Ne yapmalıyım?

konuşmalı mıyım?

• evet

• hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bı kere yanında ki ile ortak alanlarda dağınıklık olamayacağını güzel güzel anlat odasinda ne yaparsa yapsın derim bı konuş önce derim canım
1+1 apart ve yattigimiz odayla oturduğumuz odada ortak. Suan sabretmekten baska carem yok çünkü kendisini uyarmaktan dilimde tuy bitti. Surda 1 bucuk ay kaldi. Artık kendi yataginin daginikligi sınırları aştı kıyafetlerinin dağınıklığı benim yatagima kadar geldi. Dolabinin carsamba pazari gibi olmasini gectim artik odamizda carsamba pazarı. Sabır diyorum. Seneye birlikte devam etmicez sonucta.

Ben konus derim.ama mükemmel insan yok.sabirli olmayi karsidakine hosgorulu olmayi ogrenmelisin.brn universitede okurken 6kisilik devlet yurdunda kaldim.4 yil.suriyeli arnavut irakli Türkiyenin 4bir yanindan kizlarla kaldim.sunu anladim ki.sinirlarini ciz.sende kimsenin ozeline karisma.odada ortak alanlarda kurallari belirle.sende uy.kurala herkesi uymaya tesvik et.Allah iyilerle karsilastirsin.yine olsa yine devlet yurdunda kalirim.hayat tecrubesi oldu banada

Eğer yakın arkadaşların ise odanda yaşadığın sorunları muhtemelen anlatıyorsundur. Eğer onlar gel 3 kişilik daireye çıkalım demiyorlarsa sen söyleme bence ileride bir sorun olduğunda eee sen geldin böyle oldu diye yüzüne vurabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…