ne yapmaliyim sizce ?

Daha şimdiden beklentilerinizi karşılayamayan ruhunuzu tatmin edemeyen bi adamla evlilik hayali kurmayın derim. Bi de 14 saatlik yola evlenip gidecekseniz hayatınız resmen cehennem olur. Bi müddet kendi haline bırakın bence kendini hemen belli edecektir. İnsam ileride eşi olacağını düşündüğü kişiyi nası görmek istemez...
Haklisiniz simdiye kadar hep cevreme karsi da kendime karsi da onu savundum bahaneler buldum ama artik yoruldum ve gercekleri gormeye basladim. Son zamanlarda ayrilmayi cok dusunmeye basladim zaten sadece kolay bi sekilde vazgecmek istemiyorum ama galiba cok farkli insanlariz bunu o da bana soyluyo arada farkliyiz diye

Haklisiniz simdiye kadar hep cevreme karsi da kendime karsi da onu savundum bahaneler buldum ama artik yoruldum ve gercekleri gormeye basladim. Son zamanlarda ayrilmayi cok dusunmeye basladim zaten sadece kolay bi sekilde vazgecmek istemiyorum ama galiba cok farkli insanlariz bunu o da bana soyluyo arada farkliyiz diye
Farklı olsan bile arada uçurum olmadığı sürece tamamlarsin birbirini. Uzaklık geçici mi değil mi bilmiyorum ama çok fazlaymış gerçekten yıpratır ilişkiyi. Biraz daha takip edersin baktın olmuyor bitirirsin

Farklı olsan bile arada uçurum olmadığı sürece tamamlarsin birbirini. Uzaklık geçici mi değil mi bilmiyorum ama çok fazlaymış gerçekten yıpratır ilişkiyi. Biraz daha takip edersin baktın olmuyor bitirirsin
Uzaklik gecici degil ya 2 yildir uzagiz bu son aylara kadar ozlemek disinda uzaklığın sorun oldugunu hatirlamiyorum. Belki ben degistim tek istedigim beni dusundugunu bilmek ben nasil o mutlu olsun diye istemedigim seyleri yapiyosam onunda sevmese bile ben mutlu olayim diye ozel gunlerr falan dikkat etmesi gezmeye biraz daha istekli olmasi. Disaridayken bile 2 3 saat sonra sıkılıyor bende bi gun sabahtan aksama gezelim istiyorum zaten cok az gorusebiliyoruz. Zaten isteklerim ona cok sacma geliyo anlamiyorum ki ben biz sevgili degilde 30 yillik evli ciftmiyiz de bunlari yapmicaz

Uzaklik gecici degil ya 2 yildir uzagiz bu son aylara kadar ozlemek disinda uzaklığın sorun oldugunu hatirlamiyorum. Belki ben degistim tek istedigim beni dusundugunu bilmek ben nasil o mutlu olsun diye istemedigim seyleri yapiyosam onunda sevmese bile ben mutlu olayim diye ozel gunlerr falan dikkat etmesi gezmeye biraz daha istekli olmasi. Disaridayken bile 2 3 saat sonra sıkılıyor bende bi gun sabahtan aksama gezelim istiyorum zaten cok az gorusebiliyoruz. Zaten isteklerim ona cok sacma geliyo anlamiyorum ki ben biz sevgili degilde 30 yillik evli ciftmiyiz de bunlari yapmicaz
Arada uzaklık olmasınA rağmen iki üç saatte sikiliyorsa ciddi bir problem var bence . Boşver sen de onun istediklerini yapma öyleyse kendinden fedakarlık etme

Zaten son zamanlarda hep oyle yapiyorum o bana naptiysa aynisini yaptim. Sorunlarin ustunu kapatmayi cok sever cozmek icin ugrasmaz mesela bende cozume ulasana kadar uzatiyorum konuyu artik. Bide mesela ufak tefek seyler ama akrabalariyla olan sorunlar var ve bana sen iyi ol alttan al sus yap iste nolcak diyo ben kendi aileme akrabalarima bile susmam biseyi istemiyosam yapmam once onlar bana iyi davransin diyorum adam daha akrabalarini savunuyo şok oldum yani insan sevdigi kisiyi boyle bi duruma sokar mi ya . sen simdiden benim arkamda durmuyosun dedigim zaman da alay eder gibi guluyo delirtiyo beni

Gözün açılmış aslında sen seçimini yapıcaksın ömrünün sonuna kadar böyle adamla he biraz yontarsın ama ite kaka zorla nereye kadar uzaklıktaki soğukluğu anlarımda senin yanındaykende tuhaf sen bi sonraki geldiğinde konuş bakalım düzelmezsen ben bitiririm flan de ne dicek

Gözün açılmış aslında sen seçimini yapıcaksın ömrünün sonuna kadar böyle adamla he biraz yontarsın ama ite kaka zorla nereye kadar uzaklıktaki soğukluğu anlarımda senin yanındaykende tuhaf sen bi sonraki geldiğinde konuş bakalım düzelmezsen ben bitiririm flan de ne dicek
yuz yuze konuscaktim aslinda ama tartismalar olunca telefonda soyledim sen boyle olacaksan devam edemem diye. Ben niye degiscem sen degis dedi son zamanlarda cok degistin zaten sen diyo surekli dedigin gibi gözümün açılması isine gelmediginden beni sucluyo surekli. Bende dedim iste sen boyle olmasaydin ben zaten sana bu sekilde davranmazdim ne yapiyosam hakediyosun bana yasattiklarini bilemezsin sen diye ne yasattim ki ben diyo

Back
X