatınız resmen cehennem olur. Bi müddet kendi haline bırakın bence kendini hemen belli edecektir. İnsam ileride eşi olacağını düşündüğü kişiyi nası görmek istemez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…