Ya öyle internetten değil, online tus dersanesine uyeyiz. O şekildeDoktor bile internetten buluyorsa daha ne diyeyim?
Kardeşim doktor olmuşsun hiç mi çevrende insan yok? Şaka gibi.
Bişey demiyim miEngelleyerek.
Deme tabi ki...Giderken ben gidiyorum demek bile bir beklenti aslinda. Engelle ve yoluna bakBişey demiyim mi
Hepimiz insaniz is hayati stres ufacik heyecanlar olunca kapilip gidiyoruz benden tavsiye sakin inanmayin kafanizdan atmaya bakin kacan kovalanir hesabi takintilik yapmasin sizde sinaviniza hazirlanin ayrica asistan olurken bir sürü insanla tanışacaksın cevren genis olacak gerek yk boylelerine kisa ve sisko demis seven insan takilmaz boyle seylere bastan kendini belli etmis sallayin gitsin kendinizi daha cok önemseyinyine bahtsız ben. İnternette biriyle tanıstım. İkimiz de doktoruz. Yakın sayılabilecek şehirlerdeyiz. Aslında hiç tipim de değil, ama basından beri bana yürüdü etti, aşık oldum dedi. Ben de son zamanlarda yelkenleri suya indirdim. Bu arada kendisi kısa ve şişko kızları sevmezmiş, ben de kısa(165) ve şişko(65) biriyim. Son zamanlarda 10 kilo birden aldım. Stres filan. Ama beyfendi hiç önemi yok seni herhalinle seviyorum dedi. Neyse geçen hafta gelicem artık seni çok özlüyorum dedi, gelince şöyle yapcaz böyle yapcaz seni sevdiğimi haykırcam filan. Normal iki arkadaş gibiydik. Hiçbir romantik durum olmadı. Bi de beni annesine kardeşine anlatmıştı. Anneler gününde benim yanımda annesini arayacaktık. Dedim ama aramadı. Görünce ben de onu begenmedim ama o sözlerini gerçek sandıggımdan ben de sevilecek bişey aradım onda. Neyse ayrıldık akşam, yarım saat sonra "seninle zaman geçirmek çok güzeldi teşekkürler" diye bir mesaj geldi. Ama hiç beklemezdim neyse biraz konuşturmaya çalıştım dedi ki artık sınava odaklanalım. Sürekli konusmayalım. Neyse ertesi gün sordum çalışmamış. Ben de madem çalışmayacaktın neden konusmuyoruz neden bana eskisi gibi değilsin dedim. Hiç bu konuya girmeden çalışacaktım ama iş çıktı filan diyip geçiştirdi. Ben de giçbişey demedim. 5 gündür yazmıyor ama içim içime sıgmıyor. Bu pislik herife nasıl ders verilir???
Sizi görmüş ve beğenmemiş.
Siz de onu beğenmemişsiniz.
Size kötü bişi yapmamış, kalbinizi kırmamış insan gibi ilgiyi kesmiş sadece.
Neyin dersini vereceksiniz? beğenmemiş olamaz mı sadece, hakkı yok mu?
Ama çok kırıldım, onca söz verdi, sen ne olursan ol seni hep sevicem diye. O kadar mı çirkinim yaSizi görmüş ve beğenmemiş.
Siz de onu beğenmemişsiniz.
Size kötü bişi yapmamış, kalbinizi kırmamış insan gibi ilgiyi kesmiş sadece.
Neyin dersini vereceksiniz? beğenmemiş olamaz mı sadece, hakkı yok mu?
Ama
Ama çok kırıldım, onca söz verdi, sen ne olursan ol seni hep sevicem diye. O kadar mı çirkinim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?