ne yapmalıyım yardım erdemisiniz ? :(((

yorgunummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.000
546
123
İstanbul
22 yasındayım 2 yıllık mutsuz evliligim ve 1 yasında bi oglum var ewliligi babamın baskılarından bi kacış olarak düşündüm. babam ; baskalarının cocuklarını hep öven dışarıdan herkezin ne kadar modern bi baban var dedigi ama ewde sus yapma etme cıkma sizden bişey olmaz laflarını tekrarlayan bi insandı hep... eşimin o sewecenligi cezbedici konuşmalrından mı etkilendim bilmiyorum hep gözümde mükemmel kusursuz bi insan olmuştu eşimle flört dönemindeyken yöneticilik yaptıgım bi sitedede birisiyle tanıstım adı ahmet herseyimiz birebirdi düşünceler yorumlar cogu şey ama eşim hep tekti beynimde. ahmet sırf tanısmak için aksaraydan bulundugum ile geldi tanıstık görüştük derken bi gün benden hoşlandıgını görüştügüm kişiyle (eşimle) ayrılırsam evlenmek istegini söyledi sasırdım konusmaya dewam ettik ama o konu acılınca hep konuyu degiştirdim derken yanlış yaptıgımı anladım we eşimle ewlenmeye karar werdim hersey apar topar olmustu babam ne kadar istemesede annem ablamlar bi yandan ikna etmişlerdi nişanlandım ve baya sorunlar yasadım :(( eşimin ailesinin tavırları cahillikleri belli ediyodu gelecegi ama bi laf varya ailesiyle evlenmiyosun ( koca bi yalan). ahmetle o sıralarda görüştüm nişanı atmam için yalvardı geliyim kacırıyım dedi kabul etmedim gel ikimizide yakma dedi yooooooookk inadım inatya ewlenecem...o sıralar polisti seni unutmak için gidicem buralardan dedi güldüm heee gidersin dedim bana hiç inanmadın ama bunu canımla ödiycem unutma bu lafımı dedi kapadı ve bi daha ulasamadım ve hiç unutamadım :( ewlendim, o MÜKEMMEL eşim bi anda degişmiş ailesine (haşa) tapan bi insan olmustu o güzel dili bi anda hakaretler savuruyodu :(( face.de hep ahmedin adını arar oldum niye yaptıgımı bilmiyodum ama bulamıyodum tabi :( bi gün msj geldi 'unutamadım..' diye şok oldum oydu :( resimine baktım üzerinde askeri üniforma vardı yazan şunlar yasadıgı yer hakkari,yüksekova meslegi: özel harekatta komiser dondum kaldım elim ayagım titredi sadece ne işin var orda yazdım sözümü tuttum yazmış. arkadas olarak ekledim ama bişey yazmıyorum sadece paylasımlarını takip ediyorum biliyorum hata ama elimden bişey gelmiyo kimseye anlatamıyorum kınanıcam ayıplanıcam diye yardım edin nolurr :(((

