• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaliyim yardim

dogaasude

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
69
18
28
35
Gunaydin kizlar gecen haftalarda konu acmistim ilgilenen arkadaslara tesekkur ederim. Vajinusmus sorunum vardi burdan aldgm destekle tedaviye basladim iyi de gidiyordum ama esik destek olmayi birak hic konusmuyor artik benimle bir aydır evde tek kelime etmiyor konusmaya calisiyorum noldu diyorum keyfim yok dedi en son neden diyorum keyfim yok iste diyor kafayi yicem artik napcam bilmiyorum ara tatilde annesi gil geleckti kirginligimdan onlari bile aramadim hic esim annemi babami ailemden kimseyi aramaz bi kere bile cok kirildim bende annesini aramadm bir aydir beni anlamasini istedim ailesini arayip davet mi etmeliyim yoksa boyle bir durumun icine hic cagirmamalimiyim kayinvalidem iyi biridir konuyu ona mi acmam lazim bilmiyorum iki ay once bir trafik kazasi gecirdim kaburgam kirildi herseyde o kadar yoruluyorm ki hic bir seye yardim etmez her gece kabus görüyorum uyuyamiuorum hic sarilmaz ikicift laf etmez halimi bi kere sormaz ben sorsam cevap vermez lutfen bir yol gosterin bana :[

Bu adamdan iyi koca olacağına inanıyor musun? İçtenlikle ona karar ver, o karara göre hareket et...

Öncelikle geçmiş olsun.
Eşinizin suskunluğunun ilişkinizle ilgili olduğuna neden bu kadar eminsiniz,başka sıkıntıları da olabilir.Aile,iş,para bunlar sebepler dahilinde olabilir.
Ailenizle görüşmüyor ise aynısını yaparak farkınız kalıyor mu?ama her insan kendine yakışanı yapmalı.Misilleme karakterinizin bir parçası olmasın buna izin vermeyin.
Bizim de evlerimizde mükemmel,anıtsal eşlerimiz yok.Hissettirdiği tavırlarını sakin ve güzel bir üslupla konuşmanızı tavsiye ederim...

Tesekkur ederim ailesiyle ilgli bi sorunu yok maddi sorunumuz da yok ikimizde calisiyoruz hic borcumuzda yok misilleme yapmak deil niyetim beni anlamsni istedem sadece

bence kv ye özelinizi anlatmayın. hatta kimseye anlatmayın.
belli ki sizin durumunuzu eşiniz anlayamıyor. maalesef ben bile böyle birşeyi evlendikten sonra öğrendim. vajinusmus deseler o ne derdim herhalde. tabi eşim de sonra öğrendi. bu konuşa sıkıtınızı kendi kendinize aşmanız zor . ben size kendi kendinize sorunu halletmeye çalışın derdim ama adamın tek sorunu da bu değil ki.
kırık kaburgalı bir insana yardım bile etmiyor. 2 kelime muhabbeti yok. cevap bile vermekten aciz. belki siz vajinusmus değilsinizdir adamın kabalığından kaynaklıdır durum. evliliğiniz gözden geçirin. şu aşamada kv çağırmayın o işe hiç girişmeyin.

Kv ye özel durumunuzu anlatmayın,eşinizle bu durumu çözmeye çalışın.araya 3. Kişiler girince işler daha da çıkılmaz hal alıyor.
Yalnız eşiniz size destek çıkmıyor.vajinismusu yenmek için eşinizin anlayış,sevgi ve hoşgörüsüne ihtiyacınız var.gittiğiniz doktora bu durumdan da bahsedin çünkü eşinizin tutumu da yanlış ve yardım alması gerekiyor.eş terapisine gidebilirsiniz

Gunaydin kizlar gecen haftalarda konu acmistim ilgilenen arkadaslara tesekkur ederim. Vajinusmus sorunum vardi burdan aldgm destekle tedaviye basladim iyi de gidiyordum ama esik destek olmayi birak hic konusmuyor artik benimle bir aydır evde tek kelime etmiyor konusmaya calisiyorum noldu diyorum keyfim yok dedi en son neden diyorum keyfim yok iste diyor kafayi yicem artik napcam bilmiyorum ara tatilde annesi gil geleckti kirginligimdan onlari bile aramadim hic esim annemi babami ailemden kimseyi aramaz bi kere bile cok kirildim bende annesini aramadm bir aydir beni anlamasini istedim ailesini arayip davet mi etmeliyim yoksa boyle bir durumun icine hic cagirmamalimiyim kayinvalidem iyi biridir konuyu ona mi acmam lazim bilmiyorum iki ay once bir trafik kazasi gecirdim kaburgam kirildi herseyde o kadar yoruluyorm ki hic bir seye yardim etmez her gece kabus görüyorum uyuyamiuorum hic sarilmaz ikicift laf etmez halimi bi kere sormaz ben sorsam cevap vermez lutfen bir yol gosterin bana :[

Öncelikle şu iş mevzusunda adam zaten nişanlılıkta renk vermiş. O zaman bu adamı kabul etmekte en büyük hatayı yapmışsınız. Gidip başkası ile normal(!) evliliğini yapsaymış. İnsann kaburgası kırık eşine de acımazsa bu kişiye ben insan bile diyemem.
İlgi konusunda da sıkıntılarınız varmış. Onları nasıl aşmıştınız? 9 aydır vajinismus konusu dışında siz bu adamdan gün gördünüz mü? Sevildiğinizi hissettiniz mi?

adam evliliğinizi kurtarmak için hiçbir çaba göstermediği gibi sizin çabanıza da kayıtsız kalıyor.
bu kadar duygusuz bir evliliği yürütmek istediğinize emin misiniz?

Back
X