- 23 Mayıs 2016
- 18
- 10
- 1
- Konu Sahibi Meraklidilara
Bu yıla başlarken 6 kız arkadaş yurttan ayrılıp aparta cikmaya karar verdik. 2Şerli olarak ayni apartta farkli daireler tuttuk ve benim ev arkadasimla aramda ondan kaynakli sorun çıktı ve ayni aparttan baska bi kızla yer degistirdiler yanima hic tanimadigim bi kiz geldi. Onun sosyal hayati ve ev icindeki daginikligi yuzunden anlasamiyoruz ama bi sekilde birbirimizi sene sonuna kadar idare etmeye calisiyoruz. Baska dairede kalan iki yakin arkadasimla aramiz cok iyi surekli her aksam beraberiz. Seneyede ayni apartta devam etmek istiyoruz ama ben tekrardan hic tanimadigim bi insanla ayni evde kalip sorun yasamak istemiyorum. Bu iki yakin arkadasimada benimle 3 kisilik daireye çıkmak isteyip istemediklerini sormak istiyorum ama korkularim var. Sorarsam kabul ederlerse ama ilerde aramizda sorun cikarda arkadasligimiz biterse diye korkuyorum. Yada sorarsam kabul etmezlerse neden beni kabul etmediler diye üzülür onlara kirilirsam diye korkuyorum. Sormazsamda icim icimi yer ve tekrardan seneye hic tanimadigim biriyle ayni dairede kalmak tekrar ayni sorunlari yasamak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?