22 yasındayım 2 yıllık mutsuz evliligim ve 1 yasında bi oglum var ewliligi babamın baskılarından bi kacış olarak düşündüm. babam ; baskalarının cocuklarını hep öven dışarıdan herkezin ne kadar modern bi baban var dedigi ama ewde sus yapma etme cıkma sizden bişey olmaz laflarını tekrarlayan bi insandı hep... eşimin o sewecenligi cezbedici konuşmalrından mı etkilendim bilmiyorum hep gözümde mükemmel kusursuz bi insan olmuştu eşimle flört dönemindeyken yöneticilik yaptıgım bi sitedede birisiyle tanıstım adı ahmet herseyimiz birebirdi düşünceler yorumlar cogu şey ama eşim hep tekti beynimde. ahmet sırf tanısmak için aksaraydan bulundugum ile geldi tanıstık görüştük derken bi gün benden hoşlandıgını görüştügüm kişiyle (eşimle) ayrılırsam evlenmek istegini söyledi sasırdım konusmaya dewam ettik ama o konu acılınca hep konuyu degiştirdim derken yanlış yaptıgımı anladım we eşimle ewlenmeye karar werdim hersey apar topar olmustu babam ne kadar istemesede annem ablamlar bi yandan ikna etmişlerdi nişanlandım ve baya sorunlar yasadım :(( eşimin ailesinin tavırları cahillikleri belli ediyodu gelecegi ama bi laf varya ailesiyle evlenmiyosun ( koca bi yalan). ahmetle o sıralarda görüştüm nişanı atmam için yalvardı geliyim kacırıyım dedi kabul etmedim gel ikimizide yakma dedi yooooooookk inadım inatya ewlenecem...o sıralar polisti seni unutmak için gidicem buralardan dedi güldüm heee gidersin dedim bana hiç inanmadın ama bunu canımla ödiycem unutma bu lafımı dedi kapadı ve bi daha ulasamadım ve hiç unutamadım :( ewlendim, o MÜKEMMEL eşim bi anda degişmiş ailesine (haşa) tapan bi insan olmustu o güzel dili bi anda hakaretler savuruyodu :(( face.de hep ahmedin adını arar oldum niye yaptıgımı bilmiyodum ama bulamıyodum tabi :( bi gün msj geldi 'unutamadım..' diye şok oldum oydu :( resimine baktım üzerinde askeri üniforma vardı yazan şunlar yasadıgı yer hakkari,yüksekova meslegi: özel harekatta komiser dondum kaldım elim ayagım titredi sadece ne işin var orda yazdım sözümü tuttum yazmış. arkadas olarak ekledim ama bişey yazmıyorum sadece paylasımlarını takip ediyorum biliyorum hata ama elimden bişey gelmiyo kimseye anlatamıyorum kınanıcam ayıplanıcam diye yardım edin nolurr :(((

canım madem eşin değişti madem bukadar ilişkin kötü neden çocuk yaptın yazık günah değilmi???madem öyle korunsaydın daha 2 yıllık evlisin..bu konuda yapacağın şey belli ya boşanacaksın yada evliliğe devam edeceksin..tabi eşin ne derece kötü bilemem içki,alkol,şiddet vs... bunları yaşıyorsan hiç durma tabi..

Sanırım konuyu açma sebebin eşini boşayıp Ahmet i seçebilmek için sana destek olunması.Ama emin ol burda kimse sana bu konuda destek olmaz.Madem bir çocuk yaptınız ,evliliğinizi kurtarmaya çalışın öncelikle.Problemleriniz aşılmayacak şeylerse boşanırsınız ama bu duygusal halinizle sakın Ahmet veya başkasını hayatınıza sokup bir hata daha yapmayın.:50:

Sanırım konuyu açma sebebin eşini boşayıp Ahmet i seçebilmek için sana destek olunması.Ama emin ol burda kimse sana bu konuda destek olmaz.Madem bir çocuk yaptınız ,evliliğinizi kurtarmaya çalışın öncelikle.Problemleriniz aşılmayacak şeylerse boşanırsınız ama bu duygusal halinizle sakın Ahmet veya başkasını hayatınıza sokup bir hata daha yapmayın.:50:

all benden de okadar kimse ahmete dön demez ki zaten 1 çocugun var o da sana evlilik gözüyle zor bakar..boşanacan ailenin yanına gidecen 1 çocuk çook zor canım önce evliliğini kurtar hangimiz sorun yaşamıyoruz ben burda anlatsam yaşadıklarımı roman olurrr:5: ailesiyle sorun var ailesine düşkün diyorsun her erkek evlendikten sonra geneli böyle olur bu biraz da senin elinde kadın olarak...:32:

eşiinle evlenmen resmen kadermiş başka açıklaması yok...

çok mu kötü çok mu mutsuzsun?

ahmet seni kabul eder mi böyle ?

çok mu bunaldın?

üzüldüm senin adına...

canım madem eşin değişti madem bukadar ilişkin kötü neden çocuk yaptın yazık günah değilmi???madem öyle korunsaydın daha 2 yıllık evlisin..bu konuda yapacağın şey belli ya boşanacaksın yada evliliğe devam edeceksin..tabi eşin ne derece kötü bilemem içki,alkol,şiddet vs... bunları yaşıyorsan hiç durma tabi..

