- Konu Sahibi mizirtilicizirti
Kızlar kayınvaldemin bi akrabası densiz biri annem hakkında onlarda oturmadayken ters bi laf kullanmıştı diyen kişi aklı başında biri değil yani kavga etmeye kalksan sana bile küfür edecek cinsten biri o an hiçbişey demedim gözlerim doldu kalktk bende yolda eşime bi daha oraya gitmeyeceğimi o kapının benim için kapandığını söykedm bu olay 6 ay önce oluyo gecenlerde de kv kardeşine toz kondurmaz hata yapsa da yaptı demez fazla ayrıntıya girmek istemiyorum yaptığı şeyle ilgili haksiz olduğunu söyledim vay ben nası öyle dermişim diyemezmişim karışmayacakmışım beni şikayet etmiş kardeşine bak gelin senin hakkında böyle diyo demiş bende nası dersin böyle bişeyi dedim söyle sen bilirsin üzüleceğimi mi sanıyosun dedim sonra bana o eski konuyu açtı sen böyle dedin benim akrabama nası dersin susacaksın gelinlik yapamadın vs. Baya uzun bi tartışma oldu ki ben bu insana gelinlik değil evlat olduğumu sanıyodum beni kırdığı üzdüğü çoğu yerde üstünü kapatıyodum huzursuzluk olmasın diye neyse eşim gitti konuştu o da annesiyle tartışmış beni savununca nitekim biz 3 haftadır konuşmuyoruz aşim de hergün arardı annesini aramıyo bu akşam gedi nolcak böyle çok üzülüyorum dedi ben nolacağımı var benden özür dileyecek dedim ben onun bana dediği lafları yutamam biliyosun bugüne kadar kalbimi kırdığı beni üzdüğü zaman hep sana ağladım hata yaptığımda da af dilemesini bildim dedim torununu özlemiştir en çok ona üzülüyorum 2 3 günde bir geliyodu dedi al git götür ben götürmeme mi diyorum dedim beraber gidelim dedi ben gitmem gidersem sanki ben haksızım ayağına gelmiş gibi olurum dedim.sen onu çağır burda yüz yüze konuşalım sende burdayken çözülsün mesele dedim.eşim hayatta gelmez arada ben kalıyorum üzülüyorum diyo kızlar bana bi kere güya utanma be diyeceğine şımarma be diye kızmştı kv bende darılmıştm bi huzursuzluk oldu yine o ara da babamlar yanıma gelcekti gittim kv barışalım dedim çünkü huyunu biliyorum suratı düşük olur ve babamlar şehirdışındalar beni mutsuz görmelerini istemedim.bana dediği ortada benim oğlum üzülüyo ne yapaym ben şimdi