Ne yapmalıyım?

bombilibu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
346
288
103
yine bahtsız ben. İnternette biriyle tanıstım. İkimiz de doktoruz. Yakın sayılabilecek şehirlerdeyiz. Aslında hiç tipim de değil, ama basından beri bana yürüdü etti, aşık oldum dedi. Ben de son zamanlarda yelkenleri suya indirdim. Bu arada kendisi kısa ve şişko kızları sevmezmiş, ben de kısa(165) ve şişko(65) biriyim. Son zamanlarda 10 kilo birden aldım. Stres filan. Ama beyfendi hiç önemi yok seni herhalinle seviyorum dedi. Neyse geçen hafta gelicem artık seni çok özlüyorum dedi, gelince şöyle yapcaz böyle yapcaz seni sevdiğimi haykırcam filan. Normal iki arkadaş gibiydik. Hiçbir romantik durum olmadı. Bi de beni annesine kardeşine anlatmıştı. Anneler gününde benim yanımda annesini arayacaktık. Dedim ama aramadı. Görünce ben de onu begenmedim ama o sözlerini gerçek sandıggımdan ben de sevilecek bişey aradım onda. Neyse ayrıldık akşam, yarım saat sonra "seninle zaman geçirmek çok güzeldi teşekkürler" diye bir mesaj geldi. Ama hiç beklemezdim neyse biraz konuşturmaya çalıştım dedi ki artık sınava odaklanalım. Sürekli konusmayalım. Neyse ertesi gün sordum çalışmamış. Ben de madem çalışmayacaktın neden konusmuyoruz neden bana eskisi gibi değilsin dedim. Hiç bu konuya girmeden çalışacaktım ama iş çıktı filan diyip geçiştirdi. Ben de giçbişey demedim. 5 gündür yazmıyor ama içim içime sıgmıyor. Bu pislik herife nasıl ders verilir???

Hiç takmayarak ders verebilirsin canım.. kafana da takma, beğenmemişsin zaten.. hayır görmeden etmeden niye sözler verip umutlandırsın be salak adam...

bu adama ders vermeye kalkarsanız zamanınızaçok yazık olur. söyleyecek dile getirecek değil ama "haykıracak" sevginin neresine kaçtığını çok merak ettim. birisini sevmekle yüreğini doldurduğu için birisine duyulan gereksinim çok başka şeyler.iyiki romantik şeyler yaşanmamış iyiki arkadaşça bir vakit geçmiş. size ulaşmasını,sizeulaşma ihtimali bile ortadan kaldırın.

gerçekde görünce beğenmemiş olabilir bana abartmışsınız gibi geldi.internetde tanışıp buluşursanız bu riski göze alıyorsunuz demektir.ne kadar konuşsanızda foto paylaşsanızda gerçekde o elektiriği alamayabilirsiniz.adamda alamamış sanırım.boşverin sizde onu beğenmemişsiniz zaten.bende internetde tanıştım olur öyle şeyler.

daha görmeden etmeden aşığım ayağı çekenler 15 yaşlarında filan bırakmıyolar mıydı bu işleri... hani ilk görüşte aşka da inanırım ama internetten tanışmışsın daha görüşmemişsin, yok anneye söylemeler, yok yanında anneyi aratmak istemeler, sevdiğimi haykırcam demeler... çok çocukça.

kaldı ki sen de görünce beğenmemişsin ama sevcem diye kendini zorlamışsın. niye ki? dünyada son erkek o kaldı ve sen 60 yaşında filan mısın? mecbur musun adama? muhtemelen adam da seni beğenmedi, ne var bunda? 'seni beğenmedim hadi bay' demek yerine soğuk davranmış ve mesafe istemiş. gayet makul gibi duruyor. sen de sevmediğin adam bana niye yazmadı diye niye dert ediyosun ki, ne saçma inat bu?

Hepimiz insaniz is hayati stres ufacik heyecanlar olunca kapilip gidiyoruz benden tavsiye sakin inanmayin kafanizdan atmaya bakin kacan kovalanir hesabi takintilik yapmasin sizde sinaviniza hazirlanin ayrica asistan olurken bir sürü insanla tanışacaksın cevren genis olacak gerek yk boylelerine kisa ve sisko demis seven insan takilmaz boyle seylere bastan kendini belli etmis sallayin gitsin kendinizi daha cok önemseyin

İntikam hissi çevrendeki güzellikleri görmeni ciddi anlamda engelliyor.Dibe çekiyor ve alamadığın süre içinde de kemiriyor.
Hekim arkadaşlarınız vardır,mutlaka aynılarını daha bilimsel şekilde açıklayacaktır size.
Bu konuyu açanın da hekim olması gerçekten çok üzücü.
Eğitimsiz biri olsaydınız yaştan ya da cehaletten dem vurabilirdik,resmen nutku tutuluyor insanın böyle konular karşısında.

Ama
Ama çok kırıldım, onca söz verdi, sen ne olursan ol seni hep sevicem diye. O kadar mı çirkinim ya

Ama

Ama çok kırıldım, onca söz verdi, sen ne olursan ol seni hep sevicem diye. O kadar mı çirkinim ya

Evet ama yani siz de tuhafsınız koskoca doktor olmuşsunuz ama sizi görmeden onca söz vermiş birinin her söylediğini de bu kadar ciddiye almışsınız

Hiçbir şey deme, totosunu kaldırma! Hem daha tanımadan, görüşmeden öyle şeyler demesi bile çok saçma! Sonra da haspam böyle yapıyor. Boşver gitsin, sinir oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…