kötü alıskanlıgı yok ama nasıl anlatıyım degişik bi hyapısı var durduk yere tartışma cıkarıyo uzatıyo uzatıyo artık cvp wermiyorum bu seferde hiç konuşmuyoruz tuaf ya yapısını anlayamadım gitti

yoo konuyu acma sebebimndestek olunması falan degil, vicdan meselesi sadece içimin rahatlamasını istedim

kötü alıskanlıgı yok ama nasıl anlatıyım degişik bi hyapısı var durduk yere tartışma cıkarıyo uzatıyo uzatıyo artık cvp wermiyorum bu seferde hiç konuşmuyoruz tuaf ya yapısını anlayamadım gitti

canım bende evliyim erkeklerin geneli aynıdır biz kadınlar biraz idareci olacağız en ufak sebepten ayrılalım olmazzz senin aklın ahmette oldugu için bahaneler üretiyorsun bizden de destek bekliyorsun...ama ahmet ile evlenmiş olsaydın yada eşinden ayrılıp onunla evlensen hiç düşündün mü çok mu mutlu olacaksın???onunlada ayrı bir problem mutlaka olacaktır..ki zaten bak evlenmeden bir problemin var çocugun....dışardan basit gibi görünüyo ama öyle değil çocugun olup başkasıyla evlenmekk

eşiinle evlenmen resmen kadermiş başka açıklaması yok...

çok mu kötü çok mu mutsuzsun?

ahmet seni kabul eder mi böyle ?

çok mu bunaldın?

üzüldüm senin adına...

yaa kötü mü derken dışardan mükemmel ama normalde ölü gibi sürekli ben bekarken böyle degildim ewlilik beni yıprattı yoruldum vs. konuşup duruyo istemiyomusun ayrılalım diyorum susuyo ne yapmaya calışıyo anlamıyorum ewde suratı hiç gülmüyo bunaldın mı demissin ewet hemde cokkk

yaa kötü mü derken dışardan mükemmel ama normalde ölü gibi sürekli ben bekarken böyle degildim ewlilik beni yıprattı yoruldum vs. konuşup duruyo istemiyomusun ayrılalım diyorum susuyo ne yapmaya calışıyo anlamıyorum ewde suratı hiç gülmüyo bunaldın mı demissin ewet hemde cokkk

boşanmayı göze alabilecek kadar mı?

yani çok cesaret isteyen bir karar ama sanırım aşk falan kalmamış...

birde ahmetle mutlu olabilcek misin bunun garantisi yok

belki kocan depresyondadır olabilir mi böyle bi durum?

Son düzenleme:
Sorunlar hiç bi zaman tek taraflı olmaz. Herkes kendi doğrularına göre karşısındakini sorumlu tutar olanlardan.
Sizden sadece empati kurmanızı istiyorum.
Öncelikle eşinizin yerine kendinizi koyun.
Tek başına tartışma çıkmadığını düşünürsek sizde ona göre haksızsınız. Belki o da sizin tavırlarınızı tuhaf buluyordur.
Şimdi tek taraflı (bize sorunlarınızı anlatmadığınız için bu ifadeyi kullanıyorum.) anlattığınız için ilişkiniz üzerine yorum yapamam. Yada eşinizin size karşı olan tavırlarını bize objektif yanıstamayacağınız için bişey söylemek imkansız.
Siz eşiniz böyle bişey yapmış olsa ne hissederdiniz?
İletişim yok ama takip var.
Bi ışık olsa koşulucak ilk kişi gibi yan sekmede..
Baskılardan sıkıldığınız, babanızdan kaçmak istediğiniz için evlenmişsiniz mesela. Çok mu zayıfsınız acaba? Yoksa insanları mücadeleye değer görmüyo musunuz?
Babanızdan bunalıp eşinizle, eşinizden bunalınca..
Daha sonra çocuğunuz yerine koyun kendinizi.
Önce eş dedim eşiniz çocuğunuzdan önemi olduğu için değil. Çocuğa bakılarak kurtarılan evliliklerin hiç kurtulmadığını düşündüğümden..
Hakkınızda hayırlısını yaşarsınız inşAllah..

Son düzenleme:
boşanmayı göze alabilecek kadar mı?

yani çok cesaret isteyen bir karar ama sanırım aşk falan kalmamış...

birde ahmetle mutlu olabilcek misin bunun garantisi yok

belki kocan depresyondadır olabilir mi böyle bi durum?

kendimi maddi manevi güçlendirmeden boşanmayı düşünmüyorum. adam ewe gelince tuaflasıyo birde ailesine o bakıyo babası calısmıyo en cokta bu yüzden kavga ediyoruz karısamazsın ben kazanıyorum yaparım diyo ama ben yapma demiyorum 3 abisi var sadece eşimin bakmasına kızıyorum kiraları yemelri oooooff

Back
X